Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dubovánszky

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ProgBlog Mi a Fidesz? 2011.04.21 16:41:00
„A fasizmus a finánctőke legreakciósabb, legsovinisztább, legimperialistább elemeinek nyílt terrorista diktatúrája.”A fasizmus definíciója - a Komintern VB 1933. decemberi plénuma(Gondoltam, rögtön a poszt elején adok egy kis muníciót azoknak, akik le akarnak…..
Dubovánszky 2011.04.21 21:30:50
@Ghavin: A balkáni állapotokba süllyedés fő okai az elmúlt 21 évből tizenkettőben és az azt megelőző 40 évben regnáló kibaszottul haladó és pogresszív hatalomban keresendőek és találhatóak meg.

Vesd össze a háború előtti Ausztriát az akkori Magyarországgal, majd mai két országgal is tedd meg ugyanezt - és több kérdésed nem is lesz ;)

Továbbá: 2002-2010 között ugyan hová haladtunk - mert egy biztos: előre nem.
Dubovánszky 2011.04.21 21:01:32
@piefke: Mondd, te képes vagy úgy leírni az "européer" szót, hogy közben nem röhögöd el magad ?

Jaa, bocs, most nézem mi a blog neve - akkor vedd úgy, hogy nem kérdeztem semmit, minden világos :D
Dubovánszky 2011.04.21 21:23:13
@piefke: Oké, haladtok, csak azt az egyet árulnátok már egyszer: HOVÁ ??? :D

Ja igen, ha az européerség progresszió, akkor a "multikulti megbukott" koncepció micsoda, regresszió ?
Gyurcsány Ferenccel foglalkozni bármilyen nyilvános felületen különös művelet. De facto vezető tisztséggel lényegében nem rendelkezik, egyszerű szocialista országgyűlési képviselő. Vele riogatni, a korszakára emlékeztetni a jobboldalnak továbbra is, egy évvel a választások…..
Dubovánszky 2011.04.21 18:12:31
A képen látható úriember a nap hülyéje, a húszéves Cameron Pittman a floridai St. Petersburgból.Pittman az évszázad bűntényét próbálta elkövetni: egy PlayStation kontrollerrel akarta kirabolni a sarki fűszerest. Ez önmagában sem túl életképes ötlet, hát még akkor, ha éppen…..
Dubovánszky 2011.04.21 17:02:24
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közbeszerzést írt ki médiastratégia-alkotási, médiatervezési és -vásárlási, reklámügynökségi, illetve online kommunikációs feladatok elvégzésére, melyet a Bell & Partners Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. nyert meg, bruttó…..
Ehhez nem sokat lehet hozzátenni. A Jobbikhoz közelálló Nemzeti 1 online televízió tegnap esti híradója megemlékezett Adolf Hitler születésnapjáról. A barátságos, családias vágóképekkel illusztrált anyag a náci diktátort "német politikusként" aposztrofálta, és…..
Dubovánszky 2011.04.21 16:44:06
@Nádasi Balázs:

[liberális bullshitgenerátor ON]

Nem szabhatod meg senkinek, hogy miként gondolkodjon és cselekedjen, ez egyéni döntés kérdése, amelybe nem szabad senkinek beleszólni.
Hogy mi a jó és mi a rossz, az csupán a nézőpont függvénye. Természetesen neked lehet az a véleményed, hogy nevezett személy maga a Sátán, de ha neki meg Európa legnagyobb hőse, akkor ezt a véleményét neked tiszteletben kell tartanod.
Te is más vagy, te sem vagy más - ezt soha ne feledd!

[liberális bullshitgenerátor OFF]
„Szórakozott voltam, mivel ma jött meg az osztalékom a számlámra, és akkorát csippant a mobilom, hogy teljesen megzavarodtam.” – kommentálta a kínos felsülést a volt  miniszterelnök. Gyurcsány a fotósok kereszttüzében egy ideig kínosan, feszengve figyelt,…..