Regisztráció Blogot indítok
Adatok
O-né Vica

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagysikerű Richard Nixon 1971. június 17-én dobta be köztudatba drogháború-mémjét. Nyilván előtte is tiltottak már be drogokat, emlékezetes az 1920-1933-ig élt alkoholtilalom, vagy az 1937-201x-ig tartó kenderstop. Nixon volt az, aki amerikai elnökként globális szintre emelte ezt…..
Somaly Mam kb. negyvenéves. Nem mindennapi szépség. Nem tudja, mikor született, nem járt iskolába, 12 évesen megerőszakolták, 16 évesen prostitúcióra kényszerítették, és végignézte, ahogy egy társát megölik, a többieket kínozzák. Sok szörnyűséget hallottunk már Kambodzsa…..
Háborús helyzet és pszichózis alakult ki egy magyar faluban. Virtuális közvetítés a nemzeti bajnokság gyöngyöspatai fordulójáról. A sok századik magyar-cigány meccs teljes nyilvánosság előtt zajlik hetek óta.  Vigyázat! A közvetítés nyomokban tartalmaz…..
Mindannyiunknak vannak családtagjai vagy barátai és szomszédai, akik "bedőlnek" a rasszista beszédmódnak.   Ritoók Emma (1867-1945) kéziratos naplóját, és a két világháború közötti időszak pszicho-históriai tanulságait Kozma György elemzi. „Ritoók Emma a jobboldali…..
O-né Vica 2011.03.23 10:39:46
Ma Kun Ágota egyetlen verseskötetéből válogattunk. 1989-ben a debreceni egyetem kiadásban jelent meg, A sötét mintha országolna címen.  A rendszerváltó kiadvány nyomokban újra felbukkan, de hová tűnt a (vátesz)költő..? Ki tud róla?  Diktatórikus…..