Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lengabor

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiváló összeesküvés-elméletnek indult olvasónk levele, melyben arra hívja fel a figyelmünket, hogy szombaton este az unalomból szörfölés közben a következőket látta."A TV2-n az Aktív Extrában a Unique együttes énekesnőjének, Völgyesi Gabinak a férje elmondja, hogy a…..
Lengabor 2012.01.16 19:18:16
@flugi_: De nem is vesztettél :D Én sem nyertem, sőt vesztettem. Mindegy a megfogalmazás, nem lettem gazdagabb. :)
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
Lengabor 2012.01.14 12:25:51
@version: Ez már nagyon lejárt szöveg.
@K0vasz: Főleg, hogy az M1-en megy...
Nekem ez volt az első adás, amit láttam. Kriszta erőtlen, nem igazán hiteles a szerepben, de azt értékelem, hogy itt a vendég tényleg fontos szerepet kap, nem csak dísz, mint Fábrynál volt. A kereskedelmi csatornák fimkínálata meg egyenlő a nullával, csak akkor lenne érdemes róluk beszélni, ha az új filmeket a mozipremier után szinte azonnal bemutatnák, de az nyilván nem olcsó nekik...
Hoppácsak, az RTL nemcsak fenyegette a Való világ 4 nyertesét, hanem kajakra beperelte azért, mert beszállt a Tv2 Összeesküvők című műsorába. Alekosz a VV4-ben nyert lakást, kocsit, pénzt, utazást, ehhez összehaknizott még egy tudományosabb összeget a Szerelem legfölsőbb…..
Most, hogy tizenhárom hét után véget ért az Összeesküvők, nem rikácsolnak többet a bemikrofonozott anyósok főműsoridőben, és nem kell napi szinten szerelemnek hazudni a pezsgőfürdős szvingerpartikat, talán a Tv2 is levonja végre a tanulságokat. Egyrészt van egy jó hírem: ez a…..
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
A Tv2 valóságshow-jából az önjelölt Cameron Diaz-hasonmás (neve, micsoda meglepetés, Diaz) is távozni kényszerült, mert egy orvosi vizsgálat során valami komolyabb nőgyógyászati problémát állapítottak meg nála, és a produkció jobbnak látta nem kockáztatni a játékos…..
Úgy tűnik, a nézők tényleg nem szeretik VV Shadit, a Való Világ ötödik kiadásának legutóbbi kiesőjét, aki VV Eszter, csöcsvillantós ügyvédnő ellen vérzett el a legutóbbi párbajon, mégpedig elég tetemes, közel 60 százalékos különbséggel. VV Shadi a kiesés után kicsit…..
Tegnap volt a nőkkel szembeni erőszak ellen vívott küzdelem világnapja, amit Sziló, a Tv2 Összeesküvők című műsorának egyik vőlegényjelöltje stílszerűen azzal ünnepelt meg, hogy kétszer szájba vágta rezidenciabeli csaját, Renikét (esküszöm, nem mi találjuk ki ezeket a…..
Az RTL elkezdte előkészíteni Stohl András visszatérését. A jelenleg börtönbüntetését töltő színész-műsorvezető valószínűleg nemcsak anyacsatornájánál kap majd fontos feladatot, hanem az új csatornának, az RTL2-nek is az arca lehet, írja a Bors. A jó magaviselet esetén…..
Bedurvul a Heti hetes címmel csigázza érdeklődésünket a Bors. Az RTL Klub gazdasági helyzete miatt erősen megvágták saját költségvetésüket, aminek áldozata lett az ezért decembertől márciusig leálló Heti hetes is.A Heti hetes alkotói azt találták ki, hogy december 28-án és…..
Kezd az amerikai tévénézők agyára menni az évente 56 millió dollárt kereső Karashian-klán reality-birodalma. Pár nagyon elkeseredett, és a távkapcsoló működését eddig megfejteni képtelen tévénéző aláírásgyűjtésbe kezdett, melynek célja a család eltávolítása az E!…..
Lengabor 2011.11.18 11:57:19
Az RTL Klubon a válság miatt megszűnő Reggeli helyét 2012 februárjától - a felturbózot Csak Csajok és Reflektor mellett - egy egyórás rajzfilm blokk veszi át. Az RTL Klub sajtóközleménye szerint a gyerek tematikát a hirdetői piac már régóta hiányolta a csatorna…..
Bár a II. kerületi időközi országgyűlési választás érvénytelenségéről nem a köztévé Híradója tehet, valószínűleg egy kicsit ők is hozzájárultak ahhoz, hogy a választóknak elmenjen a kedvük ettől az egésztől. A szombat esti fél nyolcas Híradóban ugyanis egy az egyben…..
Lengabor 2011.11.14 00:24:09
@levvente: Teljesen igazad van!
Elképzelhető, hogy a költségmegtakarítás eléri az RTL Klub egyik legrégebbi műsorát, a Heti hetes-t is - írta pénteken a Bors. A lap szerint a show statisztaszervezője közölte a publikum egyik visszatérő tagjával, hogy a jövő év elejétől nem lesz felvétel, ami a műsor…..
Lengabor 2011.11.05 17:47:13
@Sevy: Wow, ez ám az érv, gratulálok. Igen, az vagyok, jó okkal döntöttem mellettük, ugyanakkor nekem sem tetszik minden, amit csinálnak, de ez más kérdés. A balosok elbuktak, elég csúnyán, a kommunizmus elbukott, nem is tegnap, volt rendszerváltás is. Ez a műsor is lehetett volna jó, ha nem csak kivénhedt pártkatonákat ültettek volna oda, hanem mindenféle pártállású, gondolkodású, mentalitású embert, ahol tényleg ütköztették volna az érveket, érdekes és tanulságos diskurzust folytatva. Ehelyett mi lett? A jobboldal folyamatos fikázása a elmúlt 11 évben. Állandóan. Hát nézze ezt az, aki megérdemli, ahogy te mondanád.
Sejtettük, hogy Muri Enikő bőrgatyába bújtatott tompora illetve az azzal kitakart (?) vagy optikai csalódás miatt láthatatlan (?), esetleg veszett gyorsan a színpadra pattanó (?) táncosnő ekkora vihart fog kavarni kedves olvasóink körében, pedig de. 328 komment jött a posztra, java…..
Az RTL zenés tehetségkutatójának második évadát Ördög Nóra vezeti majd, ezt eddig is tudtuk, de azt nem, hogy nem kap maga mellé műsorvezető társat, pedig de. A első kiadásban Sebestyén Balázs melózott Ördög mellett, de neki idén elég lesz a VV5, úgy tűnik. Helyére nem…..
A Blikk írta meg tegnap a legfrisebb "vihar a szaros biliben" típusú botrány hiteles történetét, amiben Bochkor Gábor, a Neo FM reggeli műsorának műsorvezetője bírta azt mondani a Class FM hallgatóira, hogy primitívek. Forrest Gump anyja tudna mit tanítani a Bumeráng…..
comment:com Rohadj meg, Joffrey! 2011.06.16 13:30:00
Az alábbi videót azoknak javallom megtekintésre, akik ugyanúgy rühellik a Trónok harca Joffrey nevű karakterét, mint én. ..