Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cylonspeed

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boráros Gábor a múlt hétvégi HFC Final során Kottes Pál ellenében megszerezte a magyar szervezet -77 kilós övét, melyhez egy pápai négyes tornán keresztül vezetett az útja. Gábor gyors térnyerése a magyar és szlovák MMA-ban nem maradt visszhang nélkül, Végh Pumukli Attila…..
cylonspeed 2014.11.22 20:01:12
A tegnapi bejelentést követően, azaz a Luther amerikai feldolgozásának híre után a BBC America azt közölte a sajtóval, hogy egy kétrészes minisorozattal (hosszabb, kettévágott tévéfilmmel, ugye) még egy bőrt ők is lehúznak a Luther-franchise-ról. Idris Elba, aki az amerikai…..
Hogy ki? A hajtás után kiderül! A Jóban Rosszban tévésorozatban Gergőt alakító színész, Ripka Kálmán öt év után döntött úgy, hogy kiszáll a műsorból, írja a Blikk.  A sztori szerint Gergő Skóciába utazik, hogy gondolkodjon egy kicsit az életről, Kálmán pedig a…..
cylonspeed 2014.11.22 19:40:16
Ez lesz az utolsó évad utolsó részében. Kösz Hank, és jó utat! ..
cylonspeed 2014.06.29 20:01:45
Szőke hajú lányok Rubie 2013.11.23 07:34:00
..
cylonspeed 2013.11.23 20:42:35
Ben Affleck első egész estés rendezése teljesen szíven talált. Ugyanazt, ha nem magasabb színvonalat hozza, mint a The Townban. Ez a film is, ahogy a The Town is, magán viseli Affleck kézjegyét. Bár ez volt az első rendezése, mégsem tűnik úgy, hogy a rendező a saját hangját…..
Maradnak az X-Faktor mentorai, az RTL Klub nem változtat az első szériában már sikeres négyesen: Nagy Feró, Malek Miklós, Keresztes Ildikó és Geszti Péter újra zsűrizik és pesztrál, jelentették be.A műsor készítőinek két komoly problémával kell megküzdeniük: 1. Keresztes…..
A PTC a világ egy legviccesebb szervezete, hozzájuk képest a többi önkéntes erkölcscsősz-egyesület a hedonizmus és túlfűtött szexualitás melegágya. Nem sok olyan tévéműsor van, amibe eddig nem kötöttek bele, elég egy utalás a szexre, vagy egy szereplő ellesett pillantása egy…..
Szombat a beindulás napja a Tuningshow-n – ami eddig folyt, az most ömlik. Már a nyitásra szép tömegek jöttek, a Show első másfél órájában többen értek ki, mint pénteken egész nap. Gondolom, majd ebéd magasságában csillapul az embermennyiség, autós nagyfogyasztók,…..