Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garamvölgyi Tamás

12 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeledő horizont Felix Culpa 2016.04.05 22:57:57
Emberöltők után végül belépett hozzám egy idős úr. Panama kalapot, bézs színű öltönyt és fekete lakkcipőt viselt. Arcszeszének kellemes illatát még naplementekor is tompán lehetett érezni. Hosszú utat tett meg. Fülcimpáján egy alig látható ragtapasz éktelenkedett — sietségében megvághatta magát…..
Minden kezdet nehéz. Különösen akkor, ha egy olyan entitás ellen próbálsz menekülni, amely sötét sarkokból, sikátorokból vagy az ajtó mögül ugrik elő váratlanul, hogy torz, vigyorgó arcát felvillantsa, s a karjai helyett nőtt kígyózó, csápszerű nyúlványaival bekebelezzen.…..
Közeledő horizont Konvenció 2013.06.18 22:53:21
1 Ronnie Chapman húszévnyi gürizés után úgy döntött, hogy végleg maga mögött hagyja a munkahelyét. Benyújtja a felmondását  (szigorúan a kora reggeli kávézás után), s kifelé menet becsapja az ajtót, hogy a szomszéd épületben is hallják, majd úriember módjára…..
Közeledő horizont Raszter 2013.02.22 17:02:21
1 Lefekvés előtt egy órával bepakoltam a bőröndömbe a ruháimat, a tisztálkodáshoz szükséges eszközöket, egy pár, szatyorral körbebugyolált skechers sportcipőt illetve beltéri papucsot, két üveg 2008-as évjáratú cabernet sauvignont és rengeteg édességet, teát,…..
Közeledő horizont Paramnézia 2012.12.15 12:31:39
Egy párkapcsolat halálakor számtalanszor elhangzik az a kifejezés, hogy: "Ebben az életben..." Csupán hit és odaadás kérdése, hogyan értelmezzük az elhangzottakat. Lehet, hogy ebben az életben nem, de talán a következőben nem vetünk véget a hosszú — vagy rövid —…..
Közeledő horizont Látomás 2012.11.11 13:55:40
— A szoba ablaktalan, üres. Középen egy forgószékben ülök,  s bámulom a fal végtelen, semmitmondó fehérségét; közben a könnyeim a kopott linóleumra potyognak. — Mit érez most? — Békét. — Mit lát ezen kívül a szobában? — Egy barna színű, festett ajtó van…..
Közeledő horizont A találkozás 2012.08.07 20:32:41
Az ablak előtt állva hirtelen felkaptam a fejemet, amikor meghallottam a teafőző száján kiszökő vízgőz sípolását. A konyhába csoszogtam a strandpapucsomban (beltéren mindig ezt hordom), s letekertem a gázt. A forró kannát ráraktam a konyhapulton levő rongyra, a teafiltert…..
Közeledő horizont Félelem 2012.06.11 20:46:00
Felszálltam a buszra és helyet foglaltam az egyik ablak melletti ülésen. Az egyetlen célom az volt, hogy minél előbb elmenjek innen. Nem számít, hova, csak messzire. Lehunytam a szememet... Amikor felkaptam a fejemet, egy ismeretlen helyre érkeztem... egy ismeretlen világba. Első…..
Közeledő horizont Melankólia 2012.06.09 23:16:00
Az ifjú szerelmes a fűben egyedül; Várakozik tán, vagy épp álomba merül… A kék ég tiszta szépségén csodálkozik, Kába arcán szíve dobogása látszik.   Egy zsenge fűszálat kap gyorsan ajkába, Fájdalmas sóhajok közben forgatja. Fejével mélán tekintget…..
Közeledő horizont Az illuzionista 2012.06.06 12:35:00
A kocsmának füstös légköre villant fel előttem. A csapos épp egy korsó sört tett ki a pultra az egyik alkoholtól megrészegült úr elé. A vörösboros kólát felszolgáló hölgyen kívül kivétel nélkül mindenki férfi volt. Nem messze előttem, ketten alig hallhatóan, szinte…..
Közeledő horizont Morgás 2012.06.04 12:21:00
Évek óta gyötör egy rémálom. Fekszem az ágyban a hasamon, hallgatva saját szuszogásomat, majd meghallok egy statikus, később egyre erősödő morgást, amelyet leginkább egy kövér macska hangjához hasonlítanék.Félelem vesz körül.Egy halott ember áll az ágyam mellett, és…..
Közeledő horizont Szellemiskola 2012.06.03 15:56:00
1   Johnny Cartert, mint közepes tanulót, átlagosnak, unalmas és szörnyű személyiségnek, nem utolsó sorban: introvertált különcnek állították be. Noha nála is jelentkeztek (hétköznapi megszokottságban) a genitális fázis különböző „tünetei”, sőt, kimondottan…..
Koprodukcióban mától fixen ezen az oldalon elérhetővé teszünk szerzőtársammal egy szólistát, azaz szavak listáját, amelyekkel lépten-nyomon összefutunk, és talán segítség lehet másoknak, a blog olvasóinak és a Google bátor használóinak egyaránt. Rejtélyes szerzőtársam…..
IDDQD Egyéves a Starcraft 2 2011.07.27 00:01:00
Ünnepeljük a születésnapot a játék esport-aspektusának első évét bemutató videóval. Spoiler alert: tele lesz követhetetlen sebességgel klikkelgető koreaiakkal.   ..
A játékszabályok nem változtak. Ma este pontban fél 9-kor ebben a bejegyzésben kirakok egy videót, ahol egy rövid hangrészlet hallható egy videómból és aki elsőre elküldi nekem e-mailen annak a bizonyos epizódnak a címét az nyer. Mivel múltkor megdöbbentően gyorsan…..
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Sajnos a feltöltési limitek miatt ketté kellett szeletelnem a videót, úgyhogy itt a 8 perces maradék. Most is feltöltöttem youtube-ra, konvertálás nélkül. Nézze mindenki, amelyiket akarja  ..
A Mesterlövész "olyan bődületesen rossz, hogy már jó" szinkronja #1 a hazai piacon, de a Witcher magyar szinkronját elhallgatva, kemény a konkurencia. Nagyon pihentagyúak készíthették ezt, de pont ettől jó!  Küldte: BBence..
Minden szerénységgel mondhatom, hogy a Wolfschanze féle dobozpáncél felfedezésére roppant büszke vagyok, mert egy kellő válasz a játék gusztustalan csalásaira. Ez megihletett másokat is, Misi a Portalban használta hasonlóan az ötletet. Igaz, annyira tökéletesen nem alkalmazható,…..
A múltkori Beach Socceres videónak olyan jó fogadtatása volt, hogy kipróbáltuk ezt is  ..
Garamvölgyi Tamás 2010.05.04 23:07:39
Több mint 26 perces videóval tért vissza a mester! ..
'Sora3100' valami érdekeset talált a Newgrounds fórumán. Egy vállalkozó kedvű programozó fogta magát és nekiállt a Big Rigs-et szép lassan kijavítani azzá, aminek (gondolom) eredetileg szánták (Pár dolgon azért változtatott, pl a kocsikon). Mivel tudjuk, hogy milyen a Big…..
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..