Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fate24

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
fate24 2018.12.18 00:18:00
@biancineri101: Többségünk volt fiatal, voltak mellékvágányok, amikre vagy büszkék vagyunk, vagy nem, de eléggé rossz érvelés, és sajnos a kelleténél többet hallani, hogy mert valaki nem zárdában nevelkedett már ne formáljon véleményt.
Idővel mindenki felnő, változik a felfogás, az izlés (mint az ételeknél is akár), erre ott legjobb példának mindjárt OV, akit a '88-as ifjú énje a nemzet publicistájának szavaival élve taknyán vérén rángatná ki a parlamentből...
fate24 2018.12.18 00:22:13
@Shazy: Ne feledjük, hogy a két időpontban más érdekek mozgatták a szálakat. Mindenki nagyon jól tudja, hogy amíg békés tüntetések vannak, addig azzal a vezetésnek nem kell foglalkoznia, viszont ha eldurvul a helyzet, ki tudja mennyi idő alatt szaladunk bele egy polgárháborúba... a jelenlegi vezetés akkori ellenzékként is jó eséllyel nyúlt bele a hangulatkeltésbe, ezzel is lejáratva a regnáló kormányt.
Jól mondta valaki, Orbán nem hülye, a jelenlegi felépített rendszerében nem 4 vagy 8 év munka van hanem 20!
fate24 2018.12.18 00:33:34
@Shazy: A legtöbb hozzászólás üvölt a dolgok és a világ ismeretének hiányától.
Van olyan ország, ahol nem kell a népnek felhánytorgatni ha egy vezető hibát vétett, vállalván a felelősséget, maga mond le.
Máshol kisebb létszám békés tüntetésével lehet ugyan ezt elérni.
Nálunk pár száz vagy pár ezer tüntetőre degradálón csak rálegyintenek, hogy "tüncizgetnek", nem ad kellő hangsúlyt (egy háborúban az az 1-2000 ember lenne a feláldozható)
Tízezres szám mellett már megmozdul valami, többek közt a résztvevők is "megrészegülnek" vagy jobban mondva "átszellemülnek" és minél nagyobb a létszám, annál nagyobb eséllyel lesz egy agreszívabb tag, aki nagyobb létszámnál jobb eséllyel talál társakra...
A kritikus létszám (úgy saccolom 150-200 000) elérésekor a rendőrség már csak durva eszközökkel tudná féken tartani a tömeget, így a kormánynak cselekedni kell, ha az nem tükrözi a nép akaratot, és átlépnek egy határt (pl. redvédelem részéről éles fegyver használat), onnantól higgyel el, még a most migránsoktól rettegő kisnyugdíjast se fogja érdekelni, hogy felborogattak 1-2 kukát...
Belsőség Kreatív traffipaxolás 2015.07.21 20:26:01
Én értem, hogy szükség van sebesség ellenőrzésre, ha nem lennének traffipaxok, elkanászodnánk mindannyian. Igen, tudom, mindenki baromi szabályszerűen közlekedik, soha senki nem hajt gyorsan, és csak azoknak a nénikéje térgyekalácsát, aki meg de. Csak én még nem találkoztam…..
A 3. évad utolsó részében Peter gyászbeszédet mond Olivia temetésén, de csak az elejét halljuk. A következő linken megnézhetitek, illetve meghallgathatjátok a gyászbeszédet teljes egészében, angolul: Videó megtekintése..