Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paillard

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van a Sziget fesztiválnak rengeteg konkurense világszerte, méretre, árra, színvonalra óriási változatosságot mutatnak a nyári bulik, de egyvalamiben biztos, hogy egyedül áll: Michelin-csillagos backstage étterme senki másnak nincs. Megkóstoltam. Így aztán exkluzív összeállítást…..
Vastagbőr A mackó elbukott 2011.07.20 15:31:00
Sajnos rossz hírt kell közölnöm: a mackó elbukott. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa új jelölést vezet be, a "gyermekbarát" kategóriát. "A kiskorúak megóvása a káros médiatartalmaktól eddig is fokozott jelentőséggel bírt, de ugyanilyen…..
A Geometrix Design stúdió két alapítója, Michael Miroshkin és Elen Miroshkina az orosz főváros egyik legfelkapottabb belsőépítész-stylist párosa. Munkáik során előszeretettel használják a legújabb nemzetközi trendeket követő high end anyagokat és kiegészítőket, mint például a 3D tapéták, rafinált…..
paillard 2011.06.29 13:22:26
Kis Moszkva Apa, kezdődik! 2011.06.18 15:45:00
Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a melegek évente egyszer látható közösséget alkothatnak. Szombaton ismét melegfelvonulás, amikor a homofóbok évente egyszer méginkább látható közösséget alkotnak.Egyébként semmi extra, csak a szokásos forgatókönyv. Civilszervezetek,…..
paillard 2011.06.18 19:36:17
@viragimado:

Szerintem, aki homofób, az akkor is utálja a melegeket, ha nem vonulnak fel. Ez a "nekem semmi bajom a melegekkel, csak ne előttem csinálják, hanem a zárt ajtók mögött" duma nagyon karcsú. Ha hozzáteszik, hogy nekem vannak meleg ismerőseim, és ők is szégyellik a felvonulósdit, az meg egyenesen röhejes.
paillard 2011.06.18 19:51:42
@viragimado:

Ízléstelenkedni és polgárpukkasztani a heterók is szoktak. Erről szól a TV főműsoridőben.

Nem konkrétan rád céloztam, csak azért kezdtem el veled dumálgatni, mert toleránsnak tűntél. Már kinőttem abból, hogy homofóbokat győzzek meg bármiről.

Azt akartam írni, hogy aki a felvonulás miatt fúj a melegekre, az egyébként se szívleli őket, ez csak egy szar ürügy.
A felvonulás olyan, amilyen: extrovertált fiatalok és normális ruházatú szimpatizánsok sétája keresztül a városon. A motoros felvonulások pl. hangosabbak, a berlini technofeszten meg szar a zene.
paillard 2011.06.18 19:53:13
Tiszta Beszéd Ne légy már buzi! 2011.06.17 01:00:00
 De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám…..
Egy hét alatt kétszer is elnéztünk a Laboratorium Animae előadására, mert hívtak minket. Pontosabban az elsőn azért vettünk részt, mert a társulat megkért rá, a másodikra már azért néztünk el, mert bejött az első. A Sirály után a Pilvaxban kötöttünk ki egy vasárnap esti…..
Ha te vagy a szabad világ vezetője, nem guríthatsz szarral. Jól tudják ezt a nagy víz másik oldalán is, nem is játszottak sokat amikor Obamából elnök lett. Az új kocsi nagyobb ablakokat kapott Bushénál, meg hülye nevet is: Cadillac Elnöki Limuzin. Persze nem a név a lényeg, hanem…..
paillard 2011.05.24 17:22:09
A CBS, és a Két pasi meg egy kicsi című sitcomot gyártó Warner Brothers megtalálta Charlie Sheen helyettesét Demi Moore férje, Ashton Kutcher színész/producer személyében. Les Moonves, a CBS főnöke a kirúgott Sheen helyére mindenképpen egy nagy nevet akart leigazolni, és szólt…..
comment:com Csernobil költészete 2011.04.27 12:06:00
A csernobili katasztrófa úgy látszik, mindenkiből kihozza a kis terpeszben, mellkasra szorított kézzel szavaló alanyi költőt. Hát igen, a száraz számokkal nem lehet lefesteni a tragédiát, ahhoz laza ecsetvonásokkal felvitt szóképek kellenek. "Amikor elszabadult Prométheusz…..
Shakira @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.05.05. Shakira, a kolumbiai területi seggrázó-versenyek etalonja már második alkalommal látogatott el hazánkba. Őszinte leszek, az első koncert idején, 2007-ben annyira nem érdekelt, hogy valószínűleg inkább néztem volna meg…..
Aki először jár IKEA-áruházban, biztosan nem talál ki rögtön a legrövidebb úton - egy angol kutatás szerint ez nem véletlenül van így. Ian Penn, a University College London professzorának számításai szerint az IKEA-vásárlások 60 százaléka a pillanat műve, vagyis…..
 „Tarlós István főpolgármester szerint a névváltást a Magyar Tudományos Akadémia elnöke kezdeményezte, hiszen gróf Széchenyi István több jelentős műve, az Akadémia épülete és a Lánchíd is itt található, illetve itt áll a szobra is. Rogán Antal, az V. kerület…..
Ha felmerült, mint videóklipp rendező, de fotósként se rossz. ..
comment:com Napi találós kérdés 2011.03.23 15:30:00
Tessék szépen kitalálni, melyik sorozat orosz remake-jén röhögök immáron második órája. ..
Továbbjutott az osztrák ORF Dancing with the Stars (nálunk Szombat esti láz) klónjának hétvégi adásából egy csak férfiakból álló páros, bár egy újság szerint Alfons Haider és Vadim Garbuzov közös táncából hiányzott az erotika. A táncos valóságshow-k történetében…..