Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrOne-Two

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Novemberben kezdődik az M4-es autópálya Abony és Fegyvernek közötti szakaszának az építése. Összesen egy 29 kilométeres a szakaszról van szó. Mutatom: A 29 kilométeres autópálya három részben épül: - az első az Abony és a Tisza közötti 13,4 kilométeres, - a második a…..
Május 9-én különösebb visszhang nélkül közleményt adott az MTVA a labdarúgó EB és az olimpia közvetítésével kapcsolatban: "A Labdarúgó EB 2012 és a 30. Nyári Olimpiai Játékok London 2012 olyan kiemelt sportesemények, melyek bármely, Magyarország területén történő…..
"Na az van, hogy az MTV-nél még mindig nem bírnak normálisan cenzúrázni. Mi segítünk, ahol tudunk, ezért készítettünk egy megfelelően Fidesz-konform híradót." - MKKP Az hirado.hu átalakított oldala zseniális, a reklámok,  szalagcímek, csillagos ötös. Az…..
MrOne-Two 2011.12.30 14:37:43
Vastagbőr SP vs. NGM 2011.12.22 11:01:00
Az NGM-ben ismét elgurult a közlemény készítőjének a gyógyszere, szerintem ezt már direkt csinálják, ennyire hülyék csak szántszándékkal lehetnek ... Az S&P indoklása szerint az alábbiak játszottak szerepet döntésében: A…..
MrOne-Two 2011.12.22 11:21:31
@CyberPunK: konkretan ha igaz akkor a valutatartalek felhasznalasaval tartanank ki marciusig, ugyhogy kepzelheted mi minden van hitelbol fedezve elore^^
Vastagbőr Még elképesztőbb 2011.12.20 14:31:00
Újfent elképedtem, pedig már sok mindent láttam-hallottam: (A HVG letiltotta a videó beillesztését más oldalakra, ez mai világban kb.135 másodperccel adott több munkát.) More info: Elfogadta a parlament hétfőn azt a bizottsági módosító indítványt, amely megszünteti a…..
MrOne-Two 2011.12.20 15:01:38
@Gandalf(helyett): "Egyébként az egyik legszebb mondat pedig a nem volt szükségünk és most sincs szükségünk Önökre. Gratulálok."
Kivancsi lennek ki az a fereg aki ezt hangoztatja... Undorito.
No, miután múlt pénteken végre Orbán megadta a zöld lámpát a teljesen irreális számokon nyugvó költségvetés újratervezésére (1,5%-os növekedés, 268 forintos euróárfolyam), Matolcsy Gyuri és lelkes csapata turbó üzemmódba kapcsolta magát és újratervezte a számokat.…..
MrOne-Two 2011.12.15 15:46:31
@Enrico72: Hogy a Faszban van meg keped ezt hangoztatni? Lassan ott tartunk szerintem hogy ez a fereg kormany tobb penzt lop/osztogat el haveroknak es maguknak 1,5 ev alatt, mint az MSZP 6,5 ev alatt, akik azert szinten nem voltak kispalyasok. Te meg az agymosott balfasz sorstarsaid miatt is tart ott ez az orszag ahol. Ha Nagy (I.) Viktor azt mondana, hogy ugorj le a Parlament tetejerol es utana semmi bajod nem lesz, Te megtenned es el is hinned neki, idiota.
MrOne-Two 2011.12.15 17:05:24
@Vidéki: VADBAROM.
Vastagbőr Újratervezés 2011.12.12 10:01:00
Nem, ismétlem nem lesznek megszorítások.Vagy ha mégis, biztosan nem úgy fogják hívni...Orbán pénteken sütötte el a "márcsakegykicsitkellkibírnidemajdutána..." közhelyet, amivel évtizedek óta etetik a népet a magyar politikusok.A 2012-es esztendőt "túl kell…..
EU-válság, tanhajók és kis csónakok, spekulánsok, euró ... ugyan kérem, az élet megy tovább. Időközben ma a Parlamentben: Reméljük, Wittner ad nekünk egy újabb piros betűs ünnepnapot, az sem baj, ha nem december 24-ét!  Amúgy most már biztos, hogy a nem lesz elég a…..
MrOne-Two 2011.12.09 16:05:38
MrOne-Two 2011.12.09 16:28:07
@Vipera01: ''Mert a Szent Korona az államalkotó, és a legfontosabb földi hatalom Magyarországon. Fölötte csak Isten áll".
ezt hol olvastad? a Bibliaban mondtak?

ezzel viszont nagy igazsagot mondtal:
"visszatérjünk ahhoz, ami több mint ezer éven át működött" - pont ezt csinalja a kormany, demokracia sarbatiprasa, 1. Viktor jovendobeli fejdiszenek hivatalos unnepe, aztan majd jon a szuletesnapjanak a megemlekezes, a diplomaosztojanak a datuma esatobbi esatobbi :) koszonjuk nektek oh 2/3ad
A kormánypropaganda lassan készül a 2012-re, máris megjött az ízelítő a januári nyitányról. Míg a KDNP és az ifjúsági segédcsapata azon ügyködnek (túró rudival meg pörkölttel), hogy "gyere haza" külföldről, addig a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a…..
Rövid időn belül Matolcsy és Debreczeni könyve után ez már a harmadik könyv, ami a poszt témájául szolgál, de ez a történet is csodálatos - a maga módján. Megjelent Gereben Ágnes ízléses borítóval megáldott könyve: Mong Attila azonban nem átallott kitenni egy…..
MrOne-Two 2011.12.07 16:38:50
@kennyking: ez a del-korea honnan jott? arra azert kivancsi lennek hogy ezt hol olvastad?
Vastagbőr Magyar Növekedési Terv 2011.12.06 09:01:00
Orbán londoni közgázóráján értesültünk róla, hogy újabb nagy terv elkészítésével bízta meg a jobb kezét, aki szegény lassan már gyakrabban írja őket, mint anno Gyurcsány hirdette ki az idióta programjait.Nos, van egy jó hírünk. Illetve rossz. Nem, mégiscsak jó, mert…..
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
Három héttel ezelőtt: "-Nem javítaná a gazdaságpolitikánk iránti bizalmat és hitelességet, ha nekünk is volna ilyen megállapodásunk az IMF-fel? - Jelenleg is együttműködünk az IMF-fel számos területen, de hitelszerződésről nem tárgyalunk, és ezt nem is tartanám jó…..
MrOne-Two 2011.11.18 17:54:29
@abrakadabra40: Te most komolyan normalis vagy? 315-os EUR es 255-os CHF ki a faszomnak jo? A gyenge HUF egy bizonyos mertekig a kulkereskedelemre pozitiv hatassal van, de ami most megy az mar a vicc kategoria, ha ilyen meredeken zuhan a forint az eurohoz kepest az emberek lassan ehenhalnak. Kozben a sok barom dilettans idiota meg a kormanyban mereven aszisztal az elmult 20 ev legelbaszottabb gazdasagpolitikajahoz.
Novák Előd megpróbálja betölteni a Torgyán doktor által hagyott óriási űrt, így kell feldobni a unalmas maratoni 18 órás ülésnapokat. Csak így tovább, mindenképpen nézettség növelő.....
Kezdjük a jó hírrel: májusban egyszer biztosan nem hazudott Szíjjártó Péter, mikor megígérte, hogy "nagyszabású, minden eddiginél nagyobb és minden képzeletet felülmúlóan nagy közmunkaprogramokat" indítanak. Ez idáig a legrémisztőbb fideszes törvényjavaslat, nem…..
MrOne-Two 2011.06.21 10:44:49
@csizsikpizsik: teljesen egyetertek, a magyar ember termeszetenel, vagy a geneknel fogva nem kepes arra, hogy a kozos jot eloterbe helyezze onmagatol... amig a mocskos kepviselok es cimboraik lapattal hordjak ki a penzt az orszagbol addig itt csak visszafejlodes lesz
Stumpf Pistánál már erősen rezgett a léc, de ha ő átment, a jó Balsai Pista miért bukna el? A 2012. január 1-én hatályba lépő új Alkotmányban az szerepel, hogy az Alkotmánybíróság létszámát 11-ről 15 főre kell növelni. Az új Alkotmányt húsvét napján az államfő…..
MrOne-Two 2011.06.15 12:51:47
@Jakab Andor: elmondom hogyan kepes ra, hazudnak ejjel-nappal, az idiotakat megvezetik, a droidoknak meg amugyis mindegy... Ez a nagy baja I. Viktorunknak, a kulsosegekre sokkal tobbet aldoz, mint a mogottes tartalomra. Utaltam a FIDESZt a valasztasok elott is ebbol kifolyolag, de remenykedtem, hogy talan majd most kormanyra kerulve vmit letrehoznak, de ennel nagyobb csalodast mar regen eltem at^^
Ezért szabad csak pártos sajtónak (HírTV, MNO, MTI) interjút adni, ezek a szemét firkászok mindenféle kellemetlen dolgot megkérdeznek, a miniszter lányos zavarában pedig egyre csodálatosabb dolgokat nyilatkozik ... Matolcsyról van szó természetesen, és egy igazán remek fn.hu…..
A múlt hétre tervezett bejelentés elmaradt, mert Orbán nem ért rá, és jó híreket nélküle nem lehet közölni. (Rosszakat viszont csak nélküle.) Hétfőn már ráért, megvolt a BL-döntő is, így bejelentették az Otthonvédő Akciótervet: 1. Árfolyamrögzítés Ha kéri az adós,…..
MrOne-Two 2011.05.31 12:18:28
@eszkep: latom megy az okoskodas rendesen, de azt mondd meg, hogy mit tett a te hon szeretett kormanyod az atlagemberek erdekeben, hogy egy kicsit is jobb legyen az eletuk. Mert en megmondom: SEMMIT. Semmivel sem lett jobb az eltuk mint azelott volt, regi narancs szavajarassal: lassan 'rosszabbul elunk,mint 4 eve'
Egy még lehet véletlen.Kettő már egy picit gyanús.Na de 11?!Mindez a tegnapi Magyar Közlönyből.Nem más ez amúgy, mint Ausztrália és Óceánia apraja. Wiki-táblázat:A fenti adatok mellé egy kis plusz infó. Még március közepén olvastam Tuvaluról a Greenfo cikkét:"A…..
MrOne-Two 2011.05.27 12:56:33
@medvetoka: ooo nagy szakerto, legyen kedves elmeselni eme kornek itt, hogy mi a faszt tudunk kezdeni egy Gyor lakossagu picsanyi sziget szavazataival? meg amugyis, mire kene nakunk szavazni? mi csak sodrodunk az arral, azon kivul hogy par Fidesz szimpatizans most megkapja a beigert jutalmat (kihelyezve luxuskorulmenyek koze), azon kivul ertelme nincs ennek az egesznek
A társadalmi ellenállás és a választási vereségtől való félelem az MSZP-kormányokból tehetetlenséget váltott ki. De vajon mit fog kiváltani a Fidesz-kormányból? Ez a kérdés előbb-utóbb aktuális lesz. (Fotó: Huszti István/Index) Az elmúlt hetekben az összes…..
MrOne-Two 2011.05.18 16:30:10
@Joooe: 'Ezekből minden intézkedésben van olyan ami valakit személyes sérelemként ér, így ezen intézkedések minőségi megítélése szubjektív, de hogy nagy horderejű dolgok az nem vitás, talán azt is mondhatjuk még elfogultság nélkül, hogy fontos, dolgok, muszáj rendet rakni)'

Komolyan mondjal nekem egy atlagembert, atlagfizetessel, vagy csak egy nem Fidesz agymosott kozgazdaszt, aki szerint amit eddig csinaltak az ertelmes. Konyorgom, nezz mar ra, hogy eddig semmi hasznuk nmevolt, miota hatalmon vannak.
Tegnap megjött a szociális kérdőív személyes Orbán Viktortól, a vastag boríték több csodát is rejt, fussunk végig rajtuk. Az alibikérdések lényegtelenek, azokra nem is térnénk ki. 1. Vonalkód a név felett Az 1 milliárdos büdzsébe nem fért bele, hogy két külön A4-es lapra…..
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
MrOne-Two 2011.05.16 11:49:41
@Csicseri: kedves kommentelo, arra hogy ne legyen allamcsod, csak egy dolgot tudnek mondani:
normalis gazdasagpolitika, de ilyet a kormanytol meg csak ne is varjon, az eddigi 1 ev tekinteteben.
az elmult 20 evben (mindegy hogy jobbos vagy balos kormany volt a hatalmon) ilyet nem lathattunk, egyedul a Bajnai kormanynak volt valamifele elkepzelese hogy mit jelenthet az... addigis marad a jol bevett magyar szokas, vegyunk el innen-onnan penzt, adjunk a haveroknak, majd ha minuszos a budzse akkor veszunk fel az IMF-tol hitelt. ennyire egyszeru.
arra mondjuk kivancsi lennek hol, van az a FIDESZ ami azt mondta hogy 2 het alatt rendbereakna az orszagot (HAHAHA), es hol van az a FIDESZes szavazotabor aki meg mindig kiall egyetlen uruk es parancsolojuk mellett (I. Viktor). vicc ez az orszag...
MrOne-Two 2011.05.16 12:23:23
@Csicseri: hat mindenkinek szar lesz az egyszer biztos, ezzel nem is lenne akkora gond ha a jovokepet nezzuk es a kovetkezo 20 evben ettol jobb lenne mindenkinek, de hat nem igy van sajnos :(
engem az idegesit egyedul, hogy a jelenlegi kormany egy normalis gazdasagpolitikat dobott a kukaba (Bajnai-Oszko fele), azert hogy egy sokkal szarabbal alljon elo, ami meg az atlagembereknek is nagysagrendekkel rosszabb. (felreertes ne essek nem vok MSZP katona, Fletot kifejezetten ruhelltem, de vhogy ugy tunt nekem kisembernek, hogy a Bajnaiek tudtak mi a hiba, megprobaltak ellene tenni es nem ossze-vissza jarattak a pofajukat tettek amit tenni kellett, annak tudataban hogy biztosan a Fidesz lesz a kovetkezo kormanypart)
ennyi. a jelenlegi kormanytol is ezt varnam el: hogy effektiven tegyen az emberekert, ne ellenuk, ugy hogy bizonyos intezkedesekkel segitse a gazdasagunkat.
MrOne-Two 2011.05.16 13:28:37
@citizen queen: hat lehet hogy csak vegrehajto volt, ahogy te nevezed, de legalabb nem kellett arra rafanyalodnia a valsag utan, hogy a MANYUP penzeket egyszeruen ellopjak... volt nehany strukturalis valtoztatas, igen IMF iranyitassal, csak az az egeszben a duurva, hogy azokat velemenyem szerint normalis kozgazdaszok dolgoztak ki. Arra meg nincs mit mondanom hogy a jelenlegi kormany mit csinal, mert az minosithetetlen... egykulcsos ado, berkommando, allamadossag-csokkento alap, deviahitelesek megsegitese, MANYUP, Kormanyablak? te ATYA UR ISTEN. ilyenkor hol van az hogy 2 het alatt rendet raknak az orszagban? meg mindig azzal takaroznak, hogy az elozo kormany meg ez meg az, meg a FLETO... 1 ev alatt normalis intezkedesuk nem volt