Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pandaci

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ungár Klára melegnek nevezte Kocsis Mátét, mire Kocsis Máté személyiségi pert indított, amit elvesztett, és kapott a nyakába egy helyes kis perköltséget. Kocsis Máté, akinek egyébként az explicit homofóbia olyan ismertetőjegye, mint Lázár Jánosnak a lézerblokkoló, ismét buzizott egy jóízűt a…..
Pandaci 2016.07.10 15:23:05
Nagy Brittannia úgy döntött, hogy elég volt az EU-ból. A következmények most alakulnak. Egyelőre semmi komoly nem történt, a piacok igen gyorsan megnyugodtak. A kilépés folyamata 2 év, a hatások elhúzódnak. Első körben meg kell jegyezni, hogy jelenlegi kormány mindent megtett azért, hogy a…..
Pandaci 2016.06.27 21:19:33
Csütörtökön eldőlt, a britek kilépnek az Európai Unióból, így valóra vált az EU rémálma, hiszen a brit szavazók szoros eredménnyel, de leszavazták az uniós tagságot. A referendum máris súlyos következményekkel járt, David Cameron brit miniszterelnök péntek reggel bejelentette lemondását,…..
Pandaci 2016.06.25 20:35:05
A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése politikai vitát is indított, a tízmillió szövetségi kapitány és miniszterelnök országában ez nem is lehetne másként. A Hajrá magyarok! buzdítással szemben Hajrá Ausztria! Hajrá Izland! felkiáltással drukkol az ellentábor, akik az Orbán-diktatúra…..
Pandaci 2016.06.17 16:20:33
  Az ügyészi szervezet mai gyűlésén a kormányfő megtartotta 2030-ig tartó programbeszédét. Elmondása szerint az európai gondolkodásban még nem történt meg - de meg fog történni - a váltás a szociális jólét korszakából a rend korszakába. Nyugaton a politikai elit a gazdasági sikereket tekinti…..
Akinek szeme van, illetve az utóbbi 15 évben nem egy ürgelyukban élt, annak számára már tökéletesen nyilvánvaló, hogy mi az ügyészség dolga az Orbán-rezsimben...
Pandaci 2016.06.11 07:23:31
“már bánom, hogy nem a németek nyerték meg a háborút" Bochkor Gábor a műsorvezető társai – István Dániel és Bella Gabriella – röhögésével körítve, ma élő rádiós adásban fájlalta, hogy nem a náci Németország győzött a II. világháborúban. Az eset a Music FM kereskedelmi rádió Önindító című reggeli…..
Pandaci 2016.06.11 07:20:36
  Először is már most szerezz be egy kis üveg minőségi levendulaolajat, és tedd közvetlenül a tűzhely mellé. Majd, ha megtörténik a baj, ne feledd el használni...
Eső volt, napsütés van, minden ideális ahhoz, hogy gyönyörűen fejlődjenek a növények a kertben. Tegnap épp elégedetten sétáltam a sorok között, amikor levéltetvekre bukkantam. Szerencsére a legjobb megoldásért csak a konyháig kellett elmennem. Egy pohár (2,5 decis) vízben…..
Pandaci 2016.05.29 21:16:03
Ma már egy szimpla szupermarket italos polcán is minimum hat féle energiaital pompázik színes kis alumínium dobozkákban. A legtöbbet sajnos a fiatalok és a gyerekek fogyasztanak belőle napi szinten, de a kismamák sem maradnak ki a sorból, pedig az energiaitalok fogyasztása cseppet sem veszélytelen,…..
Pandaci 2016.05.29 10:06:34
@karandash: Nekem tökmindegy ki mibe döglik bele csak ne lehelje a pofámba buszon metrón stb.........
Pandaci 2016.05.29 10:08:04
@$pi$: ha volna elég eszed te is gondolkodhatnál mielőtt baromságokat firkálsz nekem-.
A konyhai tippekből sosem elég. Ma 5 új trükköt mutatok nektek, amivel sokkal egyszerűbb lehet az életetek. #1 Ne dobd ki a maradék bort Kevesen tudják, de a megmaradt bort jégkockatartóban könnyen lefagyaszthatjuk; ezt pedig később a főzések során tudjuk hasznosítani. #2 Könnyebb lehet a…..
Pandaci 2016.05.06 14:40:33
Visszavonja a vasárnapi zárvatartást a kormány - mondta el Rogán Antal hétfőn egy sajtótájékoztatón. Rogán közölte, hogy a kormány mindig is tervezte azt, hogy a törvény bevezetése után egy évvel értékeli annak működését. A törvény visszavonása már a hétvégén eldőlt a Fidesz elnökségi ülésén, ahol…..
Mikor? Melyiket? Saul fanyalgói 2016.03.04 07:59:32
A Saul fiának egy alternatív plakátja. A Saul fiának és alkotóinak természetesen a Mikor? Melyiket? blog is nagyon-nagyon gratulál! Korábban írtunk is már a filmről, először még csak a lebegtetésekor, majd a megnézése után. Közben meg minden fórumon jöttek a különböző fanyalgások, hogy a Saul…..
Megérkezett a Mac OS X Lion Preview második update-je (11A444d) tesztelésre. A számos hihetetlen és korszakalkotó ficsörről most nem emlékeznék meg, csak pár képet mutatnék, mit tud az operációs rendszer _alapból_, külső fájlok telepítése nélkül:Bezony, most már biztos, hogy…..
Mindenki kitörő örömmel telepítette az Apple mobileszközeinek új operációs rendszerét, de azóta sokaknak az arcára ráfagyott a mosoly: hiába kaptunk fejlettebb AirPlayt, gyorsabb Safarit, iTunes Homes Sharinget, ha közben sokkal gyorsabban merül az akkumulátor, mint korábban. Mert…..