Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borpartner

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabad-e a terroirt nem szeretni? Lehet-e a jó rossz? A becsület mindennél többet ér? Néhány mélyértelmű bölcseleti kérdés, amelyet két kékfrankos vetett föl. (Válasszal nem tudok szolgálni.) Weninger Kékfrankos 2004 A 2003-as Weninger-kékfrankos engem majdnem taccsra tett.…..
Budapest utcáin megy a fesztivál, a borászok szüretelnek, mi pedig visszaemlékezünk. Tán még nem veszett el a múlt ködében mindenestül, hogy két héttel ezelott volt itten a fővárosban a borfesztivál, sorrendben a tizenötödik. Ezen sajnálatos körülmények miatt viszonylag…..
A Művelt Alkoholista Feketeleves 2006.09.11 22:13:00
2003 nem volt hűvös évjárat, sőt! Elmondható, minden borvidékünk kapott napból, melegből eleget. Talán sokat is - vagy nem készültek fel eléggé a borászok rá? A legtöbb borral, ami nem tetszik ebből az évből, kétféle bajom van. Az egyik, hogy a túlérett és töppedt…..
Soha nem ittam rossz St. Andreát. Igaz, olyat is ritkán, amitől elállt a lélegzetem. De a 2004-es Áldást mintha nekem palackozták volna. Ha csak rágondolok, összefut a nyál a számban, és indulnék azonnal a dugóhúzóért. Egy vörös, amit kitehetünk az ablakba. A St. Andrea…..