Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Praktiker Magyarország

863 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barkácsblog Elköltöztünk! 2019.03.07 09:25:18
Kedves Olvasók, a Műhelytitkok blog elköltözött, a legfrissebb bejegyzéseinket a Praktiker Ötletek oldalon találjátok!..
A kaktusz az egyik legszínesebb, leglátványosabb növény, ami azon túl, hogy mutatós, szívós is, így azoknál is túlél, akik nem túl sikeresek a növénygondozásban. Hogy meghozzuk a kedvet az ültetéshez, összegyűjtöttünk néhány olyan kaktuszkertet, aminek ellenállni nem nagyon lehet.  ..
Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Séllei Lilla, a Csirek blog szerzője mutatja meg, hogyan készül házilag a tusfürdő és a mosószer. ..
Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Séllei Lilla, a Csirek blog szerzője mutatja meg, mire lehet jó egy használaton kívüli CD-tartó...
Bár a boltban egyszerűbb megvásárolni a kész babaházat, ugye senkinek nem kell elmagyarázni, mennyivel szívmelengetőbb a saját kezűleg készített házikó.  ..
Aki azt hiszi, hogy a tetőtér egy élhetetlen, haszontalan, kényelmetlen szeglete a háznak, annak most bebizonyítjuk az ellenkezőjét. A legkisebb tetőtérből is ki lehet hozni a csodát.  ..
Lábtörlőre nemcsak a kétlábúaknak van szükségük, de a házi kedvenceknek is, akik szőrös tappancsaikkal rengeteg port és koszt visznek be a lakásba. Mutatjuk, mely - gyakran rámpával kombinált - lábtörlők azok, amik felveszik a harcot a problémával...
Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Séllei Lilla, a Csirek blog szerzője mutatja meg, mire lehet jó egy tojástartó. A környezettudatos életmód egyik alapja, hogy a samponos, tusfürdős vagy éppen testápolós flakonokból kinyomjuk az utolsó cseppeket is. Amikor fogyóban van benne a kence, érdemes…..
Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Séllei Lilla, a Csirek blog szerzője készít egyszerű tárolót a spájzba.  Te is unod, hogy átláthatatlan a kamrapolc a sok kibontott zacskótól, félig elhasznált tésztáktól és a gyerekek müzlijétől? És unod azt is, hogy nem tudsz mit kezdeni a fast fashion ruhák…..
Ma már tudjuk, egy kicsi helyiség is nagy lehetőségeket rejt, mindössze nagyon kreatív tárolási megoldásokra van hozzá szükség. Mutatjuk, egy garázsban milyen trükkökkel lehet helyhez jutni.  ..
Nem kell súlyos költségekbe verni magunkat ahhoz, hogy kisbabánknak olyan puha, finom, békés és kényelmes helyet készítsünk, ahol minden áldott nap boldogan szendereghet. Házilag is elkészíthetjük bármelyik megoldást. ..
A virágtartó hallatán a legtöbb ember valami unalmas, hagyományos megoldásra asszociál, pedig a műfaj minden túlzás nélkül a lehetőségek tárháza. Mutatunk pár példát, ami segíthet újraértelmezni a virágtartókról alkotott elképzeléseket.  ..
Kockák, gömbök, téglatestek: se szeri se száma azoknak az alakzatoknak, amik nemcsak a matekfüzetben lehetnek hasznosak, de a lakberendezésben is. Mutatjuk, hogyan dobja fel néhány színes elem a teret. ..
Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Varga Judit, a Juditu blog szerzője mutatja meg madáretetőjét.  Amikor tavaly decemberben elszaladtam karácsonyi ledsorért a Praktikerbe, vettem pár zacskó télire való madáreleséget és egy teljesen egyszerű madáretetőt is. Az ünnepek alatt kicsit kidekoráltam…..
Az autó egyik "legérzékenyebb" része egyértelműen az üléshuzat, amit elsősorban a gyerekek és házi kedvenceink "tesznek próbára". Aki nem szeretné autóját rendszeresen porszívózni, takarítani, készítsen kreatív üléshuzatot, amit elég hetente, havonta bedobni a mosógépbe!..
A legtöbb háztartásban akad néhány olyan törülköző, amik évek óta nem voltak használatban, pedig kimondottan okos, környezetbarát és hasznos kellékek készülhetnének belőlük. Hoztunk néhány példát.  ..
A babzsák óta tudjuk, hogy a földre helyezhető puha, kényelmes, terebélyes ülő-és fekvőalkalmatosság az egyik létező legzseniálisabb találmány. A babzsák után bemutatjuk az óriás párnát...
Lego, játékautó, toboz, képkeret: aki esküvője napján szakítana a gyűrűpárna műfajával, rengeteg olyan ötletes megoldást talál, ami nemcsak látványos, de nem kerül semmibe. ..
Aki szereti az aprólékos, precíz, időigényes munkákat, az nagyra értékeli majd azokat a díszeket, amik aprócska gyufaszálakból állnak. ..
Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Varga Judit, a Juditu blog szerzője mutatja meg az olvasók és saját alkotásait.  Nemrég Mézeskalács Szépségversenyt hirdettünk Műhelytitkok Facebook csoportunkban. Most a beérkezett alkotásokból mutatunk Nektek jó néhányat és egy tuti receptet is megosztunk...
Nagyot téved, aki azt hiszi, hogy a hímzőkeret a nagymamáknak való eszköz, a bájos kellék ugyanis kreatív hobbikellék, és ajándéknak is tökéletes választás. Íme, néhány bizonyíték. ..
A szívmelengető ajándékok listáján dobogós helyet kap az álomcsapda, ami nemcsak a felnőttek számára lehet kiváló meglepetés, a kicsik is pont úgy örülnek neki - pláne, ha kedvenc figuráikat álmodjuk az álomfogóba, és a kicsi eszköz "feladatáról" is mesélünk nekik. ..
Az ünnepek során az ízek és a látvány mellett fontos szerepet kapnak az illatok, amik nélkül nem lenne teljes a karácsony. Mutatjuk, hogy a természet illatait hogyan tudjuk becsempészni az otthonunkba. ..
Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Séllei Lilla, a Csirek blog szerzője készít egyszerű, de látványos üzenettartót.  Néhány centiméter kalapgumiból és egy fatáblából egyszerű és praktikus üzenettartó készíthető. Elárulom, hogyan...
Ebben a bejegyzésben vendégszerzőnk, Séllei Lilla, a Csirek blog szerzője mutatja meg, hogyan készíthetünk s.o.s. ajándékot.  Akinek s.o.s. kézműves ajándékötletre lenne szüksége, készítsen muffin képtartót betonból! Mutatom, hogyan készül...