Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mixtura.pectoralis

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A foci EB miatt ha valamikor nem lehet reális áron a Francia Riviérára menni, az most van. De egyébként is megéri egy nizzai és környéki kiruccanással megvárni a szeptembert. Akkor azonban kár volna kihagyni. Már a monacói posztunkban pedzettük, hogy ez a környék nem épp a csóringerek gyűjtőhelye.…..
Quentin Tarantino hatása felbecsülhetetlen a modern mozira, nem kevesen a legjobb élő filmrendezőnek tartják és nem kevés filmje van ott minden idők legmagasabbra értékelt filmjei között. Azoknak a rendezőknek az egyike, akiknek stílusát azonnal fel lehet ismerni és nem lehet összetéveszteni…..
Közhelynek számít, de a skandinávok egyedi prizmán keresztül szemlélik a világot, és bűnügyi filmjeiket is ez teszi igazán exportképessé. Ma már az amerikaiak is csak a sorozatok mezőnyében tudják utolérni - és megszorongatni - a derék északiakat. (Az sem véletlen, hogy az utóbbi évek egyik legjobb…..
mixtura.pectoralis 2016.02.02 08:17:43
@BéLóg: Mármint az amerikai változatban. Az eredeti skandinávban nem játszott. Érdekes.
Már csak a válogatottnak kéne valahogy lépést tartania a szakértőkkel. A szombati sorsolás feledhetetlen élmény volt. Belegondolni is fáj, mit veszítettünk azzal, hogy nem lehetett két évente részünk a bölcsességek hasonló áradatában, amellyel az M4 szakértői, riporterei…..
Dinamó Műhely A húsevés vége 2015.09.15 11:20:15
Az ember addig tud húst enni, amíg nem érti meg és érzi át, honnan jön és milyen következményekkel jár amíg az állatból húst gyártanak. Én túlestem rajta, vegetáriánus lettem. Elmondom, miért és hogyan. Elöljáróban: én is szeretem a sült kolbászt, a füstölt sonkát. Csak nem eszem.  Azt is tudtam…..
Általában elkerül az eső, de hosszú idő után végre újra elkapott. 10 fok volt már és rövid szerelésben indultam el egy jóleső futásra. Nem is volt ezen az útvonalon még soha semmi gondom. 7-12 km-ig a Duna töltésen a tököli nagytemplomig végig terepen futok, a többi…..
Nem hamburgerre vagy sültkrumplira gondolok, hanem olyan, mesterségesen ízesített konzervekre, amik a legtöbb hiper- és szupermarketben kaphatóak. „Ha a kutya megeszi, jónak kell lennie” – elsőre elfogadhatónak tűnik ez a megközelítés a gazdák részéről, de ha…..
mixtura.pectoralis 2013.11.15 10:14:10
@Hoppácska:
Ezt értem. Arra szerettem volna rámutatni, hogy mivel azokkal én sem értek egyet, nálam ez a negatív összehasonlítás nem áll meg. Tehát mi alapján alakult ki ez a határozott vélemény nálad a kutya és csont viszonyáról?
mixtura.pectoralis 2013.11.15 10:40:05
@Hoppácska:
Nem az evolúciót vonom kétségbe, sőt pont ennek köszönhető. Mint ahogy az ember sincs rákényszerítve, hogy olyasmit és úgy egyen, ahogy az ősember tette (kivéve a Paleo őrültek táborát, ahová sajnos a lányom is tartozik), úgy a háziasított farkas sem, tehát elég nagy valószínűséggel, ennek megfelelően átalakult a fogazata. Nem hiába hozta fel a doki példának a hiénát, az tudtommal nincs háziasítva.
mixtura.pectoralis 2013.11.15 11:28:27
@Hoppácska:
Egyértelmű, a háziasított kutya evolúció miatt megváltozott fogazata nem alkalmas csontevésre.
Gyakran kérdem magamtól: miért uralkodik negatív hangulat az országban? Különösen most, amikor Orbán Viktor kétéves munkájának első gyümölcsei beérni látszanak, és helyes propagandával egy új államalapítás örömünnepének mámorába lehetne ringatni az egész magyar népet.…..
mixtura.pectoralis 2012.10.29 08:50:08
Minap felugrottam az egyik barátomhoz, ahol a természet szavára hallgatva berontottam a mellékhelyiségbe. Miközben kisebb ügyeimet intéztem, arra lettem figyelmes, hogy nem csak belőlem csorog valami, hanem a WC csészében is csermelyként folydogál a víz. Magától! Épp pikirt…..
mixtura.pectoralis 2012.10.24 14:52:19
@Böszmeség: Cserealkatrész OBI 3999 Ft, univerzális(nak) mondott
legolcsóbb tartály 8599 Ft. Máshol talán olcsóbban is meg lehetett volna kapni, de már csak ez volt nyitva. Alternatíva lehetett volna azt a kis szelepet kicserélni, amit a bolya mozgat (annak a gumija szakadt el), de pont olyan amilyenre szükség lett volna, természetesen nem volt.
mixtura.pectoralis 2012.10.26 19:10:21
@ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás: a Dömötör felső tartály, ilyet már nem használok
Az okos mérőeszközök telepítése csak az első darabja az okos hálózatok nevű nagy, világméretű puzzle-nek. A jövő ugyanis kétségtelenül az okos hálózatoké (smart grids) lesz. 2020-ra a világon mintegy 50 milliárd eszköz áll majd egymással összeköttetésben, és a kapcsolat…..
mixtura.pectoralis 2012.03.08 09:10:08
@igazi hős: Egy hackerfilmre emlékszem amit láttam a Swordfish-re. Jó szar volt, a valósághoz nagyjából semmi köze, Halle Berry miatt viszont ajánlott. Egyébként meg elég jól értek a számítástechnikához, villamos energetikus vagyok és használom a fejem. Nem arra gondoltam természetesen, hogy a "hülyegyerekek" nap mint nap ezzel fognak szórakozni, de őrültek mindig vannak és szerintem egyre többen lesznek. És egy ilyen akciót szerintem sokkal könnyebb lesz kivitelezni, mint pl.: 2001.09.11-et
Lars Von Trier provokatív filmen töri a fejét, nem mondhatni, hogy újdonság, hiszen a Nymphomaniac tervéről már hónapok óta tudni lehet. A rendező elvileg két verziót is készít, lesz egy softcore és egy hardcore verzió, utóbbi láttán valószínűleg minden korhatár bizottság…..
mixtura.pectoralis 2012.02.09 16:28:11
@pobeda: Láttad már az Antikrisztust? Ahhoz képest bármi "visszafogottabb"
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
Lisa Edelstein, a House-ban Cuddy-t alakító színésznő alaposan megfontolta a sorozatot gyártó Universal új ajánlatát, aminek nagyjából az volt a lényege, hogy az eddigi 175 000 dollár per epizódos fizetését csökkentik, ráadásul kevesebb időt is fog a képernyőn tölteni (ha…..
mixtura.pectoralis 2011.05.18 08:38:33
@dollarpapa: ezek szerint, ha neked a munkahelyeden csökkentenék a fizetésedet és emiatt felmondanál inkább, akkor a hasonló f@szok téged is nyugodt szívvel lezsidózhatnának?
mixtura.pectoralis 2011.05.18 10:37:24
@dollarpapa: Bocs, valóban én vagyok a bunkó.
  Ezernyi helyen elsütötték (a Hírszerző, a hvg.hu és a Vastagbőr jut így hirtelen az eszembe) Lázár János beszéde kapcsán a kocsmai politizálás talán legfőbb alapigazságát: a politikus nem dolgozik, politikusnak lenni nem munka. Ha a politikai…..
Varánusz Orbán: a nép hülye 2011.03.29 06:03:00
Öröm nézni mennyire nekifeszült a Fidesz az alkotmányozási folyamatnak. Tényleg. Ekkora erőfeszítést nem mindennap látni, kanapétigrisként dülledt szemmel küzdenek a legitimációért. Orbánt szemmel láthatóan feszíti a pátosz belülről, mint Villa Dzsörzét a bélgáz,…..