Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VV Zeusz

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub főnöke, nem a vakvilágba ígérgetett, amikor azt mondta: ha a kormány hadat üzen az RTL-nek, akkor majd lesz haditerve, és és be is veti azt. A csatorna mai Híradójában az alkalomhoz illően síri hangú és nagyon komor arcú Szellő István menten atombombával…..
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
VV Zeusz 2014.05.13 11:42:40
@Bálint Anna: Hát igen. Európa odáig süllyedt, hogy tele van a hozzád hasonló alacsony szellemi színvonalat mutató, gyűlölködő, álszent, képmutató emberekkel.
VV Zeusz 2014.05.13 11:48:37
@gigabursch: Valaki fegyverrel kényszerített, hogy ezt nézd? Ha nem, akkor miért nézted? Nem kell neki tapsolni meg örülni, szépen csendben lehet maradni, ezt próbáltad már? Én sem nézem a szerintem népbutító katolikus szentmise-közvetítéseket a tévében, és nem is követelem, hogy kapcsolják le a tévéadót, ahol (a pedofil papokat bújtató) katolikus egyház hittérítése folyik. Csendben elfogadom, hogy vannak akiknek erre van igénye.
Egy újabb remek projekt került fel a listánkra a 40 cm-es kilátó, a kutyafitnesz, a Világörökségi Kapuzat, a fatuskók és a besencei teniszpálya mellé. A Brandhouse kft. "Az Alföld legnagyobb szánkódombja" címmel pályázott az Új Széchényi Tervben, 3 hónap…..
VV Zeusz 2013.01.24 18:02:23
@Negyvenértelmiségi: Jól van, látom nem sikerült felfogni, hogy mit írtam, de hát végül is pont erről írtam. Emberekről, akik képtelenek szöveget értelmezni, csak összeirkálnak minden szarságot...
VV Zeusz 2013.01.24 18:15:53
@Negyvenértelmiségi: Nem működtem együtt, csak nem szeretem az ostobaságot, és azt, hogy az embereknek az EU-ról csak az ilyen szarságok jutnak az eszükbe, pontosan az ilyen negatív, értelmetlen posztok miatt, amit mindenféle utánanézés után hányt oda egy posztkényszerben szenvedő blogger.
VV Zeusz 2013.01.24 20:34:47
@Negyvenértelmiségi: Így van fizess 10% ÁFÁ-t, csak akkor ne várjál iskolafelújítást, óvodafelújítást, kórházfelújítást, útépítést, turisztikai fejlesztést, munkahelyteremtést, kulturális létesítmények fejlesztését, közösségi közlekedés megújulást. Soroljam még, vagy magadtól is felfogod?

Végtelenül demagóg és buta a hozzáállásod.
hogyvolt Éden hotel - 2x36 2012.05.04 06:40:00
Nahátakkor. Ha hinni lehet a promónak, akkor ma Broki szarban lesz, mer' HülyeRoli beáll Naiva mögé, és mivel védett, így coki van ezerrel, de mikor mondta el a teljes igazságot a Viasat3 ajánlója, nem? Aszongya a klasszikus szappanopera-főhősnőnek megcsinált Pinokkina, hogy ma oszt…..
VV Zeusz 2012.05.04 12:07:03
@Zx: Szerintem is egy elég jól megrendezett párválasztó volt a mostani. Ez az eredmény csak úgy jöhetett ki, ha a szerkesztők összejátszanak Brokival, vagy véletlenek sorozata játszódik le, aminek kevés az esélye.

Annyira egyértelmű, hogy besegítettek Brokinak és az összeesküvőknek, hogy ez az eredmény alakuljon ki. Ebben semmi spontaneitás nem volt.

Ha nem a fiúk választanak először, hanem a lányok, akkor Broki terve összedől, tehát tudnia kellett, hogy a lányok fognak csücsülni és a fiúk fognak párt választani. Vagyis ha a srácok ülnek, akkor FSZK hová áll be, és Naíva? Persze, hogy a párja mellé, és ebben az esetben jön HülyeRoli és kiejti Brokit, mert azt a feladatot kapta, hogy Naivát válassza.
Ha pedig nem tudta Broki, hogy a lányok ülnek majd, akkor pedig a szerkesztők intézték úgy, hogy neki jó legyen és a tervük összejöjjön, tehát tudatosan ejtette ki a Viasat Dávidot. Ez elég alattomos.

Persze a választási sorrenddel is voltak problémák. Ha megint a védett fiú választ utoljára, és Broki előbb áll be FSZK mellé, mint Dávid, akkor Dávidnak leesik, hogy valami nincs rendben. Tehát a választási sorrenddel is tudatosan segítették a szerkesztők Brokit, és közvetlenül járultak hozzá Dávid kiejtéséhez.

Mondjuk én egy nagy antibrokista vagyok, de szerintem most nem az ellenszenvem szól belőlem.
VV Zeusz 2012.05.04 12:17:22
@Pácsó Ármándó: De ezt Broki honnan tudta? Mi volt a garancia, hogy ez így lesz? Annyira speciális eset volt ez most a két védettel, hogy itt nem lehetett biztosra venni azt, hogy a lányok fognak csücsülni. Ráadásul az előző szériában volt olyan, hogy egy párválasztó után, rögtön volt ismét egy, mert akkor is plusz egy fiú és plusz egy lány volt. Szóval nekem úgy tűnik itt a szerkesztők részéről is alapos manipuláció volt Broki benntartása végett.
Amikor 2002 március 24-án este tíz körül Laura Ziskin, a 74. Oscar-gála producere leállította stopperóráját, a kijelzőn ez állt: 4 óra 23 perc. Ennyi ideig tartott az Amerikai Filmakadémia díjainak átadása. Ez volt a leghosszabb gála a díjátadók történetében, és…..
VV Zeusz 2012.02.26 14:26:08
@sixx: Tom Sherak vagy maga sem tudja, hogy mi lesz az esti show-ban, vagy Zimmer gyorsan elvégzett egy OKJ-s karmesterképzőt, mivel ő nem szokott vezényelni, hiszen nem tud. És persze nem is fog, mivel Nick Glennie-Smith lesz az gála karmestere.
VV Zeusz 2012.02.26 14:28:11
@KeiraMorgan: Valóban. Csak, ha minden évben elsütik ugyanezt a szöveget, akkor lassan hiteltelen lesz.
VV Zeusz 2012.02.26 15:30:34
@BedeKrisz: Na ez pedig a másik baromság, amit az Oscar-díj átadó előtt a rendkívül hozzáértő, felkészült és tájékozott filmrajongók rendre kiböffentenek.
Szerinted mi volt az utolsó Oscart érdemlő alkotás, ami Hollywoodban készült? Csak, hogy képben legyünk értékrendedet illetően.
Egymásra talált az antiglob és a nemzeti-spirituális kultúrharcos: a Fidesz képviselője is támogatja az LMP "plázastop" javaslatát. Az elképzelés szerint 2012-től nemes egyszerűséggel betiltanák új bevásárlóközpontok és hipermarketek építését. A mérethatárt…..
VV Zeusz 2011.06.10 10:08:06
@popocatepetl:
Mivel ez a javaslat döntően a 100 000 lakos alatti településeket érinti majd, amelyek esetében 400 négyzetméterről beszélünk, ami hát mondjuk ki lófasz, nem alapterület. Ezen nem fér el se egy LIDL, se egy ALDI, se egy SPAR, se PENNY, egyszerűen semmi normális üzlet, csak kicsiny, jelentéktelen választékkal bíró boltocska, abból meg már most is van minden városban nem is egy. Tehát ilyeneket biztosan senki sem fog felépíteni, mert minek, megtérülni nem fognak az biztos. Szóval igenis tönkrevágja az építőipart ez a javaslat.
VV Zeusz 2011.06.10 10:14:27
@popocatepetl:
Számolgasd össze barátom, hogy hány 100 000 lakosnál nagyobb település van az országban. Elárulom 8. Na ennyiben lehet 800 négyzetméternyi alapterülettel új üzletet építeni, a további 3100 településen meg marad a jelentéktelen 400 nm.
hogyvolt VV4 - 4X135 2011.05.01 15:40:00
Vannak kemény napok, vannak kemény esték. Tegnap nekem kijutott. Tökéletesen értem a mondatot, „a pillanatok öregítenek, nem az évek”. Mikor megláttam Lacibetyárt a Villa kertjében, úgy éreztem, végem van és akkor még nem sejtettem, hogy körülbelül egy óra múlva…..
VV Zeusz 2011.05.01 22:02:07
@MÁRIA TERÉZIA:
Éva például engem sohasem szórakoztatott. Alkoholista, önuralom nélküli, hisztis picsákon nem lehet szórakozni. Bár, akinek ilyen alacsonyak az igényei, az biztosan jól szórakozik Éván.
  Nem is olyan régen még azt írtuk az LMP-ről: a párt olyan, mint a hajnali húgymerevség – tulajdonképpen egész kellemes, de túl sok értelme nincs. Kénytelenek vagyunk revideálni nézetünket, mert most már kifejezetten kurva kellemetlen jelenségnek tartjuk a magyar…..
Pozitív lett Orbán Viktor választási vizelettesztje, és a többi párt is sáros.  Miután 2010. április 11-én lezárták az urnákat és összesítették a szavazatokat, a jelölteknek vizeletmintát kellett adniuk (a listás jelöltek vizeletét egy közös edénybe gyűjtötték).…..
VV Zeusz 2011.04.07 15:48:53
@almodhi: Legalább már tudom, hogy a Fidesz mellett még kitartók milyen szellemi szintet képviselnek.