Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ketrecharc

23 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megihlethette múltkori blogbejegyzésünk egyik Szombathelyen élő olvasónkat, hiszen kissé módosították az eredeti Gyurcsány-Bajnai plakátot. További érdekességek: Galéria Továbbra is izgalommal várjuk azokat a megvalósításokat, ahol Orbán Viktor Hoffmann…..
Mint az bezengi a magyar sajtót, Gyöngyösi Márton azt találta javasolni Magyarország parlamentjében hétfőn, hogy listát kellene készíteni a zsidó képviselőtársakról. Az Index nagyon helyesen "Jobbik: Listát a zsidókról!" címen hozta le a témát, így aki valaha járt…..
Ajánljuk szeretettel az indavideón fellelhető Index-videót, ahol hat perc alatt öt hazugságot hallhatunk. Érvénytelen ENSZ-határozat, Szegedi Csanádnak tulajdonított - de soha el nem mondott - mondatok, és bizonyos hazátlan népek is szóba kerültek a tüntetésen. A következőkben…..
Újabb frontok nyittattak a Bajnai-ellenes kampányban: nem csak BKV-buszokon, hanem óriásplakátokon is feltűnik Bajnai Gordont és Gyurcsány Ferencet közös fotón árbázoló alkotás.Emlékeztetésül közölném, hogy körülbelül két évvel vagyunk a választás előtt, nincs napirenden…..
ketrecharc 2012.11.22 17:25:59
@Mária: Politikai diskurzus :]
ketrecharc 2012.11.22 18:20:15
@Arbet: Ha esetleg érveket sorakoztatnál.. Hagyjuk a személyeskedést!
ketrecharc 2012.11.22 18:23:43
@Blogger Géza:

köszönöm. Nem korai a választással foglalkozni (sőt), ilyet nem olvashattál a bejegyzésben.

Baloldali szervezetek kínukban nem tudnak mit csinálni mint élőláncot, stb. Na, de, pont ezért adunk ingyenes PR-tanácsokat! Hát nem jobb a Hoffmann-Orbán óriásplakát?
Újraéledő szerkesztőségünk egyik tagja sem lenne Vona Gábor helyében, amikor ma reggel végigpásztázza az internetes sajtó digitális szalagcímeit. A reggeli hír- és ketrecharcban körülbelül 40 perc alatt 4 olyan hír is napvilágot látott, ami a párt oszló-foszló jellegét…..
Heti 2-3 alkalommal turnéznak a helyi gyűléseken az MSZP vezetői, így tudják: az internetes kommentekben megjelenő durva vélemények közel sem a párttagság véleményét tükrözik. A HírTv szerkesztőségébe pénteken ellátogató Szanyi Tibor az előbbiek mellett kijelentette:…..
Tudjuk, a 2011-2012-es évadot beharangozó sajtótájékoztatón robbant ki a napokban is tartó botrány: Alföldi Róbert, a Nemzeti Színház igazgatója azt mondta egy riporternőnek: "Önnek pedig kívánok ilyen orális szexet, innentől kezdve egész életében". A direktornak…..
A Szonda Ipsos rendszeresen publikálja a hazai politikusok népszerűségi indexeit. A Ketrecharc blog párba állította az ismert politikusokat a szerint, hogy kiknek van nagyjából hasonló népszerűsége a társadalom körében. Orbán…..
Mindig érdekes a politikusok és a média viszonya. Nem okoz csalódást Kövér László sem. "Az elmúlt húsz év médiatevékenysége miatt az emberek jelentős részének nincs kellő információja ahhoz, hogy összefüggéseiben lássák a dolgokat” – közli tényként a…..
Gyurcsány Ferenc küzd, aktivizálódik - legalábbis politológusok szerint, akik állítják: az MSZP vezetésére tör. Kíváncsiak voltunk, milyen feladatokkal jár, ha valaki újra pártvezér szeretne lenni. A kutatás közben kiderült: nem csak ő erőlködik. Gyurcsány Ferenc…..
ketrecharc 2011.05.13 14:52:24
@AdamT: Pont attól tűnik hitelesebbnek Bajnai hogy azt mondta, nem akar visszatérni
ketrecharc 2011.05.13 14:58:56
@AdamT: Nem tudom, mondott-e időt. Nem kapálózik a politikai hatalom után, ezért jó
Minden bizonnyal ma délelőttre volt időzítve a hírpiaci robbanás a tegnap sugárzott Orbán-interjú után. A miniszterelnök kertjében lezajlott beszélgetésről természetesen már korábban is nyilvánosságra került 1-2 részlet a remélt nagyobb nézőszám, a reklám miatt (amit a…..
 Korábban már szó esett róla, de most nagyító alatt vizsgálunk meg egy meglehetősen ellentmondásos jelenséget: a hazai online lapok közül néhányan a Hírkereső, Hírstart, Hírlista, stb. hírgyűjtő oldalak számára teljesen más címet adnak egy-egy cikknek, mint a saját,…..
Életek múlhatnak rajta - ezekkel a szavakkal sürgeti Vona Gábor a Facebookon Orbán Viktort. A miniszterelnöknek írt levelében azt kéri, hogy Orbán álljon ki vele élő tévévitára valamelyik közszolgálati csatornán. Vona szerint "itt az ideje, hogy a politika a…..
Rokonszenvet keltő, hogy nem szégyelli a Hírstarton adott címeit a 168 Óra. Ez azért jó, mert több másik újság a hírgyűjtő oldalakon vadabb címekkel operálva próbál plusz kattintásokra szert tenni. Így fordulhatott elő például, hogy az egyébként Ranschburg Jenő halálát…..
ketrecharc 2011.04.21 23:49:03
@Pisti, az aragorn: mi a baj a címmel? Ez a (fajta) válasz talán többet mond, mintha bármi mást mondott volna
Tegnap jót derültünk azon a listán, melyet a győri időközi választások eredményének tálalása adott - azt vizsgáltuk, milyen címmel hozták a magyar online lapok a Fidesz helyi vereségét. A tanulságos lista alapján kiderült: a Hírstarton látható címeknél a 168 Óra…..
ketrecharc 2011.04.20 00:35:42
@Viktus: Nem az elvtársak törölték a kommentedet, csak megkíméltem a blogolvasókat attól a színvonaltól. Továbbra is nyugodtan írd a véleményedet, de ha lehetséges, polgári színvonalon
Meglepően széles skála és gyanús elemek is felfedezhetőek a győri időközi választások eredményének tálalása témájában a hazai hírportálok között. Az alapanyag többnyire ugyanaz: a hírügynökségek által kiadott összefoglalás - a publikált hírek címét azonban külön…..
Egy képviselő webkettes tündöklése 5 percben Deutsch Tamás nyilatkozatáról és a kétszeres illetmény-felvételekről szólt az ATV egyik tegnapi műsora. (Emlékszünk még, ugye: azok a párttársai hülyültek meg, igyekezett magyarázni korábbi twittjeit a képviselő, akik az…..
Mosolyogtató a Magyar Nemzet Online és a HírTv egész napos, minden kattintásra igényt tartó akciója, mellyel Gyurcsány Ferencet igyekeznek démonizálni. Több kérdés vetődik fel, amikor Facebook-kommentekből címlapsztori lesz, amikor Gyurcsánynak MTI-közleményben kell…..
ketrecharc 2011.04.15 12:07:07
@Camappa: én is ezen gondolkodtam :)
A Heti Válasz című bizniszújság felkerült a megszüntetendő öt legkétesebb újság listájára. Az indoklások közt szerepel, hogy nem történelmi újság, nincs 100 éves és nincs 25.000 főt elérő dolgozói létszáma sem. Ezt a számot egyébként még az olvasóik száma sem éri…..
Bulvárzaftos bejegyzést jelentetett meg a hétvégén Deutsch Tamás. Egyik kommentelőnk szerint már így is sokat foglalkoztunk az EP-képviselővel, de úgy gondoljuk, tudósítanunk kell Deutsch digitális életének újabb fejezetéről - leginkább arra tekintettel,  hogy a…..
Összesíteni szerettünk volna, de az aránytalan arányok közbeszóltak. Azt vizsgáltuk volna, a Ketrecharcban való küzdelemben hány olyan online hírportál van, amelyik hazai történésű hírként próbálja eladni Külföld rovatba illő cikkeit - az eredményeket látva azonban inkább…..
A fordulatok világát éljük. Ma például 7 fordulat történt, ugyan tegnap csak 3, de az elmúlt egy évben legalább 1126, azaz naponta majdnem három. Hétvégékkel együtt. Hogy mindezt tudjuk, az néhány online lap érdeme - van közöttük, amelyik a fordulat tényén kívül semmit nem…..
Megszakítjuk adásunkat. Deutsch Tamás EP-parlamenti képviselő nemcsak elolvasta, de kommentálta is egyik legutóbbi posztunkat. A Ketrecharc blog "Hogyan Válhatunk Mi Is dajcstomivá - 4 tuti lépés a toplisták teteljéhez" írása sorra vette, mekkora médiatámogatást kapott…..
ketrecharc 2011.04.01 13:51:49
@dajcstomi: Én mondtam, hogy Önből jó újságíró lenne. Szerkesztőségünk, bár megosztott a témában, de szerintem fel tudnám vetetni szerkesztőnek. Mit szól?
ketrecharc 2011.04.01 14:28:51
@syck: Ki fikázta itt dajcstomi-t? Igenis, kellene nekünk újságíróként. A marketingkampányunk alapköve lenne, és, mint látjuk, nem csak 140 karakterben tud írni
ketrecharc 2011.04.04 08:36:44
@Hegyi Zsolt: Nem sokkal újabb, mint a Képviselő Úr a Twitteren. Így veszem a jogot, hogy alkalomadtán továbbra is a dajcstomizzunk
Deutsch Tamást tegnapelőtt 25-en, ma reggel még 500-an követték a Twitteren, estére, rövid fél nap alatt majdnem duplázott az EP-képviselő. Nagy siker ez számára (a magyar Charlie Sheen, írta a Vastagbőr blog), de: brutális médiatámogatást is kapott:Az Index nagyjából 24 órán…..
ketrecharc 2011.04.01 11:07:15
@dajcstomi: T. képviselő Úr, nagy megtiszteltetés, hogy itt köszönthetjük. Kérem, ne vegyen mindent véresen komolyan - ha valaki, hát Ön tudja, mennyire komoly, amit a blogkommuniti ír. Ha Gyurcsány így reagált volna dajcsomti twittjeire, már sírna. Egyébként az első mondata alapján elég tehetséges újságíró lenne Önből.