Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jungleman

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Türelmes modellt kell találjon az, aki ilyesmit akar festeni. Őrület, hogy menniyre pontosan illeszkedik a "kép" a háttérbe...
Agyhugykő Tünde új pasija :P 2009.02.04 20:49:00
"Kiszel Tünde egy titokzatos idegennel jelent meg a hétvégén a Holnap történt című film premierjén. A fess fiatalember láthatóan meghitt viszonyban van a műsorvezetővel, aki csak szűkszavúan nyilatkozott az ügyről." Tünde te mocsok már megint megcsaltál???? XD Ez a…..
Agyhugykő Ezt a dömpinget 2009.02.03 20:25:00
Rámszakadt egy szabad óra úgyhogy olvasgatásra adtam elaggani készülő fejemet, majd könnyekkel telt szemeimmel próbáltam befejelni hatalmas monitorom képernyőjét, hogy ne is lássam, de nem segített. Először drága kicsiny hazánk neves lantmávésze kerül boncasztlara, persze csak…..
jungleman 2009.02.04 13:26:21
ajánlom ezt:

youtube.com/watch?v=r-T1edkDcFI

(lehet, hogy a videót törölni fogják. ha ez a link nem működik, akkor keressetek rá a youtube-on, hogy tücsök meg hangya)
Nem mintha sokat érne ez a szöveg, de felnőtt tartalom miatt csak 18 éven felüliek nézhetik meg. Aki lemaradt volna az előzetesről Egy kínos erotikus kalandjáték, amely nem erotikus és kalandjátéknak is vacak. 2005-ös játék. (A videószerkesztő valamiért leharapta egyszer a mondat végét. Elnézést…..
A jól megérdemelt vacsorámat letudva böngészgetésre adtam a fejem. Aztán rájöttem, hogy nem kéne ezt a két cselekvést egy időben művelni, max ha rámtörne a trendi bulémia.A youtube-on ráakadtam először drága nyagyszájú művésznőnk videójára. Indulni akar a parlamenti…..
jungleman 2009.02.02 18:55:18
Amit kihagytatok:
Ugye tegnap valaki (nemtudom a nevét) kijelentette, hogy: valamilyen bűncselekmények elkövetői cigányok voltak. Aztán meg egy csomóan tiltakoztak, hogy fúj rasszista meg minden.
Nos lássuk be ez egy faszság. Egyáltalán nem értem, hogy minek akadnak ki ezen az ökörségen. Csak a cigányok kevernek ilyen baromságon. Amugy meg állítom semmi probléma nem lett volna, ha azt mondja, hogy nemcigányok követték el. Hiába na, környező országba nálunk legtöbb a cigány. Különben is, ha egyszer azok voltak, akkor nem osztrákok, nem németek, de nem is horvátok, hanem cigányok. A másik dolog, hogy miért nem értem, hogy intézményeket is hívnak így(lásd:cigányönkormányzat). A harmadik: a kissebbségnek Mo-n azért van akkora hatalma, mert ha valami bajuk van, akkor hivják a pereputtyot.
-ide képzeljétek Morigan Gazsiék... c. posztjának 3. bekezdését-
Veégül pedig a hülye törvények miatt vannak ezek: pl.:ha engem a falunkban suliból hazajövet egy afromagyar ki akar rabolni. Én meg nem hagyom magam, oszt lerendezem, akkor jön a família, hogy: rasszista,(meg nálunk a fehér embert azok parasztnak hívják. ne nemtudom melyik a rosszabb, én inkább paraszt lennék) Amugy nálunk ez van ám, marhára eldurvult a falu, este már ki sem merek menni az utcára, pedig nem is egy gettóra hasonlító romhalmaz. Csak egy 100 méteres (mi kanyarnak hívjuk) helyen vannak ezek.

+még: mostanában nyomom az ápdétet (!), 15 km-t lenyomok szobabringán, és rákapcsoltam az rtl-re, épp a fókusz volt, és ott láttam, hogy valami Metallica imitátor együttes énekesét (végignéztem, mert rocker létemre érdekelt a csávó) megkéselt valami 13 éves kis fasszopó(pedig az sem valami gyöngusz csontrocker volt)és most ilyet képzeljetek el, egy kigyurt fickót megölt késsel egy ilyen hogyishívják. Versenyt hirdetek! Találjátok ki a 13 éveske származását! Én is így gondoltam. Hát persze, hogy afromagyar. Kiványcsi vagyok, hogy ha megtalálják, akkor mit mond, miért tette.
-Ányáázott
Ilyen országban élünk emberek.És ezért járok majd jövőre tőrrel A drága Győr utcáin, mert mostanába amit hallottam híradót, már azon a pár száz méteren se lehetek biztonságba, amíg elérek a buszpályaudvarra. (hozzátenném az a suli van talán a legközelebb hozzá)

kösz a figyelmet, csak azért írtam, mert ezt a témát nem írtátok posztba, hogy a valaki kijelentette a valamit :D:D:D:D , de milyen érdekes, hogy a politikustól indultam el, és a rockzenésszel fejeztem be. Ez emlékeztet egy régi tanáromra, akinél németórából lett csillagászat. :D:D:D:D
Nemrégiben a Magyar Gárda tagtoborzót és fórumot tartott Ivánban. A gárda Wass Albert Zászlóalját egy helybéli hívta meg a településre. A helyiek megelégelték a kisebb bűncselekményeket amelyeket a romák követtek el (ááá..Magyarországon pedig nincs cigánybűnözés), és…..
Hát kérem szépen ez úgy történt hogy battyogtam csendesen motyogva az utcán a villanyrendőr felé. Leállok a nagy havazásban. Fél perc után két hóemberre való anyagot le lehetne szedni rólam, és jön a hóekés. Ő egy felettéb rosszul képzett egyed lehetett, mivel csak hajtott…..
Mostanában ha egy kis humorra vágyok csak kattingatok jobbra balra és unalmasabb pillanataimban ránézek egy-egy rockerek.hu-s profilra. Mit ne mondjak, itt aztán van minden. Sírva röhögök néhanap, a mellkinyomós képek és egyébb dolgokról még a régi szép időkben volt már…..
Ha most nagy csöcsöket akartál lengeni látni akkor közlöm hogy rábasztál mellényúltál. Ez egy távoli ország TV sorozata, azaz Messzikói. A film ismertetése: "Egy egyedülálló történet, amilyenre még nem volt példa a televíziózás történetében. Egy világsikerű sztori…..
jungleman 2009.01.20 16:16:14
Nos ez a média.

A csatornák mind profitorientáltak(!), tehát műsoroknak mindig az a célja, hogy sokan megnézzék. Ebből következik az hogy már délelőtt is csöcsöket látni a tévében. Ugyanezt a célt szolgálja a cím és a jó reklám. Ha ez megvan, akkor a készítők szarnak rá, hogy mekkora baromság, ugyis, míg van Tv, addig mindig lesznek olyan marhák, akik az ilyeneket megnézik. A címről még annyit, hogy most ugye jól reklámozták, hogy csajok, meg szilikon asztakurva... beszarás, biztos, hogy meg fogom nézni.-gondolja apuka meg nagypapa. Kiderül, hogy baromság, nem érdekli, csak csöcsök legyenek benne. Én mindig azt mondom, hogy falra tudnék mászni, ha egy jó filmben *asznak, vagy csak meztelen nőket mutogatnak, mert általában semmi köze nincs a filmhez. Ilyenkor szoktam mondani, hogy a kurva anyátokat, én nem azér néztem meg ezt a filmet, hogy szarul kivitelezett *aszásokkkal (amin lehet látni, hogy a szinészek csak eljátszák) roncsoljam az elmém. Arra ott van a pornó. Példának okáért ugyanezen csatornán van az L nevű borzadály, ahelyett is inkább pornót nézek (jobban jársz vele te is). No meg ott az 50 perc buzulás, a fiuk a klubból,(ilyet ki a faszom nézne meg?) helyette inkább elmegyek Pestre záptojással dobálni aszokat a fasszopó seggbekukizókat. És mégis van aki megnézi a celebeket, győzikét, meg a mauni-kát. Nálunk például anyám már csak megszokásból nézi szerintem, mert érted, nézem a jó kis dvd filmjeimet, oszt szó nélkül átkapcsolja, azt elmegy mosogatni, azt aszongya, hogy nem nézi, hanem hallgatja. Na ez az a pillanat, amikor elkezdem WoW-val roncsolni a testem. Na jó, az előző mondat nem igaz,[(nincs is meg a WoW) hál' istennek]
kösz a figyelmet.

Agyhugykő MÁV, Áj láv! 2009.01.19 10:58:00
"Egy élet, egy szerelem, a MÁV-ot beperelem." Mondta egykor a nagy költő Hugyos Józsibá a kishomoki dűlőn hazafelé dülöngélve. De vajon igaza van Józsibának? Vagy csak megint részegen összepisálta magát és hülyeségeket beszél a szemközti nyárfának akiről azt hiszi…..
"Sikere van a társalkodónővénynek Japánban: 50 ezer fogyott belőle három hónap alatt. // <a href="http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=35310" target="_blank"><img border="0" src="http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=35310"…..
Agyhugykő Kiadták az utamat... 2009.01.14 18:44:54
Úgy biza... Ma mondták meg hogy nem kívánnak velem szerződést hosszabíbtani a munkahelyemen. Innen is üzenem hogy kapják be, lesz új munkám nemsokára :P A másik felhívás hozzátok szól:Szóval szerintetek mi van olyna egy irodában ami nincs leltárba véve, nem tűnne fel senkinek…..
Múltkori "24 : The Game" videóm után (egyébként emberek, azért volt Playstation 2-es játék, mert szilveszteri különkiadás volt. Maradok a pc-nél) elég sokan jelezték, hogy ezek a borzasztó üldözések másutt is előfordulnak. Pl a NFS szériában. Bevallom őszintén, én…..
Egy dolgot el kell ismerni. A City Interactive játékok lehetnek olyanok amilyenek, de a játékhoz adott kis kézikönyvek mindig becsületes munkák szoktak lenni. Minőségi papír, átlátható infók, szóval amilyennek lennie kéne. "FarkY" viszont észrevett egy igen érdekes…..
Ryder62 elhatározta, hogy elkíséri útján az egyik vonatot. Mielőtt valaki arra gondol, hogy egyszerűen eltűnik a vonat vagy ilyesmi, akkor téved. Kicsit Harry Potteres...  ..
GTA sorozatra rossz szavunk nem lehet, attól függetlenül igen szórakoztató bugokat és fejeket prezentál. Az első emberke az Adidas modelliskolán végzett, mimikája lenyűgöző.Küldte: D Shadow Következő képet Bence küldte. A sapka szövege elmond mindent. Aztán jöjjön egy…..
jungleman 2008.03.10 18:35:58