Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ambrus Gergely [SG]

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten leírtam a sztorit alaposan, most pedig itt a videó azoknak, akiket érdekel a rotyogás, meg egy közúton Swifteket és kamionokat előző öreg pályaautó szürrealitása. Nincs agyondumálva, mert sok volt a munka és a stressz, feszesen mentünk, de a lényeg…..
Sorsszerűen ma, a 35. születésnapomon, Augusztus 30-án, a 30. Hangyász hétfőben jelenthetem be, hogy a projekt ebek harmincadjára jutott. Ahogy többször is ígértem itt korábban, az nem volt kérdés, hogy ezen a napon elhozom-e a Datsunt az Adorján-Hexer Művektől, csak az volt a…..
Ambrus Gergely [SG] 2012.08.31 15:23:41
@Hexer:
Szia!
Ladát tudnál nekem csinálni?
Olyat szeretnék, hogy kivágni a tűzfalat, és a motort hátratenni amennyire csak lehet, hogy elérjük az 50-50-es súlyelosztást.
Az autó súlypontját a lehető legalacsonyabbra szeretném tenni, és olyan páylafutóművet akarok, hogy többlengőkaros hátsó futómű, elöl is állítható, dőlésszög, utánfutás, összetartás, stb.
Szóval csak a kasztni lenne gyári.
Az autó alját leburkolni telejsen, hátul lenne egy diffúzor, meg egy nagy szárny, és 2.0 turbo motor lenne benne olyan 300 lóerővel.
Megoldható?
Ambrus Gergely [SG] 2012.08.31 20:38:13
@streetsta:
Tökéletees!
Végre találtam egy megbízható szakembert!
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Ambrus Gergely [SG] 2012.07.09 21:40:56
@Ambrus Gergely [SG]:
de csak akkor ha te vagy az a csaj a címlapról!
Ha eljön majd a találkozás ideje miniszoknyát vegyél fel, ülj be mellém megtanítok pár dolgot a kézifék behúzásáról, és a váltó helyes kezeléséről.
TComment Az utolsó rock'n'roll 2012.06.21 06:18:00
Rémülten tudatosítottam, hogy nem fogom tudni megindokolni, miért éri meg minden kilója a 12 600 forintot, amibe kerül. Ha létezik tökéletes és haszontalan dolog egyben, akkor ez az. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Sági Elemérrel a WTCC Slovakiaringen rendezett hétvégéjén futottunk össze, hogy sok ezer hazai szurkolóval együtt drukkoljunk a magyar srácoknak. Mivel ő időközben háztáji beszámoló-emberünkké avanzsált, így átadom neki a szót. Hiszen egy kicsit talán mindannyiunk…..
Ambrus Gergely [SG] 2012.05.01 09:51:33
Kétféle nap létezik egy férfi életében. Amikor autót vesz, meg amikor nem. Az autóvevős: ünnepnap. Hetekig, hónapokig szokás készülni rá, mint egy rendes esküvőre. Tétova keresgéléssel kezdődik, gondolatban ízlelgetjük a szóba jövő típusokat, teszteket olvasgatunk,…..
Az operatőr csaj kacagása őszinte, tudhatott valamit, amikor elindította a felvételt. Akárhogy is nézzük, a manőver nem sikerülhetett. Egy kábé kétszáz kilós Yamahát feltolni egy összkerekes pick-up platójára eleve merész vállalkozás, főleg egyedül. De a tett halála a…..
Ambrus Gergely [SG] 2012.04.14 10:37:28
Belsőség A legtutibb biznisz 2012.04.05 15:48:00
...megfelelő odafigyeléssel igazán szép autó lehet még belőle... Minden bizonnyal. De hogy jó lesz-e? Vagy olyan biztonságos, mint a hölgytulajdonos előtt volt, az már kétséges. Megfelelő odafigyeléssel anyám is máshoz megy férjhez és én lehettem volna Fernando Alonso... Aki…..
Kedves Totalcar! Leendő anyósom egy délutánon fát fogott Yarisával, az autót természetesen gazdasági totálkárra vették. A roncsliciten került értékesítésre, gondoltuk elbontják... Tisztelettel: Roland Neveddmeg-sorozatunk ékkövénél csak annyi a kérdés, hogy vajon egy…..
Néhány hónapja már beszámoltunk Marcello Lotti egy bejelentéséről, melyben azt taglalta, hogy 2015-ben radikális változásokat vezetnek be WTCC-ben. Aki esetleg nem olvasta volna, most megteheti ITT. Hogy az olasz mennyire nem a levegőbe beszélt, azt alátámasztják Jean Todt szavai,…..
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
Ambrus Gergely [SG] 2012.03.20 18:15:30
Nekem most ilyen van az autón, mert padlógázon szarabbul gyorsult egy bizonyos fordulatig, mint háromnegyed gázon..: www.nengun.com/rs-racing-service/big-throttle-body
kis lendkerék könnyítés lesz, spoortveztengely, és alacsonyabb fordulaton is lendületesebb lesz..
A fogyasztás 4,89 helyett 4,6 lehet...
De végsebesség 178 helyet csak 165 lenne :S
Nagy kompromisszum :S
Több, mint 40 kiosztott díj, amiből a hajtáslánc is kapott kettőt. Valóban az Insignia 4x4 az elérhető legjobb négykerékhajtás a középkategóriában? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Idejekorán beszélnünk kell a témáról, mert az Astra beindításáról szóló cikk kapcsán érdekes információt kaptunk egy olvasótól. A sztori izgalmas, úgyhogy csapjunk bele. Mai cikkünk blogposztja...
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
Ambrus Gergely [SG] 2012.02.07 17:38:34
@schdl: Tévedsz.
Én eladtam a házam és vettem az árából egy új 530D BMW-t, meg egy VW Golfot.
Lássák az emberek nem akárkivel van dolguk, nem vagyok egy szegény legény.
Igaz azóta anyámnál élek, de nembaj, legalább lássa a pórnép ki a jani az autós berkekben.
Ambrus Gergely [SG] 2012.02.07 17:46:59
@dr. Bubó: Nem fizetek sok adót, elköltöttem az összes lóvét, meg nem minden verda az én nevemen van.
AMúgy csak a golfal szoktam kapartatni, meg jégen menni, a BMW vel meg városba mutatom meg az emberknek hogy az autó fontosabb mint a ház.
Azért ha van az embernek megjelenése valahol, hadd tudják, hogy van hatalma, ad magára.
Régen én is úgy gondolkodtam mint az elvakult emberek, ház a fontos meg a család, de aztán megvilágosultam, és a szenvedélyemre költöttem.
autózz! Levelek a gázolajról 2012.01.08 22:38:00
Így is nagyon drága már a gázolaj és a benzin is, ezért még bosszantóbb, ha lehúznak; kevesebb és rosszabb minőségű üzemanyagot kapunk. Árpád például így járt, de nem hagyta annyiban, panaszt tett az illetékes kúthálózatnál, leveleit és a kapott válaszokat nekünk is…..
Mekkora dicsőség lenne, ha lábon hazajönne — a Rozi megvásárlását követő héten végig ez járt az eszemben. Pár másodpercre végül is beindult, a fék remekül működött, kormányozni lehetett; nem igaz, hogy nem lehet megoldani valahogy. Már Szegedről hazafelé azon…..
A tükröket majd egyformára cserélem. Valójában nem is a Totalcar házi drag versenyén elért harmadik hely döbbentett rá, hanem az oda és vissza út, hogy az autó még nagyon nincs rendben. Amikor elhagyta a fordulat a 3500-at, akkor nagyon jól ment és könnyedén beleforgott a 7500-ba.…..
Ambrus Gergely [SG] 2011.10.09 19:04:38
@Ambrus Gergely [SG]:

Úgyértem motorterébe szerződés alapján mint első számú beszállító.
Ambrus Gergely [SG] 2011.10.09 19:17:23
@Gyurma73:
mégs minek?

a karbulátor kiforrottabb technikika azt jobban lehet barkácsolni és ez a lényeg.
Akkor már mindegy lenne ha turbót tenne rá.
Ez nem olyan autó.
Erre weber kell.
Ez nem összeesküvés-elmélet, ezek tények, amelyek gazdasági alapúak. 2050-ben csodákat látunk majd az autóbontókban. Mai cikkünk blogposztja...
Ambrus Gergely [SG] 2011.09.20 19:08:26
@Dr. Robin Masters:

Igazad van barátom, én is ezt írtam le előző kommentjeimben, én is autós berkekben nagyon ismert vagyok.

MÁS:

a ferrari a tiéd a képen amid van?
Ambrus Gergely [SG] 2011.09.20 19:10:37
@butschq:
hihi hát igen de azért ne keverjük a szezont a fazonnal
Ambrus Gergely [SG] 2011.09.20 19:12:44
.
Mindenkinek megvolt a módszere, amivel (akár csalással is) felkészült a versenyre. Én a becsületes felkészülést választottam. Na nem a Micra teljes átvizsgálását, hanem az előző napi hosszú edzést. Csütörtök este kilencre érünk haza Észak-Olaszországból. A több mint 700…..
Belsőség A nagyapa Kadettje 2011.05.11 15:53:00
A szülőknek nem volt autója, így válhatott meghatározó élménnyé a nagypapa Kadettje. És ne feledjék: a buli napja közeleg... Nagypapám vett 1994-ben egy piros színű, 1986-os E Kadettet, 1,6-os dízelmotorral, tetőablakkal, Hollandiából. Mivel szüleimnek nincs autója, ő…..
Lelkileg se nagyon tudtam felkészülve: az ebéd utáni kajakómában kaptunk egy telefont az Autóvadász munkatársától, Vezda Lacitól, hogy a BRFK GBEO nyomozói és az NNI munkatársai autótolvajokat fogtak a Népszigeten, ott egy csomó lopott autó, meg a műhely, meg akarjuk-e nézni.…..
Ambrus Gergely [SG] 2011.05.05 17:55:55
A Baleno költségszámításait hadd kezdjem a kedvenc kommentemmel, amit valami használtautós cikkemhez írt be valaki. Aszondja: azért jó a regadó, mert a használtautóknak van ára. Hát van, csesszék meg! Nálunk minden használt kocsi annyival drágább bármely más országhoz képest,…..
Ambrus Gergely [SG] 2011.03.20 09:55:38