Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vmiso

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hatebreed mindig érdekes helyet foglalt el a szívemben. Igazából nem vagyok egy nagy HC fan, de ezt a zenekart valahogy mindig megtudtam hallgatni, mindig megtalálta a hozzám vezető utat. Így nem csoda, hogy tűkön ülve vártam, hogy végre megkaparintsam az új albumot, aminek a címe is sokat mondó…..
Egy jó huszonötödik születésnap és a nevéhez hű, valóban maratoni hosszúságú tavalyi év után idén is túl vagyunk a szokásos Rockmaraton héten. Ami ugye már a harmadik alkalom volt, mikor is mélyen tisztelt és mindig favorizált fesztiválunk a dunaújvárosi helyszínen került…..
Megérkezett a legújabb Cadaveres, a The Fifth House, mely meglepő módon sorban az ötödik teljes értékű korong (értsd: nem EP, remix album, vagy élő anyag) Körmiék keze alól. Elmondásuk szerint ezzel a CD-vel megpróbáltak visszakanyarodni a korábbi albumok nyers vonalához. Hogy ez sikerült-e nekik?…..
Nincs is rosszabb érzés a hithű rockernek/metalosnak, amikor kénytelenek szembesülni a ténnyel: egykori, vagy netán aktuális kedvenceik jó eséllyel soha nem fogják már ebben a formában előadni a fémszívünkhöz legközelebb álló örökzöldeket (most a hirtelen egymásra borulásokat, kibéküléseket…..