Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uzipeti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi az érdekes ebben? Ha egyszer valaki felteszi önöknek ezt a kérdést, akkor ne is próbálják meg elmagyarázni neki. Csak ültessék le a gép elé, vagy koppintsanak okostelefonjuk képernyőjén erre a videóra és hagyják, nézze csak végig. Elhihetik, megérti. Mert a versenysport -…..
Újszerű autót márkaszervizbe viszek, eddig rendben. De hova menjek, ha már nem köt röghöz a garanciafüzet? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Uzipeti 2012.03.29 21:50:40
@novothauto: De a Gábor egyszer már használta!)
Makai Gergely (MGR Sportfotó) barátunk már jó ideje az amerikai földrészen, egészen pontosan 'Mehikóban' tengeti hétköznapjait és izgatottan várja a rali világbajnokság harmadik futamát. De a kezdésig sem lustálkodott, rengeteg hangulatos atmoszféra képet készített és még…..
Uzipeti 2012.03.07 18:19:23
A súlyosan-halmozottan fogyatékos gyerekek elemi oktatási jogait sodorja veszélybe Lázár János múlt héten benyújtott törvénymódosítási javaslata (pdf). A Fidesz frakcióvezetője eltörölné a minimális óraszámokra vonatkozó előírást megfosztva a leginkább rászorulókat a pedagógiai, gyógypedagógiai…..
Uzipeti 2011.11.23 18:38:04
@Pipas: Az eredeti törvényjavaslatban benne van a 20 óra, csak a Lázár féle módosító javaslat szerint lenne a szakértői bizottság által differenciálva.
Uzipeti 2011.11.23 18:26:41
@Pipas: A 20 óra törvényi meghatározása garantálja a fejlesztő iskolában eltöltött öt délelőttöt. 5X4=20 Az öt délután szociális ellátás keretében (mint egy napközi, de pluszban ápolási ellátás is)5x4=20
20+20=40 óra= az egyik szülő heti munkaideje!
Kisebb óraszámmal ez nem jön ki. Nem kell ápolási díjat fizetni a szülő részére, újra közösségbe kerül a sérült gyerek is a szülő is. Másfél évig harcoltunk a fejlesztő iskoláért, mindent be kellett vetnünk. Nem egy faluban,nem egy kis településen, hanem az ország második legnagyobb városában. Sikerült , szerencsénk volt, választási év volt! A "tisztelt városvezetés" nem merte megkockáztatni, hogy országos ügy legyen a törvény semmibe vételéből. A következő évbe már nem indult újabb csoport "nincs elég jelentkező" mondták ez pedig úgy, lehet, hogy a szakértői bizottság egy szülőnek sem ajánlotta a fejlesztő iskolát, önkormányzati nyomásra. Egy csoport van, amit sokkal könnyebb megszüntetni, máshová tenni.
Lázár János eltörölné a súlyosan-halmozottan fogyatékos gyerekek osztályaiban a minimális óraszámokra vonatkozó előírást. A Fidesz frakcióvezetője nem segélyeket vagy kiváltságokat vonna vissza, hanem gyerekek elemi oktatási jogait sodorja veszélybe...
Egy évvel közelebb lépünk a jelenhez, de maradunk a Mecsekben. Aki az előző videót látta, nem hagyhatja ki ezt sem.A videó alapján komoly létjogosultsága van annak az ötletünknek, hogy - ha már powersatge nincs - legalább a Mecsek prológját valahogy be kellene vinni a Széchenyi…..
Uzipeti 2011.09.05 22:57:46