Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarkisarkany

99 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    RibiSéta – A NEM, AZ NEM!    2011 januárjában, Torontóban egy rendör kijelentette, hogy ha egy nő el akarja kerülni a nemi erőszakot, ne öltözzön provokatívan, azaz úgy, mint egy ribanc. A budapesti SlutWalk / RibiSéta résztvevői…..
sarkisarkany 2011.07.13 04:14:56
(Ezt a kommentet egy másik honlapról idéztem)

"Ha tudnám, ki az a feminista ribanc, aki ezt kitalálta, megírta, kirakta a netre... Nem kenyerem az erőszak, de az illetőnek szálanként tépném ki a haját, aztán jól meg is basznám...

Ismerek egy hasonlóan feminizmusszagú projektet, íme (nem reklám, csak a további szörnyülködés kedvéért):

www.tunderretikul.hu

Általában tartom magam a "Ne ítélj, hogy ne ítéltess" parancsolathoz (noha nem vagyok vallásos), ám ebben az esetben kénytelen vagyok kivételt tenni... A feminizmus egy BORZASZTÓAN kártékony eszme, ami súlyos, megkockáztatom, még a nemi erőszaknál is súlyosabb következményekkel jár. Kezdjük ott, hogy mi is a nő feladata az életben? A gyerekszülés, bizony. Hogy miért? Mert csak ő képes rá és ha minden nő a feminista szellemiség szerint élne, akkor egész egyszerűen kihalna az emberiség... ez ennyire egyszerű, nem kell ehhez professzornak lenni, csak józan paraszti ésszel gondolkodni. Tudjuk, hogy a klónozás még a mai napig gyerekcipőben jár (beteg, nem életképes klónok, és azok is csak az embernél egyszerűbb felépítésű élőlényeknél), így ez nem opció...

Ha egy nő azt mondja, hogy ő egy férfival egyenjogú, és ugyanúgy megtehet "bármit" (törvényes keretek között) az életben, az szíve joga. Én nem sajnálom egy nőtől sem azt, hogy elmehet traktort vezetni, választójoga van, piálhat, cigizhet, országygyűlési képviselő lehet belőle és így tovább. De az a nő, aki 35-40 évesen is szingli, és saját elhatározásából (nyilván a meddő nőkre ez nem vonatkozik), az dögöljön meg, az az én szememben nem nő, csak egy nőnemű lény, aki felrúgja élete egyetlen valódi kötelességét. Sajnos olyan helyen dolgozom, ahol nap mint nap szembesülök ezzel.

A dolog másik része, hogy nemi erőszak mindig is volt, nem egy modernkori bűncselekményről van szó. Az ősember is megerőszakolta az "asszonyállatot", ha épp ahhoz volt kedve, és nem azért, mert kirívóan öltözködött, vagy magassarkú cipő volt rajta... Borzasztóan ostoba és igazán "szőkenős" ez az egész felhívás, az érvelés szánalmas, tele van közhelyekkel, és szinte süt róla az "amcsik kitaláltak valamit, majmoljuk le gyorsan" felfogás.

Azért a humánus énem is meg kell, hogy szólaljon: az erőszak minden formája egyértelműen rossz, így az is, ha egy nőt erőszakkal közösülésre kényszerítenek. Nem térnék ki arra, hogy ez mennyire gyakori dolog nálunk és a világban, hiteles statisztika egyébként sincs erről, de vélhetően a nők jelentős részét érinti a probléma. Ez egy borzasztó tény, aláírom, de én egyesegyedül azokat a nőket tudom sajnálni, akiket nem a kurvás öltözködés miatt erőszakolnak meg, hanem mert egy szexéhes vadbarom nem bírja a farkát a nadrágjában tartani. Azokat a nőket viszont, akik szándékosan kirívóan öltözködnek, mert az "trendy", rohadtul nem tudom sajnálni. 2011-ben is lehet nőiesen, sőt mi több, divatosan öltözködni úgy, hogy az ne legyen kurvás...

Egy konkrét gondolatra még hadd refelktáljak: "...mert kicsi korunk óta arra nevelnek minket, hogy önnön szexualitásunk kifejezését bűnként, szégyennel kezeljük.". Ez egyszerűen nonszensz. Tessék megnézni, hogy milyen ruhákat hordtak a nők mondjuk a 20. század elején. Kosztümök, bundák, muffok (nem, kivételesen nem arra a muffra gondolok ), kalapok, stb. És egy nő, aki így öltözködött, nőies volt, mégsem nézte senki kurvának. A miniszkonya, a 15 cm-es magassarkú NEM a nőiesség kifejezése, egy nő nem attól lesz szexi és nőies, ha a testfelületének 95%-át megmutatja akárkinek az utcán...

Nagyon úgy tűnik nekem, hogy tényleg kihaltak az értelmes, emberi gondolkodásra képes nők ezen a bolygón..."
a sötét németAz utóbbi időben visszaszorítottam az energiaital fogyasztás mértékét, és abban is biztos vagyok, hogy nem a Schwarze Dose 28 fogja meghozni azt a változást, ami esélyt adhat arra, hogy az energiaitaloktól legyek rosszul. Ugyanis nem olyan finom, hogy német…..
sarkisarkany 2011.04.21 01:37:43
Új doboz régi íz. sajnos...
sarkisarkany 2011.04.13 14:35:56
közröhej Megihlettek :P 2011.04.05 05:04:45
X (csaj): felbasz ez én mondom.Y: mi történt?X (csaj): pornót akartam nézni de nem tudtam olyat találni amiben a nőnek lenne jó.  Azt hiszed, hogy olyan nehéz egy normális kommentet összehozni?Pedig ezernyi lehetőséged van, akár a trollkodásra is.Nézzük ebből a…..
Levelek Eszternek Erie Canal 2011.03.06 20:58:48
Az egyetem Rosa Parks és mások előtt tisztelegve minden évben megünnepli a "Nemzeti Fekete Nők Hónapját". az ötlet jó lenne, ha fekete vagy, akkor azért ünnepelsz, ha nő akkor azért, csak a fekete haverjaim egyáltalán nincsenek elragadtatva az ötlettől. Kicsit olyan, mint…..
sarkisarkany 2011.03.06 21:15:20
WattÚj örömhírem van! Végre kapható a Buszesz zrt-s nénik és bácsik és az eDrink Blog közreműködésével megalkotott Új Watt íz, ami annyire fergeteges hog csak na! Sajnos a design az én dolgom volt és lehagytam a J betűt a felritaról ezért mindenkitúl elnézét…..
Greg felpakolt és elvitt a Wegmansbe csokit venni. Az egész amiatt a házidolgozat miatt volt statisztikából, amit ma kellett beadni. Greg - amikor még nem a lacrosse foglalta le minden idejét - hasít kémiából és biológiából, de a matek nem az erőssége. Sosem értettem, ha valaki jó…..
közröhej Megasztár 5 2010.10.03 23:52:10
 A megasztár már évmilliók óta arról szól, hogy melyik majom az, aki a legnagyobb profitot tudja generálni. Az énektudásnak ehhez semmi köze, csupán a jelenlegi pártállásnak, vagy ha éppen nincs kifejezett politikai botrány, akkor a magántőke által diktált érdekek…..
Végre kezd a köztudatba is bekerülni, hogy nem feltétlenül előnyös egy nőnek a tetoválás, főleg akkor, ha igénytelen divatpicsa az illető hölgy. Ennek remek jele a ribancrendszám kifejezés használata a popsi fölött horizontálisan cicomázódó műalkotásokra. Freire…..
közröhej Érdekes kérdés 6 2010.01.16 02:20:47
Azt ugye mindenki tudja, hogy a Garnier Vízmegkötő hidratálókrémben található Hydro-Urea az a pisi?(Hydro= folyadék, Urea= húgyhólyag)..
sarkisarkany 2010.07.20 19:12:31
@KikiGirl: karbamid=húgysav. Bocs.
burn rejtélyAz előző érdekesség és teszt egyaránt a Burn 500 ml-es kiadásáról szólt, egészen addig, amíg rá nem döbbentünk, hogy a Burn megváltozott. Már nem az a szép bordó nedűt tartalmazza, mint korábban. Ez okból felvettem a kapcsolatot a Coca-Colával, érdeklődni a…..
sarkisarkany 2010.07.10 16:28:26
 Lehetne akár ez is a cégére az ismert kapcsolati portálnak.   Egy korábbi cikkemben már próbáltam rávilágítani arra, hogy aki google-n keres gyerekpornót, az hamar a börtönben találhatja magát, mégis, ha megnézzük a keresőszavakat, több tucat félreérthetetlen…..
burn ultimátumMiért? MIÉRT? És mikor? Döbbenten állok a történtek előtt, valamiről nagyon lemaradtam - és itt nem a fél literes Burn energiaitalról beszélek. Meglepődve tekintek a Coca-Cola forgalmazásában álló energiaital nedűje előtt.Miért, és mikor? Megjelent a Burn 500…..
sarkisarkany 2010.07.06 23:26:30
@brëndon: azért az árért még akár 7 pontot is kaphat a sunrise.
A burn ugyanennyiért 253-at :D
Hát kérem, új műfaj születésének lehetünk tanúi e történelmi pillanatokban: az informatikai drámának. Az első, valóban szívbemarkoló filmmművészeti alkotás trailer-e következik, based on a true story. Zsepit készenlétbe, ez a bő 3 perc már elég ahhoz, hogy könnybe…..
közröhej Elhisszük! 2010.07.02 11:51:00
[...] Különvélemény Peller Marianntól [...] [...]Aznap délben, egy augusztus eleji vasárnap, a tűző napon, harminckét fokban, émelyegve, izzadva, szédülve, puszta kézzel irtottam a másfél méteresre nőtt gazt, miközben az agyam cseppfolyóssá vált a lüktető…..
közröhej csöcsök 2010.06.23 20:38:00
 ..
 - Két fajta ember van: a gyors meg az éhes - mondta volt anyám barátja a családi reggelik alkalmával. A család 'mediterrán reggeliket' tartott minden vasárnap alkalmával, ami nem igazán illett bele a magyar délebéd koncepciójába, viszont annál inkább kényelmesebb volt. Amikor…..
közröhej Egy nap emlékére 2010.06.03 03:33:00
 "Összegezzük... a csaj, akibe bele vagyok habarodva, áthívott magához. Főzött kaját. Bevallottam, hogy szeretem. Megmutattad a nunid. Most pedig leszbipornót cserélünk egymás között. Lehet ez a nap még jobb? :D :D :D"     ..
 Nem nagyon olvasok híreket Magyarországról, anyám is hiába kapacitált, a Kossuth-rádiót csak mese-nosztalgiázásra használom. Ami megszűrt információt kapok otthonról, az két forrásból jön: Facebook és blog.hu.Ég és föld a kettő. Facebook nem fröcsögésre és…..
Hamarosan Brëndon (az az szerény személyem) tesztelése alá kerül az alábbi néhány termék. A mai napon nagy-nagy energiaital beszerző körtórtúrára mentem, kisebb segítség is járult hozzá, van néhány saját beszerzés is, de végül jópár termékhez hosszájutottam.Angel Pizza,…..
Roses are red Violets are blue Aki ismeri, annak itt van pár műfordítás. Nem biztos, hogy mindegyik szószerinti, de remélem frappánsak.   Roses are redWatches are goldGet on your kneesand do what your toldAz órám aranyA rózsám sárgaEreszkedj térdreés bukj rá a…..
IRODAI PATKÁNYOK A meeting arcai 2010.03.22 21:51:00
A mai meetingen igyekeznem kellett, hogy a főnök látóteréből leginkább kieső helyre ülhessek. Hosszú hónapok megfigyelő és elemző munkája során világossá vált, hogy a nyugis meeting kulcsa az asztal baloldalán lévő hatodik szék. A jobboldaliakat sokkal többször zaklatja a…..
sarkisarkany 2010.03.29 18:11:55
@eloszto: én mindennap megnézem, hogy van-e poszt. Felkészít az életre...
közröhej Hülye szóvicc 2010.03.29 03:00:08
 http://www.napiszar.com/kepek/2010/03/26/myvip-sexy-pok-csaj/..
mert megteheted!Létezik. A múlthónapban egy kommentben találkoztam vele az oldalon. Nem hittem el, hogy kapható, sőt, azt gondoltam, hogy valaki annyira utálja az energiaitalokat, hogy készít egy ilyen poén "anti" energiaoldalt - mert naiv voltam. Gondoltam is, hogy dobok vissza…..
sarkisarkany 2010.03.22 19:25:52
A mai tesztem alanya egy kisboltból van, az ára 99,- forint volt, ezzel az alsó kategóriában indul harcba vetélytársai ellen, a továbbiakban megnézzük milyen sikerrel.A csomagolás nem nagy durranás, sárga alapon pixeles háttérrel rendelkező D Star felirat, mellette egy fehér…..