Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PTMS

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többször előfordult már a közösségi oldalon történt beírás miatt, hogy az illető posztolónak kellemetlensége támadt a véleménye miatt a mindennapi életben. Személyes meglátását nem helyeselték, véleményét nem fogadták el, beperelték, trollok anyázták, figyelmeztették a…..
Tisztelt MT weboldal üzemeltetők!    Az oldaluk tetszik, a kommentelőket (akinek ez nem inge, az ne vegye magára!) kevésbé szeretem, nagyon tudják szídni egymást bizonyos esetekben; máskor valóban segítő ötleteket adnak, az jó dolog.  Én nem bizonyos cégre…..
PTMS 2013.03.21 09:21:14
@órarugógerincű felpattanó: Azért ha kerestél már állást tudod, hogy volt egy pár találata.
PTMS 2013.03.21 09:25:07
@roli101: Kedves Vállalkozó úr! Alaptőkéd miből volt? A Fizikus alapból mire is vállalkozzon? Fizika tanításra? A komolyabb diplomás tudással vállalkozóként jól lehet keresni, de csak akkor ha van annyi pénzed amivel tényleg el lehet indulni, és kihúzni 1-2 évet mig kialakul a klientúra.
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
PTMS 2011.07.01 00:03:13
Semilyen politikai felekezethez nem tartozom! De Mindenki aki akart a komunizmusba is jól élt, édesapámék szakmunkások voltak, felépítkeztek, volt kocsijuk (skoda), és mertek gyereket vállalni,mert tudták hogy lesz munkájuk. Édesanyám lerokkant 40év munka után a TVK-n és most azért aggódik hogy elveszik a rokkantnyugdíját és hova kell már ő mikor 5 perc séta után le kell ülnie. Az ország felépült és bár nagy részt panelek épültek de most még ezekből is kilakoltatják a szerencsétleneket. Az emberekek gyárakat építettek, hatalmas tej, cukor, hústermelésünk volt, virágzott a mezőgazdaság. Az összes gyárat elosztogatták, és 2 hét múlva már oriási pénzért keltek el. Csak egy példa: Tiszaújráros régi strand és korcsolyapálya, Anyukám is ment és társadalmi munkába építették meg. A tvk ellátta amóniával és működött. (A dolgozok ingyen mehettek be). elprivatizálták mostanra nincs már jégpálya bezár a fürdő. De 300 milláért megvehető! Kinek dolgoztak akkor az emberek?! Mért adták el a borsodit 1 ft-ert a belgáknak?(ki kapta a pénz mert, hát ezt már ugye nem hisszük el). Más szóval, azok akik a komunnistákat meg a komunizmust szidják kicsit gondolkozzanak el. Valahogy nem volt semmi de mindenki jol elvolt. A pénzt és a monetáris rendszert, azért találták ki, hogy rabszolgaságban tarthassák az embereket. Csak az a baj, hogy a gépek, gépesített termelés miatt már rabszolgákra sincs szükség. Mocskos nagy háború közeleg:-D