Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaveR

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ugrás után az infó meg a kép, addig is egy hír: egy Eddie Jackson nevű ír színész szerepet kapott az új évadban. Nem tudjuk kit alakít, mindegy is, tessek klikkolni. Igen, ő itt Kit Harington, aki Belfastba érkezik meg éppen, és megy forgatni, vagy csak nagyon berúgni, és…..
Az HBO az 5. évad április 13-i premierjéig elérhetővé teszi a Trónok harca teljes első évadát. Bárki ingyenesen, regisztráció nélkül megnézhet az HBO GO-n. Az április 13-án startoló 5. évada a világ 170 országában egyszerre debütál majd. Ez azt jelenti, hogy…..
Mármint az USA-ban, még mielőtt, de mi szeretjük az ilyen rekordokat, szóval akit ez nem érdekel, klikkoljon a vissza gombra MOST. A Seahawks-Packers NFC-konferenciadöntő igen fasza meccs volt vasárnap, a vendégek elhúztak 16-0-ra, aztán a hazaiak egyenlítettek, sőt, fordítottak is, a…..
Nem csak a filmeket, hanem a tévésorozatokat is díjazták az Aranyglóbuszon. Igazán egyik sorozat sem tarolt, az HBO-nak ismét nem volt jó estéje, de a True Detective is hoppon maradt minden kategóriában. Az itészek jellemzően az elsőévados szériákat díjazták, a díjat átadók és…..
A CBS második legjobb sorozata (az első a The Good Wife) megint megcsinálta. Minden eddigi évada úgy ért véget, hogy a következő tiszta lapot nyitott, a figurákat megint fel kell majd pakolni a táblára, és megnézni, mire megyünk velük. Az évad első pár része után viszont…..
DaveR 2014.06.02 17:41:39
DaveR 2014.06.02 20:37:29
@sixx: Én egyben szoktam megnézni, nem hetibe, mint gondolom rajtam kívül sokan mások is...

de legalább akkor várjuk a kilencedik részt..:)
Első fokon négy évre ítélték VV Lacit, a csütörtöki beköltözőt egy 50 milliós sikkasztási ügyben. A Frisss.hu információja szerint a 40 éves, szombathelyi férfit 2012-ben sikkasztás és egyéb bűncselekmények miatt négy év börtönre, közügyektől eltiltásra és…..
Ha bárkinek lett volna bármiféle kétsége afelől, hogy a Homelandben látott, befejezetlen felhőkarcolóba költöztetett nyomortanya az túlzás, hát az életben ilyen nincs is, az most nézhet nagyokat.   ..
A zseniális kultsorozat kitalálója mutatja meg, hogy mit is találhatnak a rajongók a Breaking Bad-hordóban, ami megint nem csak egy szimpla fröccsöntött fekete kerek henger, hanem lekicsinyített, hű mása azoknak a hordóknak, amikbe Walter White azt a temérdek lóvét elrejtette. Simán…..
comment:com No para, no fosó 2013.10.21 18:00:00
Még mielőtt szó érné a ház elejit (alert: tájszólás DIREKT), ezt nem én, hanem Szikora Róbert mondta a Vundersőn és Szuperszexi tegnap esti, második adásában, akkor, amikor Vadon János már nem egy testszínű ruhában, a seggén pelenkával rohangált a színpadon, hanem…..
A Nielsen és a Twitter tegnap tette közzé az első olyan táblázatot, ami a közönségméréssel foglalkozó cég a közösségi mikroblogszolgáltatás televíziózással kapcsolatos adatit összesítve igyekszik felmérni, melyik tévéműsorról "beszélgetnek" a tiwitterezők leginkább. Az…..
DaveR 2013.10.09 07:15:35
@Spartacusi Gumihalacs:
Nagyon köszönöm!
A brit köztévé hármas csatornája (BBC Three) villámgyorsan meglovagolja a barátnőjét lelövő műlábú futóember, Oscar Pistorius sztoriját, és egy dokumentumfilmet készít a nagy port felverő ügyről, ami csak azért érdekes ugye, mert a gyilkosnak műlába van, és aki ezt most…..
A Disney 4,05 milliárd dollárt fizetett George Lucasnak a Lucasfilmért, megvásárolva ezzel minden idők legsikeresebb filmes franchise-ját, ami eddig 33 milliárd dollárt termelt, ebből 15 milliárdot csak a játékokkal. A vételár  teljes egészében George Lucas nyugdíjalapjába…..
A következő szezontól kezdve három éven át a Sport TV közvetíti a labdarúgó Bajnokok Ligája legizgalmasabb keddi mérkőzéseit és döntőjét, derült ki a csatornát működtető Chello Central Europe Műsorszolgáltató Zrt. hírleveléből. A közlemény szerint az európai…..
Annyira, de annyira akartam szeretni ezt a sorozatot, hogy az valami hihetetlen, komolyan, Két olyan színész is van benne, akit kedvelek (Jason O'Mara és Stephen Lang), a történet az időutazással és a dínókkal engem nagyon érdekelt, az ilyen ember vs. természet cuccok meg mindig is a…..
Közel nyolc év szünet után visszakerülnek a Magyar Televízió képernyőjére a labdarúgó NB I mérkőzései. Az m1 minden vasárnap egy találkozót élőben sugároz. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy az OTP…..
Élőben közvetíti a pénteki Magyarország-Hollandia labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőt a Magyar Televízió 1-es csatornája, párhuzamosan a Sport Televízióval. A két társaság hétfői, Telkiben tartott közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a jövő kedden esedékes…..