Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rohamcickány

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nekem ne gyere azzal, hogy nincs pénzed semmire, miközben százezreket füstölsz el évente. Nem hiszed? Kiszámoltam, csak figyelj! Egy néhány évvel ezelőtti kutatás szerint egy magyar dohányos átlagosan 16-szor gyújt rá naponta. Ez évente 307 doboz, ami ezer forintos átlagárral…..
rohamcickány 2015.05.14 15:23:45
@Kis Mirjam: rendben. De akkor nem vagyok hajlandó egy büdös fillért sem fizetni EÜ hozzájárulásra. És az eddig befizetett pénzemért korrekciót várok. Amúgy meg, jobb ha tudod, hogy kurva sok az adóteher a cigarettán. Fordíthatnák azt is a dohányosok EÜ ellátására, nem pedig mindenféle szarra.

A munkaidős dohányzásra meg csak annyit, hogy ha jól sejtem a MT kötelező szüneteket ír elő. Az, hogy valaki dohányzásra, budin ülésre, fészbúkozásra, kommentelésre használja, szíve joga eldönteni.
Alacsony vagy magas részvételi arány a kedvező? Nekünk vagy az országnak? Okosabbak vagyunk-e, ha sokan vagyunk? Áltudományos okoskodás, melyben a szerző igyekszik senkit sem megsérteni! A vasárnapi eredményhirdetést követően megindult a bűnbakkeresés, a vádaskodás és a…..
rohamcickány 2014.04.11 15:12:20
@ekat: úgy értem, hogy sokak kb. ennyit tudnak elmondani, amikor arról kérdezik őket, hogy miért a Fidesz. Azt már nem nézik, hogy mennyit vesznek ki a zsebükből mindenféle adók formájában.
rohamcickány 2014.04.11 15:25:56
@greatwideopen: a buzis hasonlat alapból nem igaz. Nézzük a fordítottját. Hetero vagyok és nem csak hetero ismerőseim vannak. Nem vagyok egyik pártnak sem elhivatott támogatója, és az ismerőseim nagy része sem elkötelezett egyik irányban sem. Sokan 4 éve a Fidesz mellé tették le a szavazatukat, de nem tetszett az, amit az elmúlt időszakban láttak.

A baloldal töketlensége teljesen egyértelmű, ezt már sokan, sokszor leírták, hogy így nem lehet kormányt váltani, ezért számítottam most is Fidesz győzelemre. És mint írtam, én az arányokon lepődtem meg, de nagyon.
Hogy ha a mi emberünk csinálja azt, amiért bármikor utcára tudtunk vonulni a Fletó ellen, akkor ez nem zavar senkit.. Hát nekem ez böki rohadtul a csőrömet tudod? Plusz az, hogy megzsarolnak a nyugdíjjal, a haveroknak újraosztják a piacokat etc.. Van egy szép szép hosszú lista arról, hogy mit köszönhetünk még nekik.

4 éve azt mondtam, bár húzva a számat, hogy na kell ez a 2/3, hogy legyen esély rendbetenni a dolgokat. Nem pont arra gondoltam, hogy bebetonozza magát ez a megalomán szociopata..

Az arroganciájuk pedig bicskanyitogató...

Szvsz ugyanúgy hazudnak, szétlopják és eladósítják az országot mint elődeik, csak most százezrek tapsolnak nekik..
Ki olvas pártprogramot? A választás úgysem ezen múlik! Minek egyáltalán programot írni? - merülhet fel sokakban a kérdés. Itt van néhány válasz. A pártprogramok olyanok, mint vagyonnyilatkozatok: 1. Mindenki csak azt ír bele, amit akar. 2. Mégis kötelező leadni. 3. A…..
A közemberek elsősorban kiszámítható viszonyok között akarnak élni, s elvárják, hogy szociális nehézségeik közepette intézmények siessenek segítségükre.  Kívülről eldönthetetlen, hogy az orosz-magyar atomerőmű-szerződés hasznos, vagy káros lesz-e Magyarországnak.…..
rohamcickány 2014.01.16 14:42:07
Teljesen mindegy, hogy mi történik.. Rengeteg elvakult hívő van, akiknek a szemét nem lehet felnyitni. Meg vannak őrűlve a vezérükért, amit ő tesz csak az az igaz és csak az a jó. Ha valakinek más a véleménye az az ördögtől való és csak ballibsibolsikomcsi lehet. Az mindent elárul az értelmi képességeikről, hogy képtelenek felfogni, hogy az értelmes emberek nagy része nem azért bírálja a Viktort, mert az előző rezsimet akarja visszahozni, hanem azért, mert látják, hogy ő sem különb elődeinél (tisztelet a kivételnek). Sőt.. Szvsz sokkal pofátlanabbul lopják szét az országot, és nyúlják le az állami pénzeket széles vigyorral a pofánkba röhögve, mert tudják, hogy bármit megtehetnek.. Bármit.. A sok-sok ember meg tapsikol hozzá.
Azon már nem akad fent egyik sem, hogy pár évvel ezelőtt még puccsot kiáltott és hazaárulózott.. áááá az más volt.. Most már ez a világmagyarság legnagyobb biznisze (persze ki tudja mi sül ki az energiacellákból :) )

És a lényeg narancsos elvtársak baszkikám!!!! A baj azzal van, hogy egy ekkora volumenü szerződést nem illik ilyen módon megkötni.. Minimum az lenne az elvárt, ha hatástanulmányok alapján a szakértők megvitatnák a kérdést akár nyilvános vitákkal, utána pedig az emberek népszavazhatnak.

Szerintem rengeteg a nyitott kérdés, és nem illene csak igy pikk-pakk a következő generációt (is) elkaszálni. Komolyan.. ez megy Magyarországon nagyon régóta, hogy ,,bölcs" döntések után több tíz évig csak azt mondhatjuk, hogy talán majd a gyerekeinknek jobb lesz.

És sajnálom, hogy a elvakult hívők (balos jobbos nem számít) képtelenek belátni, hogy csak akkor tudjuk a legjobb döntéseket hozni (az országnak) ha objektívek maradunk. Ezért nem lesz ebből az országból a büdös életben fejlett, jóléti állam.
rohamcickány 2014.01.17 10:26:55
@midnight coder: értem én, és jogos, amit írsz. De akkor végül is az van, hogy 1 ember dönt, a haverok mellé állnak tolják az áltatuluk birtokolt médiákban oszt jónapot. Gyakorlatilag diktatúra... Viszont én úgy gondolom, hogy igen is lehetne eredménye egy hatástanulmánynak. Mindkét oldal összeállítja a szakértőit, és a teljesen nyilvános adatok alapján elemeznek. Aztán ezt publikálják a zemberek felé. Utána már csak tudnak dönteni... Áhh.. végül is igazad van.. amíg az emberek nagy része zsigerből elutasítja a másik oldalt sok értelme nem lenne.. És biztosan a fidesz álláspontja nyerne. DE! legalább normális módon lenne lebonyolítva a dolog, és azt hiszem, hogy az értelmesebb nem Orbán fanok sem fröcsögnének.. Bár kishazánkban valamit normálisan lebonyolítani lehetetlen..
Január elsejével bezárt a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomása Debrecenben. Az állomás bezárása mindenféle egyeztetés nélkül történt, mondják az orvosok. Az RTL riportot forgatott erről, és csodák csodája, de a forgatás után Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott, ahol…..
rohamcickány 2014.01.07 11:36:04
@Rátóti Mutyikos: Én is pont kajáltam, és ugyanez volt a reakcióm... És még ezek komcsiznak, meg bolsiznak.. az apjuk faszát azt..
Sajátos módját választotta az ünneplésnek az a huszonhárom éves edzőnő. Az amerikai Samantha Sullivan két védencét, a 16 és 17 éves focistákat a városba csalta egy pizzára, hogy megköszönje nekik a pályán nyújtott teljesítményt, azonban az ünneplés nem várt fordulatot…..
rohamcickány 2013.08.13 10:50:12
@Egy Srác:
Rengeteg népdal szól erről..

Nekem 17 évesen 22 éves volt a barátnőm, és bármikor bárhol neki tudtam esni.. Volt, hogy jött értem a suliba nagyszünetben, el a közeli pecójába, gyors numera, és vissza a suliba.. A többiek majd belepusztultak az irigységbe.. Akkor az is törvénytelen volt?

Ráadásul ezzel a csajjal abszolúte nincs semmi baj kinézetre.. Erőszak mi??? Lóf@aszt, majd pont két kangörcsös, non-stop pornóra rejszoló csávót kell rákényszeríteni a sunára mi??

Mindenestre én inkább irigylem a srácokat, bár, aki köpött azt nem, mert egy idióta hülye barom... Tuti lett volna még ennek párszor folytatása :) Én ki nem hagytam volna :)
Burger Blog Queens Diner Pizzéria 2013.04.22 06:00:00
A korábban említett Foodpandáról rendeltük a mai tesztünk alanyául szolgáló hamburgert, de azon felül, hogy bár kétszer is elsétáltunk előtte, egyáltalán nem sikerült lokalizálni, hogy hol lehet helyileg (Ráday utca 54). Ezenfelül a neve is kérdéses, a szórólapon New York…..
Olvasónk köszönetet kapott a miniszterelnöktől, amiért aláírta a rezsicsökkentést támogató ívet, csak hogy ő nem írt alá semmi ilyet, ezért fordul most a Miniszterelnökhöz! Kedves Miniszterelnök úr!Levelet hozott a posta. Nem is egyet, rögtön hármat. Személyesen Öntől!…..
rohamcickány 2013.07.15 22:30:49
@Varelse: de akkor az a kérdés, hogy mégis hogyan párosították a neveket.. Mert az enyém kint van a postaládán, de Katáéké nem...
Immáron harmadik napja bizonyítja az országnak a kormány, bizony milyen jó, egészség és ifjúságvédő is az új trafikrendszer. A kevésbé Fidesz-lojálisak számára azonban már világos, a helyzet még mindig csak fokozódik, a pokolban pedig a magyarok lennének a szervezők ... "A…..
rohamcickány 2013.07.04 15:33:11
@Dörnyei József:

Nekem pl. ez a mutyi adta meg a kezdőlökést... 3 hete tiszta vagyok :)
5/2, nem túl jó arány. Videó leírása: Kíváncsiak voltunk, hogy kiszolgálnak-e egy 14 éves lányt a trafikokban. Ötből kettőben simán kapott cigit. A többi helyen nem járt sikerrel. Az új szabályozás szerint azonban be sem léphetett volna a trafikokba. ..
rohamcickány 2013.07.02 12:09:14
@OkoskaTo:rp: Idézőjelbe kellett volna tennem? :)
rohamcickány 2013.07.02 12:27:51
@ili810: én az egész dohányzást bojkottálom.. ennyit legalább elértek :)
A 2013-as Bayern München – Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-döntő lett minden idők legnézettebb Sport Tv-s közvetítése. A fináléra 1,2 millióan kapcsoltak oda 19:00 és 23:30 között, áll a csatorna sajtóközleményében, mi meg gratulálunk nagyokat az eredményhez. A végül a…..
Subba Norbi új csühögője 2013.04.18 06:45:00
De szép kis Corsa! ..
Tudom, hogy furcsán hangzik, mégis igaz az a kijelentés, mely szerint a 3D-s technika egyidős a mozgóképkészítéssel, amit talán semmi sem bizonyít jobban annál, hogy a film feltalálójának tartott Auguste Lumiere is elkészítette az első fizetős közönség előtt levetített…..
IDDQD Szerdai retro: Wizard of Wor 2010.03.24 17:09:00
Nagyjából kialakult már, hogy hét elején rakunk ki képregényt, pénteken pedig játékcsajt (már ha bokros teendőink engedik), most e két rovat közé beiktatunk egy harmadikat, amiben régi játékokat mutatunk be. A retrorovatra nagy igény volt ennek a posztnak a kommentjeinél,…..