Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grive

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz játékok között is kell selejteznem, mert van amikor nem annyira rossz, vagy nem lehet belőle szórakoztató videót készíteni. A "Star Wraith IV"-re mindkettő igaz. Ha jól emlékszem kb 14 mega volt az egész, de nem nézett ki rosszul. A játékmenet bár elég monoton, de…..
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
Szóval véget ért az első YouTube Video Awards, mindenki szavazott, és alant láthatjátok a győzteseket. Mindenki eldöntheti, hogy a YouTube a kiemelkedő teljesítményekről szól-e, és ha igen, mennyiben. Az biztos, hogy sokmilliószor látták ezeket a felvételeket a netezők…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..