Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neferkharta Carcosa

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjegyzés: Új rovatunkban Pierre de la Croix válogatott értekezéseit fogjuk közölni a fantasztikus természetrajz köréből. Első cikke mindjárt egy hamisítatlan szörnyeteggel ismertet meg minket… Chelyderpeton robustus, avagy közönségesen békakirály A rusz mocsarak és…..
Neferkharta Carcosa 2011.11.28 00:11:39
@Piere de La Croix: "...a fivéreknek a nővéreiket kell feleségül venniük..."

Ez teljesen természetes. Mi ezzel a probléma? (Attól eltekintve, hogy a jöttment katár bagázsnak fogalma sincs a valódi okokról, és mindenféle hülyeséget magyaráz bele.)
Megjegyzés: Declan Carcosa személyében az első olyan családtagot tisztelhetjük, aki a blog indulása óta csatlakozott a Carcosa-kampányhoz. A nyitócikk névlajstromában tehát hiába keresnék őt az olvasóink – alább viszont mindent megtalálnak, amit első megközelítésben…..
Neferkharta Carcosa 2011.08.27 13:11:37
@Niccolo Carcosa: "...én megtanultam a magam kárán, ti megtanulhatjátok az enyémen."

Én eddig is tudtam. Te tanultad meg most.

Neferkharta Carcosa
Megjegyzés: Tovább tallózunk a boldog emlékezetű Fanfárba szánt írásaim archívumában. Az alább következő cikk, témájából és gondolatmenetéből kifolyólag, akár előtanulmánynak is beillik a Carcosa-kampányhoz.A magamfajta szerepjátékos őslények, akiknek a D&D szóról…..
„Ó, a fájdalom…” Deodata a család ibériai ágába tartozik, a fiatalon hősi halált halt Cristoforo Carcosa és Virtudes Borja egyetlen gyermeke. Közvetlen élő felmenőin (édesanyján, anyai nagyapján és apai nagyanyján) kívül a legközelebbi felnőtt…..
Elöljáróban sietek leszögezni, hogy a világon semmi kifogásom nincs a terepasztalos csatajátékok ellen. Egy időben még az a gondolat is fölmerült bennem, hogy kipróbálom őket, de aztán csak a táblás szintig jutottam el. Blood Bowlt játszottam kábé két évig, méghozzá snotling…..
„Egy vagyok a földdel…”(Hangulatzenéért kattints ide.)Vallási téren a Carcosák outrémeri ága mutatja legsokszínűbb képet: egyaránt vannak közöttük pogányok, izraeliták és muszlimok. Legtekintélyesebb képviselőjük sokáig a khemita oldalág volt, amely –…..
Eibon által idézett Carcosa őr(Hangulatzenéért kattints ide.)Amióta a Carcosa nemzetség, család csak létezik, mindig volt valaki, aki vagy névleg, vagy erős kézzel irányította azt. A kezdeti időkben, mikor a hírhedt Kar Khosa lovasok a kimmer-szkíta törzsi szövetség tagja…..