Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minőségi_troll

0 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha felzaklat a bántalmazás, pláne ha egy gyerekkel teszik - ne nézd meg ezt a videót! A videót Facebook-on osztották meg, az eredetéről semmit nem tudunk. ..
   Mivel az EP-vita idején az EU érintett intézményében jártam, így eddig nem volt alkalmam válaszolni egy, a múlt heti EP-vitáról írt posztomhoz fűzött kommentárra, amit Tallián Miklós jegyez. Álljon e sorok alatt az ő szövege.  „Hányszor kell még lassan…..
minőségi_troll 2012.02.16 13:25:21
.
RE:blog Húzzatok vissza! 2012.01.21 23:17:00
Fotó: Huszti István / Index A meghasonulásnak egy furcsa szintje lehet Brüsszel és Washington ellen és közben Orbán Viktor mellett tüntetni úgy, hogy közben Orbán Viktor épp elkeseredetten próbál pénzt kunyerálni Brüsszeltől és Washingtontól. Főleg, hogy nem létező…..
Nem tudunk betelni a hidakkal, újabb kettő olvasóink ajánlásával. Zólyom: lakótelepi gyaloghíd Zólyom (szlovákul Zvolen) Besztercebányától 18 km-re délre, a Garam folyó kanyarulatában fekszik. Viktor egy klassz gyaloghidat ajánlott a figyelmünkbe, amely egy lakótelepi kis…..
minőségi_troll 2011.06.13 16:10:52
@NViktor:

érdekes

mert az Y-elágazásnál az egyik ágban hirtelen végetér a másikban még folytatódik kicsit
minőségi_troll 2011.06.13 23:21:16
@NViktor: @Álmos: @KKKKKK:

arra jutottam, hogy ezeken a helyeken éri úgy szél a vízfelszínt hogy annak fodrozódásáról, hullámairól épp a kamera objektívje felé verődik a fény
Tendenciózus és demagóg sorozatindító poszt jelent meg a Mandiner blogon Magyarosítás - Kis szlovák Legendárium I. címmel, amely a szerzők szándéka szerint az úgynevezett szlovák legendákat vizsgálja meg és mutatja be a magyar olvasóközönségnek. A szerzők törekvése szép,…..
minőségi_troll 2011.06.13 14:53:16
@Dr.Zomboss:

ÁTLÁTSZÓ A DUMÁD.

ITT AZ ÚJ HATÁR

bele a pofádba:

www.fileflyer.com/view/ambRFAL
minőségi_troll 2011.06.13 15:53:52
@Felicitasz:

viszont annak azért van nyoma,

ha valakik tudtak ÁLLAMOT szervezni egy területen,

vagy csak felverték a putrit és elkezdtek élősködni
A modern világ számos zseniális találmánnyal könnyítette meg életünket. Azonban még ma is akad olyan, akinél kardinális problémát okoz a WC-papír elhelyezése a tartón. Ha te is küzdesz hasonló dilemmával akkor a következő infografika segít neked a WC-papír orientáció…..
minőségi_troll 2011.06.13 15:45:55
@Tita nick:

csaj vagy?
Ezüst kávékóstoló kanál, háttérben a valaha volt legjobb desszerttel Már a kacsamájnál éreztem, hogy baj lesz. Legfőképpen azért, mert nem szeretem: erre nehéz konkrét okot mondani, ha mégis meg kéne nevezni valamit, akkor az iskolai menza borzalmait tenném érte felelőssé, a…..
minőségi_troll 2011.06.13 15:16:21
@popocatepetl:

a miselincsillaggal is PONTOSAN ÍGY basznak át

:)
  Vhailor és Agent Ungur sorozata magyarokról-szlovákokról.  A szlovák nemzetépítést gyakorlatilag keletkezése óta olyan narratívák uralják, amelyeknek politikai rendszertől és ideológiától függetlenül a magyarsággal való szembehelyezkedés egyik állandó és stabil…..
A hat éven felüli amerikaiak több mint tíz százaléka szed rendszeresen valamilyen anti-depresszáns gyógyszert. A modern világ népbetegsége ez? Vagy a lélekgyógyászok olyan tágra terjesztették a pszichikai bántalmak kritériumait, amibe már többé kevésbé mindnyájan beleesünk?…..
Subba Dzsudzsiék Dagesztánban 2011.06.08 18:00:33
Máris beilleszkedtek!..
minőségi_troll 2011.06.09 05:45:08
wikitravel.org/en/Dagestan

Dagestan is not a safe tourist destination by any stretch of the imagination.

Visitors should know that there is no real embassy or consulate in Dagestan. Your best bet would be Moscow in Russia, Tbilisi in Georgia, Baku in Azerbaijan, or Yerevan in Armenia. Good luck!

If you are in Dagestan, it's probably best to get out.
  Liberális testvéreink előszeretettel mítosztalanítják a történelmet. Van azonban egy terület, ahol liberálisék inkább a mítoszgyártásban jeleskednek, ez pedig a kereszténység története. Az egyik ilyen mítosz az Európát máglyákkal bevilágító, kegyetlen, elnyomó és…..
 (Fotó: Fortepan)  Vidékizni = NEM MENŐ - írja a budapesti Bede Márton, és igaza van. Vidéken felnőtt budapesti polgárként én annyit tennék hozzá: budapestezni sem menő. Ugyanakkor mindkettő szórakoztató hobbi, és nem is szabad megtiltani az effajta identitásképző…..
 Nagy a feneked ? Egyél édességet… ! Anyád. Ez lenne a rövid és tömör reakcióm a nesze!szer blog legújabb index által támogatott faszságáról. Megint ez a szarakodás az édességekkel. Már első olvasásra is nagyon véres volt a dolog, de gondoltam utána számolok, hogy…..
minőségi_troll 2011.06.06 21:41:14
@zerolime:

a tejet NEM ANTIBIOTIKUMMAL fertőtlenítik, hanem fizikai úton PASZTÖRIZÁLJÁK

akár PESTIS is lehetne benne, tökmindegy

aki meg pasztörizálatlan tejet iszik meg is érdemli
minőségi_troll 2011.06.07 06:55:22
@Syreni:

a szója külső beavatkozás nélkül, maga tartalmaz ösztrogénhez hasonló vegyületet
  Erről a desszertről mindenképpen tudnotok kell, az a meglátásunk. Nem hizlal és valami orbitálisan finom. Illetve: egyszerű, mint a pofon. Kell hozzá eper, mascarpone (250 gr) és tejszín (4 dl). Tehát végy két maréknyi epret, persze keze válogatja ugye... Mosd meg,…..
minőségi_troll 2011.06.06 09:22:24
@beautyka:

ostoba
minőségi_troll 2011.06.06 09:23:41
  Mindennapjainkra számos környezeti tényező hat, amelyek befolyásolják kedélyállapotunkat, koncentrációs képességünket. Akár közösségi terekről, akár a saját otthonunkról legyen szó, érdemes mindazokat a szempontokat figyelembe venni, amelyek az életminőséget nagy…..
minőségi_troll 2011.06.05 16:19:32
@tyto:

ÁHHÁHÁ :D

ezért tűnt el a kommentem?

csak nem fizikusok szerkesztik a mandit? :D
minőségi_troll 2011.06.06 07:30:07
@dobray:

ez a babarczy is csak egy tipikus BŐCSÉSZ RECIKLIKÁTOR

akinek mások eredeti kutatásait bedarálja SZELLEMI BÉLRENDSZERÉBE és kiköpi saját nyálával keverten

no ezt magam is meg tudom tenni magam számára,

ILYEN KÉRŐDZŐKRE NINCS SZÜKSÉGEM
„Sajnos Koltay ugyanazzal az igényszinttel koreografálja a filmjeit, mint a 80-as évek pártrendezvényeit.” /Bozótharcos hozzászólása az UFiblogon, 2007/   Június 4-én késő este Koltay Gábor Vérző Magyarországát adta a köztelevízió egyes csatornája. Nagy…..
minőségi_troll 2011.06.05 10:58:37
@elGabor:

inkább baszós-kardozós, ez sokkal dallamosabb megfogalmazás
minőségi_troll 2011.06.05 14:50:57
@tesz-vesz:

viszont talán visszakaptunk volna egy kis területet a szomszédoktól

egész jó üzlet lett volna
A név kötelez. A nick is. Úgyhogy ezt a hétvégi tennivalós posztot hadd szenteljem névadómnak, az epernek. Vagy szamócának. Most akkor melyiknek is? A szakemberek szamócának hívják, mert az eper nincs, csak eperfán. Ott is fehér és sötétlila színekben, amit - dunántúli…..
minőségi_troll 2011.06.05 14:06:25
@órarugógerincű felpattanó:

te az eperbizniszben nyomod?
Mandiner blog Dylan 70 2011.05.24 20:01:00
„Elfogadom a káoszt. Nem vagyok biztos benne, hogy ő is elfogad engem.”   Egyszálgitáros előadó, nyakában fityegő harmonikával. Énekes, countryzenész, provokátor, költő, író, festő - szinte hihetetlen, de Bob Dylan hetvenéves lett. Ugyan még egy pajzán gondolat…..
minőségi_troll 2011.06.05 08:21:04
@Manyi Béci:

"Semmitmondásban mindketten jók vagyunk:) "

a magyarországi értelmiség kvintesszenciája a gunyoros-pökhendi somolygással együtt mely sznob képmutatással leplezi a belsőben rázkódó alpári röhögést
minőségi_troll 2011.06.05 08:39:52
@Manyi Béci:

csak a megreagált szövegrész lemaradás miatt ismételtem, de nekem is teccik amit írtam :D, úgyhogy:

"Semmitmondásban mindketten jók vagyunk:) "

a magyarországi értelmiség kvintesszenciája a gunyoros-pökhendi somolygással együtt mely sznob képmutatással leplezi a belsőben rázkódó alpári röhögést

de ennél többet ne várjon, nem bukom a combközépig érő piros lakkcsizmába rejtett narancsbőrre
minőségi_troll 2011.06.05 08:51:22
@minőségi_troll:

jaj, ebbe a piros csizmás narancsbőrbe most ne tessék semmiféle politikai szimbolizmust belevélni
  Történelmileg úgy alakult, hogy a magyar szocialisták sokadik (vagy örök?) megújulási kísérlete éppen egybeesik európai barátaik küszöbön álló önreformjával. Tudjuk persze, hogy a progresszió lényege a Nagy És Folyamatos Megújulás, de így egymás között azért…..
minőségi_troll 2011.06.01 20:28:45
@tölgy:

ha lenne benne egy kis pyna ...

pyna kell a posztba
Ezt is megértük. Magyarországnak annyira nincs más gondja, hogy országunk vezetői a közterek átnevezgetésével kénytelenek elütni drága hivatali idejüket. Ám ha már így alakult, remek alkalmat kapunk arra, hogy megnézzük, mennyire gyorsak a navigációs térképek karbantartói.…..
minőségi_troll 2011.06.01 20:25:39
Mandiner blog Városálom 2011.06.01 07:01:00
Sopron a 18. században  Csákvár, Hőgyész, Jánosháza, Jászladány, Kerepes, Lepsény, Lébény, Onga, Sülysáp és Verpelét. Tíz magyar nagyközség, amely városálmokat sző.   Nyílt levélben kérik ugyanis Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi minisztertől a…..
minőségi_troll 2011.06.01 13:15:33
@bbjnick:
Az meg sem fordult a fejedben, hogy esetleg ...

némi önkritika sem ártana e településeknek.
Sokévnyi tőkepiacokon eltöltött idő után annyiszor találkoztam egymástól függetlenül, de mégis ugyanazokkal a kisbefektetői tévhitekkel, tévképzetekkel, hogy úgy döntöttem, erről szót kell ejtenem.Nem mindegy, hogy melyik részvény csomagot adom elA leggyakrabban ezzel a…..
  Szeretném javasolni az illusztris Közgáz COOL List készítőinek, hogy a BCE unalmas kis gólyái helyett rakják fel jövőre Nouriel Roubinit is a listára. Igaz hogy Roubini nem corvinusos,de nem lenne ez rossz senkinek, hiszen valószínűleg ő a világ legmenőbb közgazdásza: a…..
Amikor elindítottam a bukaresti kettős mércével foglalkozó, néha egymást keresztező sorozataimat, az előző évek tapasztalata alapján tudtam, hogy számos és könnyen érthető példát tudok majd erre bemutatni. Ezen várakozásomban, sajnos, nem kellett csalódnom. Többször is írtam…..
minőségi_troll 2011.05.29 07:34:15
@bikmakk:

köszi

nagyon jók a hozzászólásaid

az itt megszokott anyázósdi helyett higgadt, világos érvelés
minőségi_troll 2011.05.29 08:38:03
@minőségi_troll:

"itt" = a blog.hu-n általában
  Azok a szerencsés laikusok, akiknek nem kell az orvostudomány transzplantációt érintő területéről informálódniuk, nem tudják, milyen fejlett ebben ma Magyarország. Az itt dolgozó szakembereknek nemcsak a tudása, de a szíve is hatalmas. Ma hazánkban ketten várnak tüdő,…..
minőségi_troll 2011.05.26 07:10:53
@Weöres Dániel:

és milyen igaza van, ha így gondolja