Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Büntetném aki nem használja az indexét

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat héttel első albuma megjelenése előtt, 1983 júliusában készített fotósorozatot Richard Corman az akkor 24 éves Madonnáról. A képekről egy szép, divatos, játékosan szexi és vicces nő néz vissza ránk...
Büntetném aki nem használja az indexét 2016.12.02 10:35:51
  A Szegedi Törvényszék szerdán elsőfokú ítéletében terrorizmus vádjában Ahmed H.-t 10 év fegyház büntetésre, és Magyarországról örökös kitiltásra ítélte. A vádak szerint a 40 éves férfi megafonba beszélt, rázta a kordont és megdobálta a rendőrsorfalat kövekkel. A bíróság azt nem állapította meg,…..
Varánusz Ákos a mutyibirodalomban 2016.06.04 12:26:17
"Amikor indulsz a farkasok közé, ne báránybőr gúnyádba bújj! Viseld, ha kell a falka színeit, joguk van látni és nem érteni, álruhád alatt magadra engem öltesz, a pajzsod én vagyok." (via)   Hja, milyen igaza van a NerTrubadúrnak, jogunk van látni és nem érteni, vajon miért kapja bérleményének…..
Nem felújított, hanem új metrókocsikat szállított le az orosz partner - legalábbis ezt állítja a 444 és a Népszabadság is szakértőkre hivatkozva...
Büntetném aki nem használja az indexét 2016.06.04 09:45:09
Az amerikaiak nem mennek a szomszédba, ha giccsről van szó, (pedig ott vagy az ottani parasztromantikás mexikóiak vagy a Bryan Adams-es kanadaiak vannak ugye) és ez az évek során a Super Bowl félidejében berántott szórakoztató műsorokban is megnyilvánult. Az Sfist összeszedett…..
Büntetném aki nem használja az indexét 2013.02.03 18:07:04
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Büntetném aki nem használja az indexét 2012.12.20 00:35:10
@nincs_nick: Ha ilyen példák vannak nyugaton, akkor miért nem tanultak ezekből a mi városvezetőink? Miért nem építenek mélygarázsokat, garázsházakat? Miért gondolják hogy a XXI. században igényes lakásvásárlónak vonzó lehet egy autóval megközelíthetetlen, parkolási lehetőség nélküli övezet?
Nem tőled kérdem, csak úgy...
Mondjátok meg őszintén, az ország több ezer alpolgármestere közül hánynak a nevét ismerjük? Még lehet, a saját lakóhelyünknek sem! De itt van ez a tejfelesképű Zsiga Marcell, Miskolc második számú ura, ő képes volt a nevét országosan ismertté tenni nulla azaz negyvenhétezer…..
Napokon belül kezdetét veszi a Ferenciek tere átalakítása. Ezzel az egyik karakteres gócpontja számolódik fel annak a második világháború utáni városépítészeti hozzáállásnak, amely a városon belüli közlekedést autóspreferenciájúnak tekinti. Olyan önkormányzati és…..
Emlékeznek tán, két adással ezelőtt a kompaktálást - mint rendezői terminus technicust - próbáltam nagyjából elmagyarázni önöknek több-kevesebb sikerrel. Nos, a kompaktálás a forgatás szöveges részének (szakszóval: vaker) egyik sarokköve. A másik a hibátlanul elmondott,…..
  Sorozatunk eddigi három részében bemutattuk Budapest metróhálózatának irreálisan optimista képét, a 4-es metró-balhét és a miatta háttérbe szorult projekteket, valamint a villamoshálózat bővítésének terveit, végül pedig a trolibuszhálózat fejlesztésének…..
Büntetném aki nem használja az indexét 2012.05.10 23:59:57
@mestska: A buszsofőr nálunk is egyre olcsóbb lesz, az üzemanyag viszont nem. Mégis inkább a svájci trolikat szeretném itt fotókon látni, és nem dél-amerikai példákat kellene etalonnak állítani!
Mostanában az egyik fórumon (lehet hogy ugyanez a szerző?) azt írták, milyen hülyeség hogy nyitott ajtóval nem közlekedhetnek a BKV-nál. Nem ájultak volna el a nyitható ablak és klíma nélküli Merciken május elsején. Bezzeg dél-amerikában, és egy csomó videót belinkelt...
Már így is elég lent van a BKV színvonal, még a hazai vidéki városok közlekedéséhez képest is, hát még ha az utca közepén állnának vagy csak lassítanának, és úgy kellene le-és felugrálni. Juj de jó is lenne:(
Évek óta ölte a lelkünket, de háztáji trollunkról, Ubulról most már mindent tudunk. Igaz, a péniszétől szívesen eltekintettünk volna. Kapcsolódó cikkünk kommentposztjaKedves olvasóink! A kommentelési lehetőséget zároltuk. Pihenjenek és mi is pihenünk...
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Izgalmas percek, rengeteg érdekes vendég, sok kínos kérdés és Dömsödi Gábor, akit nem engedtek be a sajtóbeszélgetésre.Kapcsolódó cikkünk blogposztja...