Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyúlbéla

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarország legnépszerűtlenebb politikusa irányítja további 1 éven keresztül a szabad madarak parlamenti képviselőcsoportját. Ezzel sok legyet ütöttek egy csapásra.1. Fodor Gábor népszerűségének várhatóan ismét jót tettek, ugyanis az SZDSZ elnökének visszalépése…..
Proszektúra Ki kit vádol hamisan? 2008.11.18 17:43:00
Megkezdődött a Zsanett-ügy néven ismertté vált eset pótmagánvádas eljárása a Fővárosi Bíróságon Ha népszavazással kéne eldönteni, szinte biztos vagyok abban, hogy a szavazók 90 %-a arra voksolna, hogy a rendőrök tavaly májusban Zsanettet megerőszakolták.Valószínűleg…..
A Társaság a Szabadságjogokért nevű szervezet tegnapelőtt publikálta honlapján a Zsanett-ügyben folytatott vizsgálódásainak eredményét. Természetesen nem a bűncselekmény megtörténtét vizsgáltak, hanem a vizsgálat szabályosságára koncentráltak. A rövid konklúziók…..
Többtucat civil szervezet összefogásával a 18 éves demokráciánk legnagyobb pártfüggetlen tömegdemonstrációja szerveződik az erőszak és a kirekesztés ellen Budapesten. A szervezők százezres tömeget várnak 2008. október 4.-re az Erőszakmentesség Világnapjához…..
nyúlbéla 2008.10.05 22:21:01
Ha hihetek a szememnek Morvai Krisztina itt és most épp lezsidózta a Tarka Magyarokat, és ezen túlmenően rózsadombi zsidóknak is nevezte őket.

Most túl azon, hogy a magyar zsidók, illetve zsidó származású magyarok, illetve magyarok, akiknek van egy pár zsidó ősük is, szóval hogy ők sokkal inkább érzékenyek saját kisebbségi helyzetüknél fogva a cigányság sorsára a mindennapi életben (tehát nem kell Morvai krisztinának képmutatóskodni ez tárgyban)

de a vicc az, hogy maga Morvai Krisztina él a Rózsadombon, és ha megnézzük, hogy alakultak a fővárosi szavazások az elmúlt 18 évben... nos az úri magyar negyedek, tehát a rózsadomb, a várnegyed, a 11-12 kerület, ezek masszív mdf és miép és fidesz kerületek, területek voltak mindig is. Magyarul beszéljünk már magyarul. Az itt élő gazdag emberek többsége bizony nem zsidó, hanem ők a magyarok a köbön. Ha egyáltalán lehet fokozni valakinek a magyarságát, akkor pont ezekben a kerületekben laknak ők, a magyar magyarok (vigyázat, összetett jelzős szerkezet). Akik a családfájukat és a kutyabőrüket minimum Mátyásig tudják visszavezetni, de vannak akik még korábbra.

Úgyhogy jó volna, ha tudná Morvai Krisztina miről beszél, pl saját magáról. Nem tudom mikor érte légsújtás, vagy hárborús repesz, de valami nagyon megkavarodott a gondolkozásában. Persze lehet, hogy pont fordítva, most van rend benne, és korábban volt kibillenve, mig küzdött a nők és gyermekek elleni erőszak ellen, amig feministának vallotta magát. Tehát ahol most van ez volt valaha a kiinduló pont, Morvai Krisztina visszajutott a kályíhához az ablaktól, visszajutott gyerekkori értékrendszeréhez. Ő ebben a mostani gondolkozási kotyvaszban van otthon. Neki ez a rend.

Mondanám, hogy béke poraira, de még él. És bár rettentő szomorú ez az egész. Mégsem lehet nem nevetni rajta. Közvetlen rokonait családját persze nem irigylem. lesz sok helyrehozni való.

Ma volt egy nagyon jól sikerült, több ezer fős pártfüggetlen Magyar Tarka demonstráció. Ma volt egy nagyon jól sikerült, több ezer fős MSZP-s demonstráció. Ma volt egy nagyon rosszul sikerült, pár száz fős MSZP-s demonstráció. Nagyjából ezek a narratívák hallhatók…..
             Kis magyar abszurd II. *  2008. október 4-én, szombaton 18 órától a budapesti szabadság téri Hazatérés templomában istentisztelet a családi élet szentségéért, a lelki és szellemi élet tisztaságáért, a judeobolsevik…..
MTI2008. október 4. 18:35Befejeződött a Tarka Magyar rendezvényMintegy ötezer ember vett részt a Tarka Magyar! címmel az erőszak és kirekesztés ellen meghirdetett demonstráción szombaton a fővárosban, a megmozduláson jelen volt Gyurcsány Ferenc kormányfő is és az egybegyűltekkel…..
Most már nem csak abból van botrány Amerikában, hogy Jesse Jackson, híres polgárjogi harcos egy véletlenül bekapcsolva felejtett mikrofon miatt az egész nemzettel megosztotta, hogy kivágná Barack Obama heréit, de állítólag még azt a szót is kimondta. Igen, azt, ami n-nel kezdődik,…..
Két fiatal lány. Két ügy. Két médiahisztéria, elkötelezett és előítéletes fröcsögésekkel. A tények mások, a jelenség azonos.Malina Hedviget megverték a Felvidéken, mert magyarul beszélt. Avagy: gyakorolta azt a jogát, amely mint "kisebbségit" az elcsatolt…..
nyúlbéla 2008.07.15 16:27:02
Geekblog Teeth 2008.07.08 15:19:00
A harapós punci évezredes mítosza kiállta az idő próbáját, a nőiség pusztító erejének ez az egyszerű, primitív képe, ma is életképes, jelentéssel bír és, mint szimbólum halhatatlan. A vagina dentata isteni alakok személyiségjegyeként, legalább utalás szinten…..
Elég agyament ötlet egy hosszú aktust biztosító óvszer hatását marathoni versenyt futó hímvesszőkkel bemutatni, de hogy emlékezetes, az egyszer biztos. Márpedig mi más célja lehetne egy feltörekvő óvszermárkának, aminek mindent be kell vetnie, ha ki akar hallatszani a Durex…..
A költő ír, a macska miákol és az eb vonít s a kis halacska ikrát ürít kacéran. (Avagy miért kéne kiirtani a köztéri szobrászatból az emlékmű műfaját.)..
nyúlbéla 2008.01.29 00:29:11
nyúlbéla 2008.01.29 00:30:03
Három fotót mutatok.   Ezek itten kérem, ahogy az kitalálható, egy joghurt-cég reklámkampányának a képei. Ami nem található ki könnyen, és fontos: brazil vállalatról van szó, a kampány is a brazil fogyasztóknak készült. (A jelenetek immáron közhelyszámba menő…..
nyúlbéla 2007.09.09 12:46:55
"Nemetorszägban be akartäk tiltani az apasägi teszteket, mert komolyan felmerült az aggäly, hogy a tömeges olcso es pontos vizsgälatok a csalädrendszer összeomläsähoz vezetnek. "

"A házasságban született gyermek apja a törvényes férj" - Code Napóleon.

Hát ezért. Ő egy realista volt. És kellettek neki a férfiak a harctéren a háborusdi mániájához, hosszú hónapokra akár. Tudta, hogy szétesnének a családok, ha itt mindenki nekiállhatna nyomozni, kérdezősködni, kitagadni. Mintahogy nyilván nekiálltak, és a törvény már egy reagálás volt a kialakult helyzetre.

"Ha 2.1-nel kevesebb gyereked van, nemtöl függetlenül kiällitottad magadrol a bizonyitvänyt, hogy a faj szempontjäbol genetikai kudarc voltäl."

ezt biztos irónikusan írod. Egyrészt az embernek lehetnek testvérei, akik ugyanabból a genetikai állományból jönnek, és az ő gyerekeinek nagyon is jól jön egy szerető gondoskodó nagybácsi, nagynéni... tehát a "fajt" és annak genetikai állományát segitik a megmaradásban, csak nem konkrétan szüléssel, hanem a segítséggel az egyedek megtartásában, felnevelésében.

Aztán meg a faj genetikai szempontjából nem csak konkrétan a szaporodás a hasznos, hanem egy csomó minden más is, ami az egész közösség megtartását szolgálja... akár úgy hogy tanító vagy, könyvtáros vagy, biológus, pszichológus, mérnök vagy.... természetesen végtelen ideig sorolhatnám, úgyhogy a genetikai kudarc kifejezés abszurd...

Manapság, az egész emberiség megmaradása szempontjából, épp akkor vagy hasznos, ha tartózkodsz a szüléstől, vagy ha nem tartózkodsz, de úgy alakult hogy meghalt a gyereked, még az sem kudarca faj szempontjából, legfeljebb személyes fájdalom neked, de még rengeteg mindent tudsz csinálni a közösséged és emberiség javára.