Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blog43

4 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak mert sehol egy normális leírás nincs a wifi crack-ről. Alant Szeles Csaba, Tsabi mester írásai olvashatóak, aki ezt az egészet megírta. Köszönet neki ezúton is, mivel a neten mindenki reklámozza, hogy így wifi törés, úgy wifi crack, de konkrét eljárást senki se tud. Respekt…..
A youtube (tudomásom szerint mostanában feloldott) időkorlátját a lehető legjobban hasznosította az a drága jó ember, aki az alábbi filmet feltette, a témával kapcsolatban egy igazi alapmű. Akik nem angolosok azoknak jó hír, hogy lesz hozzá felirat egyszer, időpontot nem ígérek,…..
Prometheus küldte ma ezt a nagyszerű beszámolót, az engedélyével közzé is teszem, ezekkel mindig úgy voltam, hogy sokat lehet tanulni belőlük, egymástól.Íme: Íme az első élményem. Bár hosszúra sikeredett, igyekeztem kerülni a rizsázást. Egy szép, napos szombaton…..
blog43 2011.01.22 18:02:50
Embere válogatja. Én nem húzok magamnak falakat, még amik vannak, azokat is lerúgom. Tavalyi beszélgetésünk Hval: "Mennyire fontos a böjt szerepe?

-Igen. Ezt sokan megkérdezik, és legtöbben azzal azonosítják, hogy a hétköznapok apró hibáit valamiként képesek legyenek önmagukban rendezni.
-Mégis mennyire fontos?
-Én azt mondanám ,nem szabad abba a hibába esni, hogy az ember a testével indul egy szellemi utazásra. Ha minden áron időtartamot kéne mondanom, azt a 3-4 órát mondanám, ami alatt a gyomor kiürül. Ez is csak higiénés okokból. (nevet) -Akkor mégis mi az ideális felkészülés?
-Az ideális felkészülés az, amikor nem kerülgeti az ember a szellemi szembenézést és nem menekülőket keres, hanem már napokkal, sőt hetekkel az esemény előtt készül lélekben, hogy hová is megy, miért is megy Madréhez?"
Ettől a beszélgetéstől kezdve tudtuk átadni mindenkinek a kolibrit. Mi kellett hozzá? Eldobtunk deszt vizet, a speciális eceteket, amiket az itthoni humbugok végig próbáltattak velünk, ezáltal lopva a drága időt. Elengedtük az itthoni felkészülési technikákat mindenestől. Szembesülve Diego Palma, és a többi nagy tudású Ayahuascero hozzáállásával rá kellett ébrednünk, hogy a mindent átölelő egyszerűség és még véletlenül se az izmusok után történő gyaloglás az, amit kért az Aya. Van, akinek fontos a böjt. Ha azt kérded, mit is mondok annak, aki hozzám jön, elmondom, hogy böjtöljön. 2-3 napokat. miért mégis? Egyetlen ok miatt. Ez pedig az alázat. könnyebben feladja az elveit, aki még nem találkozott ilyesmivel, ha a teste az adott helyzetben gyötört és a szenvedések helyett az adott időt komolyabb eséllyel veszi át a colibri. Az ilyen találkozások ha kellően komoly mélységgel képesek lezajlani, onnantól nem üres kérdések, hanem válaszok és hála amik átveszik az emocionális irányítást. Erre ráböjtölni második harmadik alkalommal? Nem láttam még olyat a saját környezetemben. Odaát a saját magunk által húzott falak azok, amik sokszor megállítanak, visszafognak. "nem vagyok rá méltó", "nem érdemlem meg", és hasonlók. Jézus egyszer elmesélt egy példázatot a három szolgáról, akik kaptak 5-5 dénárt, amikor a gazdájuk elutazott. A gazda 1 hónap után tért vissza, és előhívatta a három szolgát, ki-ki mit cselekedett a pénzzel? Az első befektette bátran a sokat, és megkétszerezte a vagyont. A második keveset kapott, de valahogy azt is megkétszerezte. A harmadik annyira félt a gazdájától, hogy elásta a pénzt, hogy amikor jön a góré, megpucolva, egy vigyorral el tudja rakni, hogy ő bizony vigyázott rá. Máté 25 amúgy. Az ember maga dönti el, mit és hogy tesz. A más utakat nem elfogadni balgaság. Ha más nem, hát ismerni kell. Hogy az ember szolgakét, avagy isten gyermekeként megy be egy ilyen szellemi terepre, az is kizárólag saját döntésen múlik. mindkettő járható. Egyszer egy bölcset megkérdeztek, hogy mi a jobb a jövő szempontjából? Optimistának, avagy pesszimistának lenni? Erre ezt mondta: "Túlélési szempontból a pesszimista jár jobban, de az optimista az, aki a várakozás alatt végig boldog volt." ;)
blog43 2011.01.22 18:16:21
A kolibri élmény: Léteznek élmények különböző mélységgel. Hogy ki hová is megy, mennyire mély az élménye, azt a saját nyitottsága és felkészülése dönti el. A kolibri élmény az, amikor a szem nyitott és csukott állapotban is hasonló képet közvetít többnyire. A fizikális korlátok, falak, körülvevő tér- elemek elvesztik körvonaluk jelentőségét, és a maguk valójában nyílnak meg az adott helyszínen. Mi lehetséges ilyenkor? Helyszín és kronológia határai nélkül mozogni ebben a világban. Részesévé válni a föld fájdalmának, és örömének. Közös tudat által egyesülni közeli, távoli, vagy már meghalt rokonokkal, barátokkal. Sokan a nirvanaként élik emg.Jellemzően egy komoly utóhatása van egy erős kolibri élménynek. Ez pedig az élet szeretete, a tevékenyebbé válás, és a haláltól való félelem csökkenése, megértése. sokan neki- neki futnak Ayahuascának és átélnek egy általuk komolynak hitt élményt, és meggyőződésük, hogy ez bizony nincs tovább. Nem találkoztam olyan emberrel eddig, aki egy kolibri után azt volt képes mondani, hogy van ennél nagyobb és szentebb dolog. Ez nem a megivott főzetről szól, mert az csak egy létra, amivel az ember bejut ebbe a tudat állapotba. Ez elérhető mással is, de az Ayára jellemző anyai kedvesség az, ami fel képes tenni a pontot az "i"-re. A bardo (szellemi közeg, amibe az Ayahuascát elfogyasztó ember jut) felépítése kör alakú. A nem kellően precíz és előkészített főzet is be-be visz, de az többnyire a peremvidékre, ahol az egyszerű életformák nyűzsögnek. Ezek azok, amik generálhatnak félelmet. Beljebb jutva középen található a colibri élmény maga.Fontos tudni, hogy befelé, és kifelé is az ember át kell menjen a szélső szakaszokon. De más emberként megy befelé is, és más emberként jön ki is.
Obejtív tényeket kedvelőknek nem lesz túl izgalmas a téma, ez itt kérem erősen személyes, dmt-bulvár jellegű írás lesz, de úgy tűnik van igény rá. Egy barátról van szó, akivel közösen tartottunk egy kis házi ceremóniát, mint az a nem éppen diszkréten kezelt facebook…..
A hétvégén voltam kinn bandázni a PannonInipi csapatnál, akkor jutott az eszembe hogy írok erről a témáról, mert azokban a dolgokban amit csinálunk, akár itt ezen a blogon, és sok más helyen, ez lehet a továbblépés. Valójában a blogtalálkozók is ezért jöttek létre anno...egy…..
blog43 2010.11.14 22:55:28
Az írás tetszik, mindössze annyit fűznék hozzá, hogy az ayahuaasca.hu nem az én, és nem a mi oldalunk. Pont ezért nem kerülnek aláírásra a cikkek. Az utóbbi pár hónapban sokan érezték, hogy leírják az élményüket, avagy bármilyen módon közlik az Ayahuascával kapcsolatos gondolataikat. Ennek próbáltunk méltó helyet adni, ezt régen is elmondtam. A publikálás lehetősége mindig ott volt bárki számára. Soha nem raktam mögé az ego-mat és nem is szándékozom. Ne azonosítson itthon senki engem az Ayahuascával, hiszen totálisan más az az oldal, mint én magam. Ha magánemberként kéne ide írnom bármit is, azt mondanám, hogy ugyan javulóban vagy, de még mindig egy önző és harács senki vagy a szemeben, amit viszont neked is elmondtam. Ellenben ezt nem kürtöltem még burkoltan sem egyik irányba sem, mert elég volt annyi, hogy neked elmondtam. Ezek mellett nem vettelek le az ayahuasca.hu-ról, mert információk terén az ego nem szólhat bele egy ilyen csodálatos dolog áramlásába. Az Ayahu sosem emberekről, emberi érzelmekről kívánt szólni, hanem az Ayahuascáról. Ezért nem blog és ezért gondolom azt, hogy a közösségépítés csak úgy fog menni, ha az egot elfelejted és bátran ki mered írni akár FB-on is a sok más hasonló oldal mellett az egyik vezető oldalt a témában. Ha ezt nem teszed, akkor sincs semmi. De az ego és az Aya két külön dolog. Ellentétei egymásnak. Ennyi. Ogre
ayahuascareality Uccsó alkalom... 2009.08.08 16:15:00
Na nem örökre, de míg haza nem érünk addig bizonyosan. Szóval nem írtam még az ezentúl frappánsan MERNYAUként futó kedvesemmel tartott közös ayahuascázásról.Hát, döbbenetes volt, az biztos.És mellesleg az első alkalom, hogy valaki mással teát ittam. Viszont nem az utolsó.…..
Ogre blogja Hóhér-akasztás 2008.08.10 20:11:00
Közel fél, egy évig tartó erőltetett menetben történt munkakeresésem egy új és érdekes feladattal ért véget. Januárban egy alapvetően intellektuális munkakörben helyezkedtem el, és kidobóként ordítottam az alkoholos befolyásoltság alatt, bölcsődei szintre süllyedt, magát…..
Ogre blogja CD kotton :) 2008.08.03 09:50:00
 NOs már ilyen is létezik. Hagyományos testvérével ellentétben méretileg egy totálisan más dimenziót takar. Mindenesetre egy baráti társaságban poén lehet előhúzni egy ilyen kottont.:) Feladatát tekintve ugyanaz, mint a hagyományosnak. Véd a vírusok ellen,mert lézer legyen…..
Ogre blogja 2008.07.08 19:14:30
Na hali!!!Ez az első bejegyzés azt jelenti, hogy a cucc működik, és a kétkezi szerkesztőkhöz szokva azért megbarátkoztamezzel a webes cuccal is. ..