Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenit Incompatible

104 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az iPadre írt DJ szoftverek gyors evolúciójára számítunk, de addig is van mit használnunk, amíg kijön a Traktor vagy a Serato ITCH megfelelő verziója - például itt a Sonorasaurus, a jónevű Pajamahouse Studiostól. A kétlejátszós program mindkét egységére külön effekteket…..
Zenit Incompatible 2010.04.06 11:06:53
Én ezt néztem mostanság, egész jónak tűnik: www.midipad.de/
...de ezért venni egy ipadot... hmm... felesleges.
Tegnap sajnos elmulasztottunk szólni az HBO-előfizetéssel bíró olvasóknak hogy ha igazi tőrőlmetszett gyökereket akarnak látni a tévében, akkor ki ne hagyják az Eastbound and Down című vígjáték premierjét, mert ennél tuskóbb sorozat nem volt még a tévében - beleértve Louis…..
Na Atlantában ilyen is van. Mi még éppen kezdjük átvenni a "letááááncoltalaaak, haveeeer" jellegű filmek nyomán a mozgásokat, bár mozgáskultúránk továbbra sincs (nekem különösen), meg mondjuk a breaket nem tudjuk az electric boogie-tól megkülönböztetni. Eközben az…..
Végre egy kis hazai! Nem tudom, hogy szóltunk -e, de várunk mixeket. Ha nem szóltunk eddig, akkor ezt vegyétek felhívásnak, ha meg szóltunk már, nem tudom, minek vesztegetitek az időtöket... Mindenesetre Enki, akire minden bizonnyal hatalmas nyomást mért Jeffy kacsa a South Parkból,…..
Z-Funkster kicsit refixálta a Brian Setzer Orchestra "Let it snow"-ját, igaz, tette ezt addigra, mire napsütötte, koratavaszi időjárás köszöntött ránk. ...de ettől függetlenül még mindig karácsony van, úgyhogy nyugodtan lehet táncolni a fa körül!…..
Nincs vége a karácsonyi mókának: most Gramatik (aki nem mellesleg a "Street Bangerz Vol.2."-vel letette az idei év egyik legjobb lemezét) lepett meg minket egy friss nótával, ingyen.Szedni, élvezni…..
A miskolci Park Rádió helyesBEATés című műsorának szerkesztő-dj-i, Hefe és Spliff is készültek az ünnepekre. Fogadjátok szeretettel! Letöltés: http://soundcloud.com/spliff-1/c-fake-path-hefe-spliff-karacsonyi-valogatas/download..
Olyan nincs, hogy idén nem hallottad volna ezt a két dalt bármilyen jobb buliban, vagy podcastben, de most, pusztán karácsonyi jószívűségből a Stanton Warriors ingyen letölthetővé tette 2009 két über breaks-remixét... biztosan jól fognak jönni még szilveszterkor.Beach Boys,…..
Nagyjából így nézhet ki, amikor Rudolfnak megártottak az ünnepek - Parker kicsit felturbózta nekünk a nyugati világ karácsonyának egyik ékes darabját Bing Crosbytól és már megszoktuk, hogy ő nem végez félmunkát.Most sem tette.Rudolph the red nosed reindeer a dzsungelben? Hallanod…..
Kedves kis ünnepi dubbal lepett meg minket a Fort Knox 5... még egy kis tojáslikőrt valaki?Letöltés: http://soundcloud.com/fortknoxfive/fort-knox-allstars-xmas-dub-time/download..
Nem vagyunk abban a helyzetben a szeretet ünnepén, hogy pont Chris Readet és Mark Hype-ot kérdőjelezzük meg - higgyük el nekik szépen csendben, hogy tényleg ez a duplalemez a világ legjobb karácsonyi kazija, viszont hallgassuk hangosan! Ami azt illeti, a tracklista igen meggyőző...…..
Na, erre sem vártunk keveset... de végre itt van! Tracklistánk egyelőre nincs, ha majd lesz, pótoljuk. A megszokott, minőségi anyag, egyébként így, karácsony előtt pár nappal. Szép ajándék mindenkinek. Goodgroove Records Podcast Vol.3 by GoodgrooveRecordsMegj.: kicsit kevés…..
Freelance Hellraiser - A Stroke Of Genie-us [mp3] Christina Aguilera VS The Strokes2009 végén nem csak az év, hanem az évtized legfontosabb eseményeit és dalait is számba veszi a zenei élet. A Guardian újságírója, Dorian Lynskey is így tett, és azt állítja, hogy az évtized…..
Zenit Incompatible 2009.12.15 15:22:24
@Drótmalac: majd átadom Hornby-nak az észrevételed, de szerintem tud róla... :D
Zenit Incompatible 2009.12.15 15:29:17
Egyébként szerintem teljesen érthető, hogy NEM a Stroke of genie us az évtized dala, hanem maga a műfaj az, ami meghatározta az évtizedet és - akárhogyis - ezzel kezdődött, legalábbis, popszinten biztos.
Erre jött az MTV:Mash, stb. stb., vissza lehetne menni a mashup eredetéig (beatswing, stb.), de felesleges, Freelance Hellraisert tartjuk az apának, még ha nem is ő volt a legelső és nem is ő az egyetlen.
Itt a lényeg az, hogy változtak a zenei trendek és a mashup - akár hiszitek, akár nem - a legmérvadóbb manapság és ebben az évtizedben, akárhogy nevezheted, ahogy Simonunk írta, ez a remix-kultúra egy újabb vállfaja.
A re-dubolás, a szöszmötölés, a cross-genre remixek is ebből jöttek, ha nem is pont 2000. január 1.-én indultak el, de ennek a cirka tíz évnek a sajátjai.
Szóval igen. Elektronikus és nem kizárólag elektronikus zenében a mashup a legfontosabb mérföldkő az utóbbi évtizedben.
...és azért a Stroke of genie us, mert ezzel került közvetlen kapcsolatba az átlagember ilyen vagy olyan csatornákon keresztül, legyen az rádió, tévé, vagy akkoriban még napster.
Szerintem tök érthető.
Az pedig, hogy kinek milyen hozzáállása van a mashuphoz... Larry Flyntet idézve, "véleménye és végbélnyílása mindenkinek van, kedves bíró úr", de még az ellenzőknek is ajánlom, hogy vasárnap tolják le vicsorgó fogaikat Schmollira, mert amit a sógor művel, az tényleg döbbenetesen jó.
Zenit Incompatible 2009.12.15 15:33:55
@Simon Iddol: bigup.
Pénteken járt nálunk a Deck Attack sorozat keretében a Fort Knox dj-je, Shepdog és sikerült is felizzítania az Instant pincehelységét. Most a teljes brigád 4 lemezjátszós szettjét kaptuk, egyenesen Coloradoból, amelyet egy hétfői napon sikerült lenyomniuk, még októberben.…..
NuFunk Hungary Disco Avenue 2009.12.01 16:37:00
Matty Blades diszkóbréket kreált Eddy Grant nagysikerűjéből.Még friss és forró. ..
NuFunk Hungary Where is my monkey? 2009.12.01 16:34:19
Nem feltétlen hiszünk a dubstepben, ha nem muszáj, de Parker betegesen vicces videóját muszáj megosztanunk...
Elérkezett a december, ami nálunk annyit jelent, hogy indul az Amazing December nevű csodánk, melynek lényege, hogy meghúzzuk az év végét és a legkülönlegesebb dalokat, dj-seteket, videókat pakolásszuk nektek minden nap. Elsőre jöjjön a Sweet Homie Champion (w/ Basement Freaks) és…..
A Lack Of Afro produkció eredete még 2006-ra nyúlik, amikor a több hangszeren is „anyanyelvi szinten” alkotó zenész, dj és jeles producer Adam Gibbons először jelentkezett saját hangzóanyagaival az érdemdús, alapvetően funk/break vonalon mozgó Freestyle kiadónál. A…..
comment:com Már a Class FM is ad 2009.11.18 23:40:00
Elérhető már a Class FM honlapja is, de az élő adás gombra kattintva kőkemény trance-t kapnak az arcukba azok, akik ugyebár a magyar kereskedelmi rádiózás megújítására vártak. A link egyébként a Power Trance FM elnevezésű netrádióra vezet...
Zenit Incompatible 2009.11.19 01:57:30
@yanko: nem értem, hogy mit kell bőgni ezeréves, naponta ötször-hatszor lejátszott, egyébként nem feltétlen jó zenékért.
a die hard 4-ben megmondta a kisgyerek a bruce willisnek: "azért, mert valami régi, attól még ugyanolyan szar."
a slágerben nem volt soha semmiféle tenni akarás: bejött a háziasszonyoknak az, amire húsz-harminc éve felszedte őket két eva vermut között "apu" és kész.
egyébként megkérnék mindenkit, hogy mielőtt bármiről is véleményt mondanak, hallgassák meg a zenéket és a műsorokat... "hallatlanul" rohadt egyszerű fikázni mindent.
a sláger meg az vg információi szerint a roxy frekvenciáin (aztán hálózatban) megy tovább.
nincs ok rinyára, szerintem.
Zenit Incompatible 2009.11.19 02:01:58
@Zenit Incompatible: bocs. "ami régen szar volt, az ma is szar".
csak hogy az idézetet pontosítsam.
Zenit Incompatible 2009.11.19 02:04:34
@yanko: a neo-n épp most szólt Maszkura.
aligha szólt ez valaha is a slágeren, a danubiuson, a roxy-n, a rádió1-en, a juventuson, vagy ezeken...
azt hiszem, ennyit elég tudni a neo zenéiről, attól függetlenül, hogy elég érdekesen keverik a régi és az új dalokat, de közel sem elektronikusat, vagy alternatívat.
teljesen hallgatható, méghozzá anélkül, hogy kiverne a szarszeplő valamelyik hűdekurvajó magyar popzenétől.
erre két szót tudok mondani: ígéretes és változatos. ez pedig az a két jelző, ami az előző két adóra sosem volt jellemző.
A NuFunk UK-s srácok csináltak egy interjút a szcéna már-már mennyei magasságokba emelkedett producerével, Featurecasttel.Olvasd!"I may upset a few people by saying this, but, Transformers 2, it was shit!" ..
A civilben agykutatóként tevékenykedő, koppenhágai illetőségű Mikael Palner pontosan tudja mitől zsonganak be a szürkeállomány neuronjai. Erről árulkodnak az általa alapított és üzemeltetett kiadók megjelenései is. Az öt éves múlttal bíró AuditoryDesigns-on a nu jazz,…..
George Fotiadis, ismertebb nevén Basement Freaks egy három, eddig kiadatlan, mashupból álló pakkot dobott ki letöltésre, tudtuk meg a Monkeyboxingtól.Természetesen most sem csalódtuk, mindhárom booty jellemzően slágergyanús.Letöltés: http://www.sendspace.com/file/l3fxee..
Végre kijött a Feature funk sorozat harmadik lemeze, a Manmade kiadó gondozásában. A lemezen Slynk, D*Funk, CMC & Silenta valamint Javier Morillas egy-egy friss munkája hallható és bár nem múlja felül a Vol.2. slágerarzenálját, ezt sem nevezhetjük töltelék darabnak.…..
Dj Def Cut követte a Radiohead példáját és ingyen letölthetővé tette legújabb, "Keep it real" című albumát."F**k the money and the industry! This is a present to all my Fans, B-Boys, B-Girls and Break-Beat Lovers!"Természetesen, van egy donét-gomb is, amit, miután…..