Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hypocrisy

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozat, amelyben 1970 előtti horror-filmek vannak terítéken. Drakula - Dracula (1931) Rendezte: Tod BrowningMivel anno a szavazás szerint ő a kedvenc klasszikus horror-ikonotok, így gondoltam ideje már megemlékezni erről a remekműről, főszerepben a páratlan Lugosi…..
Hypocrisy 2011.07.11 14:21:30
@purga:
Egyébként van egy régebbi is, az 1922 es Nosferatu szintén Bram Stoker Drakulája alapján készült , amúgy német némafilm amit a valaha készült legelső horror filmként jegyeznek ! :D
Ez egy rövid bejegyzés lesz, mivel csak arra keresem a választ, hogy mégis hova a rákba tűntek a kommentelők?!Aki megnézi az utóbbi bejegyzéseket, főleg a kritikákat, annak feltűnhetett (talán), hogy mostanság valahogy nem akartok hangot adni a véleményeteknek. Pedig én igyekszem…..
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..
Hypocrisy 2011.05.16 16:23:03
@laci100: ez egy blog nem egy videómegosztó itt nem tudsz filmeket nézni -.-
Hypocrisy 2011.05.16 16:26:45
@purga:
Orozco The Embalmer
Melancholie der Engel
ezeket mindenképp nézd meg szerintem, mindkettő simán top 3as és a véleményedre is elég kíváncsi lennék róluk! :D
A műfaj neve slasher. A belezős gyilkosok pedig alant. Tessék szavazni, hogy ki legyen a király! A jelölteket és a szavazást megtalálod a "tovább" gomb után. Remélem ez most sikeresebb lesz:)   1. Michael Myers   Bár sokan a Fekete Karácsonyt tekintik a műfaj…..
Hypocrisy 2011.05.11 22:37:29
Pozitív visszajelzést kapott az az ötletem, hogy készítsek egy amolyan "TOP 10 legfélelmetesebb film" bejegyzést, ezért szépen, lassan, neki kezdek a "tanulmányi anyagok" beszerzéséhez, ill. megtekintéséhez. Azonban, hogy felgyorsítsuk a folyamatot, és ami a…..
Ha ez így folytatódik, nem sokára új listát kell írnom. Nekem pedig egy beutalót kell majd szereznem egy jó pszichiáterhez. Ezt a filmet úgy tessék elképzelni, hogy még a ReGOREgitated Sacrifice-nél is keményebb! Ez pedig nem egy naiv túlzás tőlem, nem-nem, higgyetek nekem! Aki…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Hypocrisy 2011.05.04 18:30:32
@purga: ja amit elfelejtettem kérdezni a listával kapcsolatban de látom már többen felhozták. Igaz hogy alapból rühellem a japán filmeket de ettől eltekintve a grotesque mégis mi a bánatos fittyfenét keres itt? Majdnem sírva fakadtam amikor megláttam a listán, ennek a szarnak az emberi százlábú mellet van a helye! AZ Inside azért nemkerült be mer a véresség mellet nincs benne semmi plussz akkor a grotesque-ban mégis mi volt az az extra ami megfogott? Két napig gépelhetnék ha mindent leakarnék írni ami miatt teljesen nevetséges és szar így csak a fejlevágós jelenetet emelném ki.Hamár mindenképp kell valami béna ázsiai darabolós film akkor mérnem a Guinea Pig: Flower of Flesh and Blood került be? az Legalább kicsit igényesebben van megcsinálva. Másik ami kicsit zavart hogy ha a tumbling doll-al kivételt tettél mint ál snuff akkor az August Undergroundal filmekkel mért nem? Láttam réggebbi kommenteknél azt írtad hogy szerinted igénytelen szar, ezzel vitatkoznék, elég jól megvan csinálva és nagyon élethű mondhatni ez adja a mércét ebben a műfajban már csak ezért is megérdemelne szerintem egy helyezést. Hamár igényességről van szó , szerintem a Fűrész filmek is említést érdemelnének igaz hogy nem túl megrázó vagy visszataszító egyik sem de a csapdás jrészek sokkal brutálisabbak és profibban megcsináltak mint bármelyik gore jelenet a listán szereplő filmekből (pláne az 5,6,7).
Ha pedig ajánlhatok pár "gyöngyszemet" akkor: Orozco The Embalmer szerintem kihagyhatatlan egy ijen listáról és emellett még jó film is. És amit az előző kommentemben is említettem Melancholie der Engel ez a film úgy veri kenterbe az egész listát mint a szél valami leírhatatlanul beteg.
(ha nemtudod beszerezni tudok letöltési helyet linkelni)
Hypocrisy 2011.05.05 22:11:57
@skizo...: jó a helyesírásom hagy maga után némi kívánni valót :), és elolvastam a bevezetőt de ez még mindíg nem adott különösebb magyarázatot...
Horror-Mirror TOP 10 kedvenc 2011.04.02 10:05:00
Nem olyan rég többen is említették, hogy kíváncsiak lennének arra, hogy mik az én személyes kedvenceim, hát íme. Az összeállítás kissé nehéz volt, egy jó pár film ki is maradt. Így igyekeztem úgy összerakni, hogy melyeket nézem meg a mai napig a legszívesebben és…..