Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kozik

0 bejegyzést írt és 422 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudtuk, hogy ezek nem az emberszeretetükről híresek, de ez már túllő a célon :( Küldte: Patrik  ..
Kozik 2011.01.16 13:48:07
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
Kozik 2010.12.22 21:39:46
@Visor (DigitalNinja21):
De akkor ne csak sima végigjátszást! csinálj alá kommentárt.:D jó a hangod
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
Kozik 2010.12.18 14:26:46
@Sárky: @AR5T7:
De őket ez élteti, hogyha trollkodhatnak itt. nem kéne választ dobni a kommentjeikre, ennyi.
Érdekes e-mailt kaptam Ferenctől, be is másolom egy az egyben, mert elég jól elmagyarázta a lényeget. Van egy orosz srác aki csinált grafikai modokat pár játékhoz. Alapvetően egy módosított dx9 dll file-t szabott testre különböző játékokhoz úgy, hogy frankó speciális…..
Olvastam erről a játékról, hogy bűnrossz és gyalázatos. Ezt kiadták mindenféle platformra, számítógépekre is, de lehetetlennek tűnt hozzájutni egy példányhoz, úgyhogy inkább kirakok róla egy videót. Nem is tűnik bemutathatónak, mert igazából játéknak sem lehet nevezni. Itt…..
Kozik 2010.11.26 21:29:31
@HEROESman: mér nem javaslod? nem te követsz el bűncselekményt ha letöltöd, hanem az aki fel/vissza tölti.
Kozik 2010.11.24 15:40:48
A mai képen jónéhány állat látható, megtaláljátok mindet? A hölgyet, ha kérhetem, ne számoljátok bele :)..
Zsombor küldte ezt a képet, mikor sógoréknál járt. Nagyon meggyőző a "Teljes verzió" felirat is  ..
Kozik 2010.11.10 15:33:23
@Mezody:
Szerintem Turbo Games 'xD
Ropee küldött egy érdekességet, a kultikus kamionos játékkal kapcsolatban. Megtaláltam a neten a Hard Truck 2 (alias King of the Road) orosz borítóját, ami szerintem kísértetiesen hasonlít a borzalmas Over the Road Racing borítójára. Mivel a Big Rigs is orosz, felmerülnek…..
Lehet jó sokat röhögni, de tényleg. Kösz a linkért Georgie  ..
A magyar fix.tv anno az egész koncepciót a német NBC Giga nevű műsorról másolta, ami nem baj, mert így is nagyon jó volt (legjobb korszakában). Nos a német eredetiben az egyik műsorvezető bemutatta a másiknak a Stalin Subway kettőt és ugyebár vannak benne látványos jelenetek…..
Kozik 2010.11.03 22:19:42
Kozik 2010.11.03 22:29:05
@Clayman325:
city mekkora n00b, pedig az egy fasza játék
Tegnap valamelyik szupermarket reklámújságában láttam a következőt és azt hittem rosszul látok... Kérem szépen, most már Bungee Jumping szimulátor is van. Hogy valaki kukásautót, traktort (stb) akarna otthon kipróbálni, azt még úgy ahogy megértem. De hogy a túróba lehet…..
Kozik 2010.11.02 17:12:54
@eMKa: ugyan ez jutott az eszembe nekem is.
minek kellett külön 70 játékot kiadni?értelmesebb lett volna mindegy egybe, akkor lehet, hogy Freddy is be tudta volna mutatni ;D
Kozik 2010.11.02 17:13:31
Különös kegyetlenséggel verik a lábujjait. Nem csoda, hogy nem bír semmit csinálni  UI: Remélem senki sem érti úgy a bejegyzést, hogy szidnám a Prehistoric-ot... Jelentem, a második részével pont nagy küzdelmeket folytatok. Retro forever..
Remélem még nem unjátok Sztálint és haverjait! Itt az első részből láthattok egy jelenetet váratlan fordulattal a végén  ..
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2010.10.07 18:29:01
Valahol zseniális és a beteg közé sorolnám ;) Mindenesetre ilyen e-mailt is ritkán kap az ember :D Hello Freddy! Van itt egy jó kis videóm, amiben rólad beszélek. Ne lepődj meg, egy kutya vagyok! ..
Kozik 2010.10.08 08:07:33
:D
Kozik 2010.10.05 18:44:57
Üdv,régebben jártam már a blogon csak aztán nem néztem videókat mert sok volt az erőltetettség, nem voltak olyan élvezhető videók, és azt gondoltam hogy pár év(!) elteltével a "játéktesztelők" tanulnak egymás vagy saját hibáiból.Sajnálatos módon vettem, hogy nem.Elég furcsának tartom hogy ennek a játéknak a 10.!!!! 15 perces "játékbemutatója".Oké legyen sok rész és hosszú de akkor az nem játékbemutató hanem végigjátszás és az ne egy nóném játékról legyen hanem pld amire talán rá is keresnek.Ha játékbemutató akkor legyen rövid, lényegretörő, elmondod mi jó a játékban, mi az ami kevésbé.és hanyagolod pld a: "készítők,sz*r,tehát,őőő,hogy gondolták,mit gondoltak,kiadó,city interactive" és ezek eggyüttesének vagy esetleg ragozott fajtáiknak a többszöri használatát, továbbá RPCJS poénok felhasználását.Valamint egy tipp: ne egy egész vágatlan maszlag legyen a videó, vágjátok ki azokat a részeket amik nem kellenek, először vegyétek fel a jeleneteket, vágjátok össze a videót majd AZUTÁN mondjátok alá a mondanivalótokat.Meg azt gondolom, hogy akinek nincs jó mikrofonja az a Media Markt-ban vagy akárhol kap mikrofont kb 5k-ért ami simán megvan 2 havi koldulásból (LMFAO).Akkor is a legzavaróbb, hogy van aki 10-20 részt csinál és kommenteli a végigjátszást, ez nem játékbemutató mert senki nem fogja leülni végignézni mert az milyen hogy megnézem ÉN hogy MÁS hogy visz végig egy játékot, majd megszerzem a játékot és már unalmas lesz mert mindent megtudtam a 40 részes végigjátszásból.De elismerem becsülöm bennetek a türelmet, hogy megcsináltok egy(vagy többszáz) videót egy játékról és feltöltitek. Nekem nem lenne türelmem kielemezni egy játékot, de ha esetleg olyan kommentek jönnek válasznak(már ha valaki egyátalán végigolvasta) hogy "csinálj jobbat" vagy "köcsög puruttyás" akkor szívesen leülök és csinálok egy videót egy játékról.
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Kozik 2010.10.02 08:17:18
Kozik 2010.10.02 08:25:56
@Ekibit: pontosan, de én tudom mit kéne kapnia minden trollnak. HIGH FIVE!!!!!!!
www.youtube.com/watch?v=inbnGw554Ks&feature=related

@SHARKMAN: ha nem jelenik meg egyből a komment mikor elküldted akkor ne küldd el többször, meg fog jelenni egy idő múlva ;)
Mint tudjátok, épp költözöm (vagy inkább már beköltöztem), de még hadiállapotok vannak. Illetve még internet sincs, úgyhogy pár percre tudok csak kunyerálni máshonnan. Ráadásul a számítógépemet is lecseréltem, most már laptopon fogom nyomni, remélem Fraps nem fog kiakadni…..
Kozik 2010.09.20 20:27:35
@kennyflevi:
"FreddyD: A reflektorfényes szekrényt honnan szerezted?"

jaaaajj nemérted a poént? :D
Kozik 2010.09.22 20:26:29
@Passion: ja
A mai kép kissé késve érkezik, elnézést. A két vonal mely a helikopterek propellerjének a hosszúságát jelöli egyforma hosszúságú...
Kozik 2010.09.21 21:02:31
@DEVIQUES-KILLER:
Köszönjük Troll feeder.Látom nincs más dolgod mint egész nap a gép előtt ülni, értelmetlen kommenteket írni, hogy más emberekből felesleges ingereket idézz fel ahelyett, hogy el tudnál helyezkedni az életben vagy az internetes világban vagy egyáltalán megtanuld hogy kell leírni helyesen az általad használt indulatszót. Remélem távozásod megkönnyebbülést jelent majd az emberiség számára.