Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shaq

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Jó hotelt tudni kell választani! Itt a lista, amelyben összegyűjtöttem a világ leggyakrabban látogatott  luxusszállodáit, amelyek előkelő helyen végeztek a TripAdvisor 2017-es kutatásában! A választék nemzetközi, és óriási örömünkre egy magyar gyöngyszem is szerepel benne!  10. Lindos Blu,…..
Shaq 2017.07.28 09:38:28
@A nép fia: Az egész cikknek fizetett hírdetés szaga van... Hogy-hogynem, egy magyarok által olvasott oldalon a magyar nyelvevű listában, van egy magyarországi szálloda is. Micsoda véltlen, nem?
Van egy több tízezres online közösség, melynek kizárólag férfitagjai vannak, amelynek legfontosabb alapszabálya: tagjai semmilyen szexuális kapcsolatot nem létesítenek nőkkel. Mielőtt jönnének a trollok, remélve, hogy sikerül eljutni a második mondatig is: a csoport tagjai…..
Shaq 2016.11.23 07:50:15
A cikkíró több ponton téved. (Feltételezem, hogy nem beszél/ért megfelelő szinten angolul, ezért hagyták el ilyen béna állítások a tollát/billentyűzetét...)

Nincs olyan (központi) 'kezdeményezés' az MGTOW-ban, hogy "semmilyen szexuális kapcsolatot nem létesítenek nőkkel". Ezek szerint a cikkírónak nem sikerült érdemben felfogni az MGTOW 'céljait'. (Ha netalán valakit jobban érdekel az MGTOW, egyik ismerősöm beleásta magát és van youtube csatornája a témában:
www.youtube.com/channel/UCXNNG0ej_6rU9SxCZ4dyq6w)

Továbbá az sem igaz, hogy 'kizárólag férfitagjai vannak' az MGTOW-nak. Itt javaslom megnézésre a "The Red Pill" című filmet (amit pont egy feminista nő készített a MGTOW-al kapcsolaba kerülő emberekről).

A "nőgyülölet" is hatalmas félremagyarázás. Nem állítom, hogy nem lehet olyan tag aki nőgyülölő, de attól még a 'nőgyűlölet' nem a mozgalom célja (mintahogy egyetlen kopasz magyar sem bizonyítja azt, hogy magyarországon mindenki kopasz). Az MGTOW arra teszi a hangsúlyt, hogy a férfiak inkább tegyék a saját 'dolgukat', avagy valósítsák meg önnön álmaikat, mintsem pincsiként rohangálnak érzelmileg és értelmileg éretlen nők után. (Nem tudom, hogy sikerült-e értelmezni a mozgalom nevét: "Men Going Their Own Way"?). Ez sokkal inkább a nők 'semmibevevése' mintsem az 'utálata'. Persze, azt elhiszem, hogy aki mindnent megtesz azért hogy rá figyeljenek, annak a 'semmibevétel'akár 'utálatnak' is tűnhet, de azért nem mindenki ilyen.

A mozgalom Trump-tól sem függ, már létezett Trump megjelenése előtt is. Az hogy van pár tag aki Trump párti, az nem jelenti azt, hogy a mozgalomnak van bármiféle politikai célja/iránya. Nem erről szól.

Így foglalnám össze: Pár férfi (akik közül többen túl vannak egy rosszul sikerült váláson) úgy döntött, hogy nem a nők lesznek ezentúl a figyelmük központjában, hanem önmaguk és önmaguknak választanak célokat. Persze innen rengeteg 'leágazás' lehet, de azért 'jegyezzük meg halkan' (ahogy a cikkíró fogalmazott), hogy nem biztos, hogy egy-két blog komment alapján érdemes értelmezni egy mozgalom lényegét és akkor talán nem magas lóról próbálná hülyének/nyomorultnak nézni a "több tízezres" online közösséget.

Ps: Kíváncsi vagyok, hogy hány percet fog kibírni a kommentem moderálás nélkül:)
  Küldjétek be az 1 perces vágatlan portrévideóitokat! Kezdjétek azzal a félmondattal, hogy: "Ha én elnök lennék..." - és mondjátok el, mit tennétek, mit szeretnétek, mi a ti ügyetek! Mutasd meg, hogy van hangod, szavad, arcod! Mondd el, hogy neked mi a fontos, és…..
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel.…..
Shaq 2012.01.05 23:37:23
@Kozod?????: A kommentedről a "Csipike az óriástörpe" története jutott eszembe. Olyan lehetsz mint a Csipike aki minden reggel felkelt, hogy felébressze a fákat a madarakat és mident ami az erdőben élt. Aztán egy napon késve ébredt és csodálkozva vette észre hogy a fák is, a madarak is és minden erdőlakó nemhogycsak felkelt, de élik a saját életüket az ő "segítsége" nélkül is. Csipike ekkor dühös lett. Íme egy részlet:

"- Madár! Hallod? Énekeltél ma reggel?
- Persze, hogy énekeltem!
- Ki ébresztett?
- Senki! Felébredtem magamtól! "

Itt vehetsz magadra egy kis kultúrát ha elég bátor vagy hozzá: mek.oszk.hu/02500/02507/02507.htm

Persze az önnön megoldásaidat is választhatod (ha már nincs jobb ötleted), és bedrogozva elhúzhatnál ebből az országból. Talán nem is érdemes megállnod a közel-keletig, ott talán élnek nagyobb számban olyanok akik vevők a stílusodra.
Shaq 2012.01.10 08:48:28
@Kozod?????: Sajnos már nem hitelesek a "megfontoltan" és a "körültekintően" jelzők, hiszen úgy beleszaladtál az előző körbe, hogy két napig rajtad röhögtem:D Köszi az vidám perceket!

És íme, újra bizonyítod, hogy mennyire könnyű egyszerűnek lenni... "Az egyszerűség gyönyörködtet", nem igaz? No, de mit is várhatnánk egy hontalantól?

Gondolom azt nem mérted fel, hogy ha ilyen primitív stílusban adod elő magad, az általad védeni kívánt álláspont szinvonalát is gyengíted. Gyerünk, gyerünk...

Ki akarna egy olyan társasághoz kapcsolódni (akár csak egyetértés szintjén is) ahol ennyire primkó emberkék vannak?
Shaq 2011.12.31 15:29:06
@daswalker:

Úgy érzem, hogy nem vagyunk egyformák. Remélem nem veszed ezt támadásnak. Van olyan, hogy valaki nem ugyanabban a helyzetben él.

Tetszik a vízió amit leírtál, jó logikai készségre utal. Hogy államcsőd lesz-e, azt majd az idő eldönti, én nem jósolnék, mert ebben igen rossz vagyok.

Köszönöm, hogy megmentettél adtól, hogy ostoba fasznak titulálj, ugyanis olyat nem írtam sehol amire hivatkozik a feltételes mondatod.

Nem vagyok egy Galilei, de azt biztosra veszem, hogy őt is hülyének nézték mikor azt mondta, hogy a föld nem lapos, s végül a többiek is felfogták.

És végül, hogy "mi a francról beszélek":
Kissé az volt az érzésem, hogy a véleményed erős korrelációt mutat a TV-ből jövő véleményekkel. A magam részéről a TV-ben lévő véleményekkel sokszor nem értek egyet.

Hogy miért? Írok egy pár példát:

Pl.1.: Eladták a népnek a H1N1 vírust. Mindenki fosott mint a naposcsibe és oltatták be az emberek magukat, mintha kötelező lett volna. Persze kiderült, hogy pár cég totál hülyére vette a széles közönséget. (Ne felejtsük el megemlíteni, hogy a félelem mentén kajáltatták be az embereket.)

Pl.2.: Irak lerohanását azzal indokolták, hogy Saddam-nak tömegpusztító fegyverei vannak, meg a Terroristák ugye.... Persze Tömegpusztító fegyvert sem találtak, Teroristát sem nagyon, csak ezt a szerencsétlent kicsinálták. (Félelem? Akár Te is lehetsz célpontja a terroristáknak, ugye?)

Pl.3.: Kergemarha, Madárinfluenza, Sertés influenza, stb, stb... Félelem? Folyassam?

Hát erről szól, hogy "Nem minden az aminek látszik".

Viszont:
Nem vitatom el a jogodat attól, hogy tájékozódj, s attól sem, hogy annak higyj akinek csak szeretnél s még attól sem, hogy kedvedre félj.
Október 23-án bejelentettük, tegnap elindítottuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Jelölnéd…..
Shaq 2012.01.01 00:13:18
@vmalcsik: Mert a demokráciának (szerintük) az a lényege, hogy a kisebbség mondja meg, hogy a többség merre menyjen. És ha ez ellen semmi sem teszel akkor a tettek szintjén Te is elfogadod ezt a hozzáállást.
Shaq 2012.01.01 12:52:55
@petraeus:
"Kit erdekel milyen szarmazasu....?"
Engem.

"Egyebkent miert is jo ha a kisebbseg monja meg a tobsegnek hogy merre menjen?"
Ki írta, hogy ez jó?

Számomra a "demokrácia" nem sokat jelent. Elfogadom hogy létezik valami ködös elképselés az emberek fejében egy "igazságosnak tartott" társadalmi berendezkedésről, de ha kicsit is megkapargatjuk a gyakorlati működés felszínét, elég sok furcsaságot találunk. Nézzünk egy pár példát.

Van még bárki aki Magyaroszágon beveszi, hogy mint egy demokratikus országban élő álompolgár, azonos jogokkal bír mint mondjuk Demján Sándor, esetleg Bárándy Doktor?

Van még aki beveszi hogy "egy kicsit most még meg kell húzni a nadrágszíjat, de utána jó lesz", mert az aktuális parlamenti Bohócbrigád ezt kéri? Mikor hangzott el utoljára az a mondat, hogy: "most már ki lehet egy kicsit engedni azt a nadrágszíjat"?

Miért nem lehet a 21. században a fontos kérdésekben (mondjuk elektronikus) népszavazást tartani? Nem 4 évente amikor a csillagot is lehazudják az égről...

Miért van az, hogy a Görög válság megoldására hozott intézkedés tervezet (amit nevezhetnénk népnyúzó csomagnak is) népszavazásra bocsátását szinte minden európai vezető ellenezte?

Miért van az, hogy a nagy "Demokratikus" USA költi a legnagyobb pénzt a hadseregre? Mikor kérdezték meg a demokrácia bajnokai a lerohant országokban élő emberektől (Vietnám, Afganisztán, Irak, Líbia) hogy ugyan szeretnék-e hogy lerohanják őket?

És végül: Ugyan miért nem kérdőjelezhetek meg bizonyos történelmi eseményeket a saját hazámban?

Ez lenne a demokrácia? Persze az elmélet nem ez, de a gyakorlat az sajnos ez.

Van-e alternatíva a "demokráciára"? Van. Nem csak kommunizmus és kapitalizmus létezik. (Mint ahogy sokan el szeretnék ezt hitetni)
Minden keresztény, vagy legalábbis tisztességes ember most Karácsony szent ünnepére, a szeretet ünnepére készül. Félreteszi a haragot, a gyűlöletet, a harcoló felek fegyverszünetet vagy békét kötnek, pihennek a kardok és csatabárdok.  A tisztességes ember, és annál…..
Shaq 2011.12.31 09:31:24
@pac: Lobotómia. Még szívni sem kell...
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Itt van…..
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
Úgy látszik, magyar hipermarketbetegség, hogy kiírnak egy árat, aztán, amikor rájönnek, hogy az túl alacsony, nem akarják annyiért adni az árut. Richy0609-vel majdnem ugyanaz történt, mint hétfői, Vásárlóval verekedett a Auchan biztonsági őre című posztunk hősével. Csak vele…..
Hilary Bunt portfóliójában bukkantam erre a koncepcióra, ami az ausztrál MTV nyári arculatához készült. Ő végezte a produceri munkákat és az ausztrál The Lab Sydney készítette az animációkat. Amolyan szerethető darabok születtek. A figura alapját képező karaktert Kyle Downes…..
A Bershka laza spanyol ruhamárka. Annyira laza, hogy ha a még náluk is lazább Pumaföldre érkeznek, végképp elengedik magukat. Az Arénában pédául addig mentek a karácsony utáni emberközeli hangulatban, hogy egy csomó ruhát nem is merev, svájciakhoz-japánokhoz illő fogasokra…..
Az alábbiakban egy összetört édesanya levelét tesszük közzé, aki a tragikus körülmények között elhunyt fia ügyeit próbálta meg lezárni az OTP-ben.„Fiam 2009. április 21-én tragikus autóbalesetben elhunyt. Egy héttel később a menyasszonya és én a szükséges papírokkal…..
Shaq 2010.01.04 13:19:12
@johevi:
Mondok akkor meg par dolgot hátha feláll a hátadon a szőr:)

- Ugyanennél a banknál mikor számlát nyitottam (Magyar bankrendszeren nevelkedve) bekértek tőlem mindenféle adatot majd azt mondták, hogy kész vagyunk. Kérdeztem, hogy hol a számlavezetési szerződés? Nem értették, hogy mi a túrót akarok. Kicsit erőltettem a dolgot s ezek mindenféle formanyomtatványt elővettek de egyiknek sem volt köze egy jó magyar szerződéshez. Gondoltam ezek hülyék s otthagytam őket mondván úgysincs még ott pénzem. Megkérdeztem pár embert hogy ez hogy a retekben működik majd felvilágosítottak hogy így. Nincs szerződés. Viszont minden hónapban kapsz kimutatást. Pontosat, érthetőt. Ha vitád van azzal mehetsz bárhova (bíróságra is). Továbbá:
- Nincs számlavezetési díj.
- Bankkártya díj sincs (nagyon szimpla a kártyám).
- A saját utómatáikból ingyenes a pénzfelvétel és mindenféle fizetés.
- A netbank is ingyenes.
- Ha egy fizetésnél valami nem stimmel akkor szólsz és kivizsgálják (pár nap alatt) és mindenféle problémázás nélkül jóváírják az összeget.
- Volt egy kis megtakarított pénzem ott csücsült lekötésben. Mikor lejárt a lekötés néztem a többi bank hírdetéseit és láttam, hogy ott bizony meglehetősen jobbak a kondíciók. Bementem hogy elvinném a pénzem. Kérdezték, hogy miért, mondtam hát a kamatok... Kérdezték mennyi. Jó Magyarosan mondtam egy kicsit nagyobb számot. Az ügyintéző a türelmemet kérte, felemelte a telefont dumált egy fél percet és rálicitált arra a kamatra amit mondtam!
Szerinted elvittem a pénzem?

Gondolod talán maffia... Én meg tudom, hogy nem:) Csak más kúltúra.

No még egy:
> de ezzel az erővel az adataidat, okirataid másolatát is simán megszerezhették volna.

Gondolod, hogy én nem emlékeztem az ügyintézőre?
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Ebben a gyönyörű, új épületben nyílik ma este hatkor a Bodoky Tamás Túlkapások című könyvének képi illusztrációiból rendezett, ingyenesen látogatható fotókiállításunk. Mikszáth Kálmán Művelődési Központnak hívják az objektumot, és érdekessége, hogy két…..