Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PolarBear68

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassúhajtó csellengők. Gyárilag hiányzik belőlük a jobboldali (gáz)pedál. Zöld lámpánál is képtelenek időben és normálisan elindulni, akkor lapozgatják a gép kézikönyvét, hogy miként működik a sebességváltó, hogyan kell sebességfokozatba kapcsolni ezzel a szerkezettel. Amúgy pedig biztonsági (vagy…..
PolarBear68 2019.12.21 13:28:51
@midnight coder: A legjobban az ,hogy mi a qrva istenért kell 1,5 tonna vasban egyedül utazni!!!
Szeretnék megkérni egy olyan Fideszre szavazó akárkit a magát nem egy tál gulyásért és kétezer forintért eladó fajtából, hanem abból a migránstól rettegő, Mészáros Lőrincet zseninek tartó, egészségügyi, oktatási helyzettel elégedett, Soros György által nem fizetett, Orbán Viktort mindenre…..
Tekintsd ezt persze pletykának, mert nem fogok sem interjút csinálni, sem bizonyítékokat szolgáltatni, de megvolt az első konkrét eset, amit hallottam. Ezer éve megy a kamuötvenes divat, a röhejes költségek miatt az utóbbi tíz évben szinte alig hoznak be olyan 125-ös robogót,…..
PolarBear68 2012.05.07 10:23:36
@Parajpuding: Neked ólom hiányod van.
PolarBear68 2012.05.07 10:26:59
@BTO11: Inkább sisakot le és úgy szétverni a hülye fején.
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sokan nem tudják, vagy elfelejtik, hogy a robogók, vagy bármilyen segédmotorkerékpárok használata kötelez bizonyos szabályok betartására. Nem csak a sisakról és az SMKP (újabban M) vagy B kategóriás jogosítványról van szó, hanem arról, hogy ez a járműkategória maximum…..
PolarBear68 2011.11.14 10:34:51
@alfagumi.hu: Te egy nagy troll vagy az tuti. Neked a kocsidba kellene egy olyan szerkezet amelyik limitálná a sebességed max 130-ra vagy inkább csak 90-re és ha fizetsz érte akkor lenne csak 130 :P
26 éve robogózok nem okoztam balesetet eddig és nem tanyán élek ezt mondanád tudom :P
A mostani motorom egy 50-es 4 ütemű nagytestű robesz 13 kerekekkel 230mm tárcsafékekkel mi a f@szé nem alkalmas többre mint 45Km/h igaz nem sokkal megy többet 65-68 visz csak de nekem elég.
PolarBear68 2011.11.15 16:11:10
@aabroncs.hu: ki beszél itt 80 Km/h te népművészeti anyagedény és neked mekkora kerekeid vannak te csökevény.
Ennek a motornak van 200 ccm változata ugyan ezzel a vázzal és futóművel fékkel akkor az szerinted mi csak a henger és a variátor különbözik. És tanulj meg olvasni. Rendszámozni kellene szerintem is gyorsabban pedig általában a kibaszott barom autosok miatt kell használnom a hozzád hasonlók miatt. Szerinted gondolom az 5 cm oldaltáv elég meg a segédmotoros menjen csak a jobb szélen lévő kátyúkon meg üvegcserepeken Hát tudod mit kapják be a szemét autósok.
Egyre több a traffipax. Belegondolt már, mi lesz, ha az autósok a sok kamera miatt egyáltalán nem mernek majd gyorsan menni? Mai cikkünk blogposztja...
A Shelltől kaptuk az alábbi közleményt, amelyben arról értesítenek, hogy mostantól nincsen Euro 95-ös és Diesel üzemanyag a kútjaikon. Pontosabban van, de mindkettő neve elé oda kell mondani mostantól, hogy FuelSaver. Került bele valamiféle adalék, a SEI, amitől állítólag akár…..
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
PolarBear68 2011.09.02 01:04:11
@Sword: Ön meg állatkertbe mint dúvad :P
  Ön mit tenne ha motorozás közben, a saját sávjában akarnák halálra gázolni egy három tonnás amerikai pick-uppal? A videón magát filmező motoros és utasa valószínűleg mit sem sejtve suhant az országúton, mielőtt váratlanul felbukkant a gyilkos autós. Hogy végül nem…..
PolarBear68 2011.09.01 21:13:58
@version: én meg betiltanám az összes sz@r fostalicska autót
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
PolarBear68 2011.05.06 20:29:41
@denyiro: Úgy is kimoderálják :(
Hozzám 7 alkalommal törtek be és 1 alkalommal amikor vittem a betörőt hozzájuk akkor nagy nehezen csináltak vele valamit.(kapott 10 hónap felfüggesztett börtönt)
Szerintem mutassanak fel valamit ne csak a pofájuk járjon.
A jogokat előreteszik de a kötelességeiket leszarják.A normál melósnak csak kötelessége van ADÓZNI POFÁT BEFOGNI!!!!!
Hát nekik is.Csináljanak valamit és akkor majd jár a nyugdíj mert akkor megérdemlik most nem.
Hallottam olyat Fidesz-közeli szürke eminenciástól, hogy miért bántják ezt a Stohlt, amikor olyan rendes magyar ember, úgyhogy a felfüggesztetten sem csodálkoztam volna. Vélemények az azonos című írásunkról...
 Sajnos rossz hirt kaptam... A hungaroringes motoros pályanapok veszélybe kerülhetnek. Most beszéltem (Bulcsú) Rezsővel, jelenleg úton van Bol'Dor-ba. Szomorú hangon mondta, hogy Április 30-án felhagy a nyílt napok szervezésével. Timinek és Katinak (két munkatársának) is fel…..
PolarBear68 2011.04.14 20:16:44
@Ratnet: "Ennyi erővel nekem üzleti érdekem a betöréses lopás, amit tűrni kénytelen mindenki mert másképp nem tudok megélni.:-)"

Ez Magyarisztánban így van pl: cigányok.
Sehol a világon nincs még ilyen hogy megélhetési(szinte kötelező) bűnöző !!!!!
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..