Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torokgyík

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán kapitány jóárasította a svájci frankot. Tapsvihar és hozsannaözön következne ezen a ponton, ha a valóságban, és nem egy szemfényvesztő, alternatív elnapoló trash reality közepén lennénk.Orbán Viktor 5 pontos devizahiteleseket mentő csomagja nagyjából egy dologra…..
 A pöcsszaggató kormány és a fasztarisznya Bankszövetség a devizahitelesek megsegítése kapcsán öt pontban tudott szájbabaszni – jelentette be a telefosott kormányfő a pöcsarcú bankszövetség elnökével, Patai "Oktondi" Mihállyal és a fostalicska…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Torokgyík 2011.03.20 10:40:52
@kvadrillio: Milyen orvos 150 E-ért? Kardiológus szerinted ennyiért dolgozik? Nem vagy tisztában az orvosi jövedelmekkel, így inkább ne pofázz bele. Hagyjad már a közhelyeket.
Torokgyík 2011.03.20 10:46:13
@bolek: És téged fizet valaki? Nagyon úgy tűnik.
Torokgyík 2011.03.20 10:50:38
@endre69: Nem te tetted magad földönfutóvá véletlenül? Meg a TESCO ahol elvered a fizetésed? Meg a bank ahol felvetted a lakás és autóhiteled? Nyomorultkám: segíts magadon és az Isten is megsegít.