Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Townsend

0 bejegyzést írt és 464 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma van a társállatok világnapja, ezért hoztam nektek egy újabb szép válogatást a cicáitokról "akkor és most témában". A képeket a blog Facebook-csoportjába töltötték fel a tagok, amit köszönök! Az első ilyen gyűjtemény a tavalyi állatok világnapja alkalmából készült, de azóta volt második rész, most…..
Townsend 2020.06.22 10:17:49
A 30-as években egy zöldes színű, széles, hatalmas fejű és 2 és fél méteres rém tartotta rettegésben a környékbelieket.  ..
Townsend 2020.06.15 14:18:33
@kugi: Inkább szomorú.
Teljesen szürreális volt ez a Húsvét, no nem a karantén miatt, az már kezd abszolút normális és mókás lenni, igen, mókás, csomó olyan dolgot csinál az ember, amit egyébként nem, meg olyan emberekkel bulizik online, akikkel egyébként ritkán, megtanítja a hatvan pluszos rokonait és családtagjait…..
Magyarország méz nagyhatalomnak számít, ami a megtermelt méz mennyiségének és kiváló minőségének köszönhető. A világhírű magyar akácméz mellett számos növény ad csodás nektárt csak, hogy néhány példát említsek: a selyemfű, szelídgesztenye, medvehagyma. Emellett ugyanakkor egyre többet hallani a…..
Pár perce hallottam az országos tisztifőorvos asszonytól az operatív törzs sajtótájékoztatóján ezt az otromba, szerencsétlen mondatot, két idős, egyébként is gyenge és beteg honfitársunk halálával kapcsolatban: "...a koronavírus csak felrakta az i-re a pontot..." Bevallom, a kapanyél kiesett a…..
Townsend 2020.03.30 19:03:24
@TheSaurus: Legyünk optimisták, csak a stílusérzékük hiányzik, de az nagyon.
Van pár dolog, amitől zsigerileg kiakadok. Ilyen volt például, amikor a strandon vágta valaki a körmét vagy a kedvesének a hátán duzzadó pattanásokat nyomkodta. Most egy másik, széles körben elharapódzott undorító tevékenységről akarok írni, ez pedig a csulázás. Mi is a csula? Fennkölt latinul:…..
Townsend 2020.01.27 15:34:15
@Nbl: Papírzsebkendőbe köpés?
Sült gesztenye, puszedli és forró ürmösbor, ezektől bódult a főváros népe a hideg téli estéken. Forrás: Fortepan ..
Townsend 2019.11.21 12:54:55
Igazából mindenféle előzetes terv nélkül, miközben azon morfondíroztam mit egyek reggelire az épp otthon rendelkezésre álló ételválasztékból, szültetett meg az alábbi fogás.Volt még egy kis kölesem, fejes salátám, tojásból pedig sosincs hiányom a tyúkjaimnak hála így gondoltam ezeket összekombinálva…..
Townsend 2019.04.11 21:19:56
Az előző részben lefektettük az alapokat, hogy a történet folyamán érthetőek legyenek azok a problémák, amikkel szembesülnünk kellett. Néhányan biztos szeretnétek visszanézni az előzményeket, ezért létrehoztam a témának egy Facebook-oldalt  „ Egy Angol ház” néven. Maga a házkeresés kalandja is…..
Ez az ikonikus sütemény letarolta Amerikát, és szép-lassan birtokba veszi Európát is. Kétségtelen, a színe teszi igazán vonzóvá, de az édes, krémes mascarpone és az omlós kakaós tészta is mind-mind azon vannak, hogy belopják magukat a szívünkbe. Az enyémbe biztosan sikerült,…..
Egy kisfiú tavaly a szüleivel Németországból New Yorkba repült. Az út nyolc órás volt. Az egyik utas felvette, ahogyan a kisfiú tele energiával, végig a repülés alatt fel-alá mászkált a gépen és hangosan visítozott. A videón látható, hogy az utasok befogták a fülüket, a kisfiú felült az ülések…..
Townsend 2018.02.18 21:10:40
@Krumpli Bogart: Voltak, kellett, hogy legyenek, csak net nem volt még.
Szintet lépett a luxus a kimondhatatlanul messzi Honoluluban: elkészült ez a csodás penthouse, ami a tulajdonos szerint bárhol a világon megállná a helyét. Persze, mi is ezt mondanánk, ha az árcédulán ez állna: 36 millió dollár. Na, de mit is adnak ennyiért? Mindenféle sztár…..
Townsend 2017.08.04 20:44:11
Minden évben sok látogatót vonzanak az óriás tündérrózsa (Victoria cruziana) hatalmasra növő levelei és virágzása a Füvészkertbe, de idén elmarad az attrakció. Na, nem a növény gondolta meg magát, hanem ismét az emberi butaság „győzedelmeskedett”. Tavaly ekkora volt az óriás tündérrózsa egyik…..
Townsend 2017.07.18 20:27:46
Végre bemutathatom, hogyan készül a kedvenc fogásom, a petrezselymes krumpli parázsburgonyából. Parázsburgonyának a rendkívül apró újkrumplit hívják, amihez piacokon lehet hozzájutni. A szezonja alig pár hétig tart, ilyenkor 6-7 alkalommal készítem. Szezonon kívül egyáltalán nem lehet hozzájutni,…..
Townsend 2017.05.27 17:19:10
@Janossz: A fodros ráadásul legtöbbször bőrszerű, merev.
Azzal aligha vitatkozhatunk, hogy Magyarországon a bármivel töltött csirkemell az egyik leginkább népszerű rántott hús. Karrierje emlékeim szerint az 1990-es évek elején kezdődhetett sajttal és sonkával töltött formában, ami azóta is töretlen. Kétféleképpen szokás elhelyezni benne a tölteléket, de…..
Townsend 2017.01.13 13:36:21
@Pierr Kardán: Sztem is inkább klopfolni és úgy tölteni, ha már egyáltalán... Ettől a késes pépesítéstől és egyen formától gyári készétel jellege van, ami a gyerekeknek biztos tetszik, de más mentséget nem látok erre a "túlkezelésre".
Townsend 2017.01.13 13:43:47
@inebhedj - szerintem: Inkább joghurtba áztatás egy éjszakára, szeletben van egészben, nem pépesen.
Az aszalt gyümölcsöket könnyű beskatulyázni az "egészséges csemege" és "müzlialapanyag" kategóriába. Ősszel megjelentek a szupermarketek kiemelt polcain a csonthéjasok és az aszalt gyümölcsök. Nyilván sokan vitték, de nálam ez a lelkesedés könnyen letört, amint felkerültek a kamrapolcra. Karácsonyra…..
Strange's fashion & gossip GIGI 2015.08.13 20:39:38
Gigi Hadid napjaink egyik legfelkapottabb modellje. Van, aki kimondottan kedveli, másokat azonban kifejezetten idegesíti. Én valahol a kettő között vagyok. Most itt egy teljes anyag róla a W magazin szeptemberi számából. A…..
Akár több százezer forintos költségektől is megkímélhetjük magunkat életünk során, ha vigyázunk a fogainkra. A rendszeres fogmosás mellett az is segít, ha a lehető legkevesebbet fogyasztunk például savanyú gumicukrot, vagy nem rágcsálunk citromgerezdeket. Azt mindenki tudja,…..
Townsend 2015.02.23 07:58:42
Felreppent a hír, hogy bizonyos minisztériumok 2016 márciusáig valamely vidéki nagyvárosba költözhetnének a fővárosból. Az első híradásban a Honvédelmi Minisztérium Székesfehérvárra költöztetéséről, illetve az agrártárca Debrecenbe településéről volt szó. Utóbbi…..
Townsend 2014.06.09 11:17:16
@Lille havfrue: Annyira alkalmasak, hogy van is belőlük elég a minisztériumokban. És kapják a lakhatási és utazási támogatást havonta.
Townsend 2014.06.09 11:21:33
@Kemencés Szittya Buci: Nem ügyeket intézni mennek, hanem behívják vidékről a legkülönbözőbb okokból, mondjuk eligazításra a közép- és felsővezetőket. Akár egyszerre mindet, vagy külön-külön. Mindenki szolgálati kocsival érkezik, természetesen.
Townsend 2014.06.09 11:29:12
@WLaci: Biztos megmérgeztek az összeesküvés elméletek, mert ennél súlyosabb ok(ok)ra gyanakszom. Talán sosem derül ki az igazság. A lopás ok., meg a többi is, de elképzelem a közszolgát, akivel közlik, hogy a munkáltatója változatlanul a minisztérium, de a munkavégzés helye sajnos 300 km-re arrébb lesz. Ha lesz egyáltalán. Hagyjuk.
Van egy sorozata az Animal Planetnek, a Call of the Wildman, amit idén januárban egy alapos oknyomozás után a Mother Jones nevű weboldal állított pellengérre. A műsor egy profi vadőrről szól, akinek az a dolga, hogy vadállatokat távolítson el olyan helyekről, ahol azoknak semmi…..
Vajon mi történik akkor, ha az emberiség átlépi a Rubicont és visszafordíthatatlanná teszi a környezet szétrombolását? Ezt a kérdést járják körül Alexis Rockman képei, melyek az Apokalipszist vizionálják. Alexis Rockman e posztban bemutatott képein mindenféle állat…..
Townsend 2014.03.14 17:38:27
napszemüveg Chopard 2014. 2014.03.13 08:12:24
Az oroszok valósággal megvesznek érte, és ez már lassan 150 éve tart. A Chopard eredetileg óragyár, így az oroszok sokáig csak órákat vehettek ezzel a stílussal, de magyar optikusok a megmondhatói, hogy például a sármelléki repülőtér vételkörzetében, ahol leszáll a sok…..
Mintha egy tudományos-fantasztikus film egyik helyszínét látnánk, olyan ez a kaliforniai otthon. Nem mellesleg teljesen környezetbarát, ráadásul eladó is, igaz, a leendő vásárlónak rendesen a pénztárcájába kell nyúlnia. Igaz, hogy valódi különlegességet kap a pénzéért. A…..
Townsend 2014.02.28 10:55:40
@strangeworld: ott van, ahol még a Volán busz sem jár.
Átlagos emberek egy átlagos kertvárosban. Ám mindez csak látszat: a város nem más mint díszlet, a városlakók statiszták, a boltok, házak, terek, parkok, az étterem, a színház, és minden más pedig pusztán csak kellékek. Nem, ez nem a Truman show. Ez a valóság. Ez…..
Townsend 2014.02.24 13:24:34
@Gera: 22-es csapdája.
Townsend 2014.02.25 22:15:28
@Gera: Egy dokufilmben láttam egy házaspárt, ahol a nő volt Alzheimeres, a férje pedig az orvos kérdéseire válaszolgatott. A végén a nő meg őszinte csodálkozással azt mondta-kérdezte: rólam van szó? nem is tudtam, hogy ennyi baj van velem. Aztán tétova mosollyal az arcán visszasüllyedt az egykedvű állapotába. Szerintem a környezetnek rossz elsősorban, maga a beteg talán nem is tud róla, vagy alig.