Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsolisz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konyári: Szárhegy 2011 Élénk illat nyári almával, citrusokkal, fehér virágokkal, kőporossággal. Első nap némi sauvignon-os vegetalitás is játszik, másnap ez nem érződik. Közepesen, vagy attól picit nagyobb test, tiszta, enyhén krémes konzisztencia.  Friss gyümölcsös ízek,…..
Az áramvonalasítás és pinkesítés első állomásaként (vagy második?) Magyarország egyik legjobb adottságú birtoka bevonult a hiperekbe – árfelezéssel, csavarzárral, hidrogénezett címkével. Köpnek a síromra, gondolhatja az alapító extulaj, Bukolyi László. De a csomag…..
Best buy-rovatunkba az árukhoz képest feltűnően jól teljesítő magyar borokat gyűjtjük össze 10-12 euróig bezárólag. A nyári kiadás óta vagy mi lettünk finnyásabbak, vagy kevesebbet ittunk, tudja az ég, de listánk tanúsága szerint az elmúlt félévben több best buy futott ki,…..
A Művelt Alkoholista Flúgos futam 2011.08.31 07:45:00
A rövid sztori annyi, hogy a Decanter World Wine Awards-on a chilei Cimarosa Cabernet Sauvignon 2010 aranyérmet nyert. Önmagában nem nyolcadik csoda, sokan mondják, hogy Chilében is készülnek jó borok, ráadásul van külön kis karámuk, ahol egymással versenyeznek. A poén az, hogy 649…..