Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xenuka

0 bejegyzést írt és 1567 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fiaskó a nácizmus feletti győzelem moszkvai ünnepségén való hivatalos magyar részvétel körüli huzavona. Szíjjártó Pétert küldte Moszkvába a Fidesz-trojka. Tette ezt Orbán, Kövér és Áder azt követően, hogy előtte a fél világot kábították Putyin-barátságukkal. És…..
xenuka 2015.05.11 14:31:39
@hanta boy:

Köszi, hogy leírtad helyettem is!
Mindenki, akit bármilyen szinten vonzanak ezek a füstölő, zakatoló, hangos gépek, amit autóknak hívunk, álmodozik olykor. Eljátszik a gondolattal, hogy egy számára ideális életben (melyben majdnem alaptézis, hogy korlátlan mennyiségű pénz áll rendelkezésére) és környezetben…..
Van, amire nincsenek szavak. Csak harag van, tehetetlen düh, ökölbe szorult kéz, és mélységes, iszonyú szégyen. Ha ezt a videót megnézed, ezt fogod érezni. (A megrázó rész 0:48-tól)       Mor Nicodemus Dauud Sharaf moszuli püspök a világ talán legősibb keresztény…..
A World Values Survey immár évtizedek óta méri a világ különböző pontjain az emberek hozzáállását, véleményét, világképét. A legutóbbi felmérésük egészen érdekes eredményeket hozott. Vajon mennyire vagyunk rasszisták mi, magyarok? Mielőtt belevágnánk a…..
xenuka 2013.05.18 08:56:25
A Sports Illustrated egyik leginkább várt kiadványa az évi rendszerességgel megjelenő fürdőruha összeállítása, melyen gyönyörű modellek mutatják be a legújabb divatot. Idén azonban a legendás magazin sokak szerint elvetette a sulykot. A Sports Illustrated Swimsuit Issue…..
B12 / 5.374 cm3 / 1.580 PS (training) 1.100 PS (race) / 1.120 Nm @ 6.400 (race) / 0 - 100 km/h: 1,9 (!) s / 0 - 160 km/h: 3,9 s / 0 - 320 km/h: 10,9 s / Vmax: 420+ km/h (klikkelj a nagyobb képekért) ..
Belsőség Jobb, mint a Navara? 2013.03.30 15:09:03
Olvasónk, Pozsonyi Imre két éve fordult a Totalcar szerkesztőségéhez, hogy tanácsot kérjen: milyen összkerekes autóval tudná megközelíteni otthonát a szinte járhatatlan úton? Pista és Winkler egy BMW X3-assal és egy Opel Insigniával vágott neki a jeges-havas kaptatónak, végül…..
Magyar nyelvű dalt énekel legújabb videójában a Carbonfools, amely a Lángoló Gitárokon látható először. Igaz, a szám valójában a Hideaway című szerzeményük angol szövegének magyar fordítása, amivel a Carbonfools a parlament által leszavazott magyar rádiók zenei…..
xenuka 2013.03.30 13:23:57
István környékét technikai hiba sújtotta, amikor el akarta hordozni a számát a Telenortól: Meguntam a Telenor magas percdíját ezért gondoltam múlt héten egyet, hogy átviszem a számom a Lidlihez, a Bluemobilhoz. Az oldalukon találtam is elég egyszerű leírást, amit kitöltöttem…..
Metróról leszálló diákhoz léptek oda a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai február 17-én délután, majd egyből beidézték a 6. kerületi rendőrkapitányságra, ahol tanúként hallgatták ki. Váradi Nórát, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem hallgatóját és ezzel egy időben…..
xenuka 2013.03.13 21:21:11
@zsg?:

és az a rendőr aki levette 2006-ban a jelvényét, hogy ne lehessen azonosítani és lőtte a tüntetőket engedély nélküli fegyverrel?

Az és a parancsnokai miért nincsenek felakasztva?
A kézikamerás, ún. ál-dokumentarista horrorfilmek kicsit sem félelmetesek – ezt úgy nagyjából az Ideglelés óta tudjuk, de azóta is szinte minden évben akad egy-két rendező, aki a szívén viseli, hogy erre a tényre feltétlenül emlékeztessen minket. Ezúttal a „The…..
Mondják, hogy ez Mária országa, de lassan nem tudom, hogy a Szűzé-e, avagy Wittneré. Utóbbi pl. azzal indokolt egy parlamenti döntést, hogy hány Isten van szerinte. Néhány napja került napvilágra a jegyzőkönyv arról, miként utasította el a Lectorium…..
A nemzetközi helyzet fokozódására tekintettel dr. Lenkovics Barnabás alkotmánybíró vélelmezi, hogy a jogállam dogmáját ideje feladni.  Fontoljátok meg, feleim — az Alkotmánybíróság asszisztált az országunkat romba döntő jogállami viszonyok elterjedéséhez! "Ennek a…..
A HVG híre szerint listázza egy Balatonalmádi gimnázium igazgatója a diákok politikai véleményét, majd ezt a listát el kell küldenie a kormányhivatalnak! Az, ami a napokban kezdődött csak úgy tarthat ki, ha együtt vagyunk, és megvédjük egymást. Ezért a Kettős Mérce…..
SZOCIÁLIS ÁGAZATOK 1)       Kifogásoljuk az átgondolatlan, érdemi társadalmi egyeztetések és hatásvizsgálatok nélküli jogalkotást, a túlzott központosítást, a szociális szolgáltatások csökkenő állami támogatását és a szociális ellátások…..
Szombaton este Lady Gaga is fellépett azon a Stones-bulin, amin volt még rendes zenészember a vendégek között (például Bruce Spingsteen), és amit élőben streameltek világszerte, hogy aztán a koncertből kivágott, felvett videókat egyenként szedegessék le a videómegosztókról. A…..
Vidnyánszky Attila lesz a Nemzeti Színház új vezetője. A Vidnyánszky Attila vezette Színházművészeti Bizottság véleményezte a pályázatokat, és komoly mérlegelés után Vidnyánszky Attilát támogatta. A Fidesztől nem távoli Kerényi Imre, Ókovács Szilveszter, Nagy Viktor és…..
xenuka 2012.12.18 08:47:30
@bögöbö:
Én jobboldali beállítottságú vagyok. A liberális és a balodali eszmék taszítanak. A következő magyar színházakban láttam előadásokat: Szeged, Debrecen, Szombathely, Sopron, Győr, Budapest, Kecskemét, Pécs. Több balettelőadást láttam csak tavaly, mint ahány fogad van. Többször voltam az Operaházban a testőrpáholyban mint te valaha is elsétálsz az Andrássy úton.
xenuka 2012.12.18 09:04:39
@lajos0:
"De attól miért ne lehetne tehetséges rendező, hogy meglehetősen kedvelte őt az előző kurzus..."

Attól természetesen lehetne, de nem az. Középszerűen tehetségtelen buzi ripacs rendező és színész. Egyformán tehetségtelen mindenben.

Külföldön a liberálisok tapsoltak neki, hogy milyen szépen rombolja Magyarországon a magyar kultúrát a nemzeti öntudatot, a hazaszeretetet.
Ilyenek a zsidók, mindent meg akarnak ölni, tiltani, elfojtani ami nem zsidó.
Bár kommentezőink még nyáron figyelmeztettek, hogy az azóta csődbe ment Aranyközpont Zrt. gyakorlatilag ugyanaz a kör, mint a Safety Gold Zrt., van, akinek ez az info már későn jött. A hasonló tulajdonoson és a hasonló problémákon kívül. vagyishogy se pénzt, se aranyat nem adnak,…..
xenuka 2012.12.17 14:25:53
A Magyar Narancs összeállítása szerint a Cégnek 2012-ben sem ment rosszul: A vállalat 2010 áprilisa és 2011 decembere közötti közbeszerzési sikereit már korábban összegyűjtöttük, s ez év eleji gyűjtésünk alapján azt állapítottuk meg, hogy a Közgép – egyedül vagy…..
xenuka 2012.12.16 20:26:55
@ob.szerver:
köszi, hogy helyettem leírtad, így csak egyetértek
„A lakosság szolgálatában” végzett megfigyelő tevékenység leple alatt etnikai, nemzeti hovatartozás alapján félemlítenek meg gyerekeket, zaklatnak felnőtteket egyenruhások Magyarbánhegyesen. Az elhangzottak alapján úgy tűnik, mintha a rendőrség nem védené meg a helybélieket...