Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sikkim

5 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. rész 2. rész 3. rész 5. rész  Namchi Reggel hamar felébredek, kényelmesen összepakolok, fizetek és nyolckor lelépek. Addigra már kinyit a kajáldás helyem. Kérek egy omlettet és pirítóst hozzá. Felnőttek sehol, a gyerekeknek adom le a rendelést, akik a konyhában segédkeznek. 10-12 évesek…..
1. rész 3. rész 4. rész 5. rész Darjeeling Az éjszaka hideg volt, mert beköltözött hozzám két matracra, két hindu, akik zarándok úton voltak és felkapcsolták mindkét ventillátort. Egy fél órát szórakoztak még a légkondival is, de akkor már rájuk szóltam, hogy működik, ne aggódjanak. Csak nem a…..
1. rész 2. rész 3. rész 4. rész   Úgy látszik a kutyákkal minden éjjel meggyűlik a bajom. Lehet vagy két óra amikor egy egész falka ugat az ablakom alatt. Mindez senkit nem zavar, csak engem, de nagyon. Várok megint türelmesen, hátha elhúznak a francba, de nem. Megállás nélkül ugatnak, főleg…..
1. rész 2. rész 4. rész 5. rész Pelling 20 métert teszek meg felmálházva, kérdem van-e szoba. Van 500-ért. Megnézem, benn is hagyom a cuccokat, jó lesz. Fürdeni biztos nem fogok, mert itt 15 fok van, nem akarok megfázni, így is hideg volt a kocsiban, a kamera miatt végig jött rám a hideg.…..
2. rész 3. rész 4. rész 5. rész London - Calcutta Fain volt az indulás, csak 4 órát aludtam. A buszon pótoltam valamennyit, Cardiffból Londonba. Legalább a reptérre időben megérkezett. Jó sokan voltak, gépek meg emberek. A csomagoknak előre ki kellett nyomtatni egy automatánál a szalagokat,…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Munkahelyi Terror! Tanácsot szeretnék kérni…..
Pár hónappal ezelőtt írtam egy közel 80 ezer olvasottságot számláló cikket "Ezért ne dolgozz Londonban" címmel, amiben elég keményen kritizáltam a kialakult magyar módit, a külföldre menekülők parasztvakítását és az itthon maradottak lenézését. Persze a kommentekből hamar…..
sikkim 2015.01.26 09:51:09
@mbemba: Párizs, a jegy ugyanannyi, 90 percet utazhatok egy adott irányba (visszafelé nem), annyiszor szállhatok át, ahányszor csak akarok ,vagy szükségem van rá. busz-villamos. a buszsofőr nincs elbarikádozva, minden felszállónak köszön és ehhez képest itthon a jegy és a szolgáltatás egyáltalán nincs arányba. olyan mocskosak az ülések hogy le nem ülnék rá. miről beszélünk. ha nincs összehasonlítási alap. minden magyart kiküldenék dolgozni fél évre, mert ott dolgozni kell. ahol voltam, ott én az 5. magyarként a legtovább bírtam. volt olyan szaki, akit a főnök 2 nap után kirúgott, mert látta hogy áll a munkához. bizony dolgoztam átlag 270-280 órákat. és jól kerestem, mert megbecsültek. itthon ezt soha nem tapasztaltam. soha többé nem fogok itthon dolgozni a 47 éves fejemmel. ha kell inkább külföldön halok éhen.
Mai termés a szcientológus levlistáról: Feladó: B. V.Sziasztok!Rég írtam már nyereséget. Ez a legutolsó annyira megtetszett, hogy muszáj elmesélnem.Ma ültem a metrón és épp egy cikket olvastam arról, hogy Wolf Kati képviseli hazánkat az euróvíziós fesztiválon és…..