Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szepi64

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A császárkori Kínában még a büntetéseket is szigorú rituálék szerint hajtották végre. Ez illeszkedett abba a kozmikus filozófiába, amely alapján az egész udvar működött. Mindennek megvolt a maga helye és ideje. Egy korábbi bejegyzésben volt már szó a császárok égi…..
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..
Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme: Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that,…..
Gratula, őszintén, a Fidesz kommunikátorainak! Mindig tudnak meglepetést okozni azzal, hogy milyen furmányos leleménnyel tálalják fel nekünk, egyszeri médiamunkásoknak az éppen aktuális gumicsontokat. Mint most például dajcstomit, az örökös politikai paprikajancsit, aki vélhetően…..