Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kartergáz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy a Bayer-ellenes tüntetés célját és finalitását tekintve a bűnelkövetőket fogja-e bátorítani, miként azt Kocsis Máté, a rendészeti bizottság Fideszes elnöke vizionálja. Végképp nem tudom, miért gondolja azt a kormánypárt, hogy a Bayer minősíthetetlen roma…..
kartergáz 2013.01.14 09:46:00
@szabodenesnk: Azok is állatok igen. De a barna állatok a statisztika szerint (ami ugye hazudik, csak a maszop nem ) sokkal többen vannak. Sokkal többen. És sokkal többet bűnöznek. Magyarok ellen. Amúgy kevesebb baj lenne, és kevesebben hördülnének fel, ha áldozataikat a fajtájukból válogatnák ugye, mert mind a mondás tartja, az a jó cigány, melyik a párját ritkítja...
Szerda délelőtt a Klubrádió Ötös című műsorában Lang Györgyi és Falusi Mariann között is szóba került az Eurovíziós Dalfesztivál, de Lang Györgyi nem csatlakozott a Compact Discót ünneplők közé. Sőt, a Pa-Dö-Dő tagja élesen bírálta a magyar csapatot, mondván, a…..
Az Eurovíziós Dalfesztivál a világ egyik legviccesebb, de rohadt komolynak szánt zenés seregszemléje, aminek az egykori keleti blokkban az egészségesnél jóval nagyobb figyelmet szentelnek, de érdekes módon az északi országokban (svéd, norvég, finn) is azt hiszik, hogy ennél…..
 Úgy hírlik, jövőre alapjaiban változik meg az autópálya-használat fizetésének rendszere. És az a kép, ami kibontakozik előttünk, több mint rémisztő... Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
kartergáz 2011.11.25 23:26:30
@pipacs11: amiket felsoroltál, pitiáner apró tételek egy ország működési költségéhez képest. Néhány százmillió sok ezermilliárdhoz. De fröcsögni és okoskodni jó.
kartergáz 2011.11.25 23:34:30
@stellaz1: igy igaz. de mindig volt éves matricám, most olcsóbb lehet. Ha nem lesz, akkor annyiért veszem meg, nem hobbiból, hanem mert szükséges. És nem osztom senkinek az észt, hogy járjon bringával, vagy küldje gyalog az ikergyerekeit bölcsibe, vagy oviba, mert csak 15 perc gyalog, télen -10-ben meg dobja fel öket a csomagtartóra és a jégen essenek pofára. És nem osztom az észt, hogy a beteg anyósát tegye be a taxiba. Mert van annyi eszem, hogy elfogadjam, hogy mindenkinek más az élete, a körülményei, a szükségletei.
kartergáz 2011.11.25 23:40:58
@Sys: :)))