Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1third

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Füled, agyad és szíved egyszerre vérzik ettől (hang nélkül talán ki lehet verni rá): Az ember természeténél fogva fél az ismeretlentől és elnevezi azt. Félek, mi ez?   Rohadtul előbb jött ez a dimenzió váltás: FU. ..
1third 2012.11.24 21:51:19
En sem ertem, miert kell fikazni oket. A kormuk alatt a piszok tobbet er, mint JfK es az osszes resztvevo egyuttveve, a mentoraikat is beleszamitva.
About Us
VOCAL DEVELOPMENT
Lexy (Alexandra) is 17 and Stephany 14. They began singing in early childhood, taught by their father. When Lexy was 13 and Stephany 11, they sent a videotape of their singing to the late world famous singing teacher and opera judge, Shirlee Emmons, in New York to get an independent opinion of their progress. She wrote:

"I have just finished listening to the girls' recording. I am frankly totally amazed. They are both completely outstanding in every way.... These are brilliant vocal talents. A native gift of high excellence and a level of musical ability that is startling. Clearly, they love performing and are not overawed by the presence of the camera, nor of an audience I am guessing. Their use of the foreign language is nothing less than stunning. If you consider that the four skills a singer must possess are vocal, musical, linguistic and dramatic, they have surpassed any guidelines one could name".

Subsequently they were accepted into the VOICExperience program in Tampa under legendary Metropolitan Opera baritone Sherrill Milnes for 15-18 year classical singers although they were only 13 and 11 at the time.
TV AND RADIO
They have been featured on NBC, WGN and FOX television in Chicago within the last year, and on WGN and WIND radio.
COMPETITIONS
Lexy won the Chicago area Junior Opera Idol competition in March of 2010. In February 2011 she won the Regional competition for Illinois for the prestigious Classical Singer Magazine national high school vocal competition. She will compete in the national finals in Los Angeles on May 21st. Stephany was the youngest finalist for the 2011 Junior Opera Idol competition.
RECORDING
They produced a CD "Something More...Forevermore" (available on i tunes) that includes rock, opera, pop and their own compositions. The legendary Jim Peterik has written arrangements for them to record of "Eye of The Tiger" and "Come Sail Away." They have made several notable music videos as well.
LIVE SINGING
They have sung the national anthem at US Cellular Field for the Chicago White Sox, for Northwestern University basketball and elsewhere. Lexy has played Marion in Music Man and Adelaide in Guys and Dolls. They have their own show on weekends at the well known Monastero's restaurant singing opera, showtunes, and pop.
CHARITABLE ACTIVITES
They conceived, organized and have carried out a large annual fundraising concert for 3 years for Misericordia: a Chicago charitable organization that provides vital services for 500 resident children with developmental disabilities. Last year's concert was held at Ravinia. They sing as featured entertainment at a number of other charity events.
TENNIS AND HOBBIES
They are both two star nationally ranked tennis players and play five days a week, including USTA tournaments almost every weekend. They also tap dance and enjoy playing piano. are fluent in Spanish and Greek, and also sing in Italian, French, German, Latin and Czech.
Bezáratott egy kőbányai éttermet a Nébih és a NAV, miután ismeretlen eredetű fagyasztott termékeket találtak rosszul tárolva és borzalmas higiéniai körülmények között. A termékek között fagyasztott csirkelábat, kacsanyelvet, valamint tőkehús termékeket találtak. Az…..
John Maloof, az amatőr történész, 2007-ben egy chicagói aukcióház árverésén bukkant rá egy jelöletlen, temérdek negatívot tartalmazó dobozra, s ezzel felfedezte a huszadik század egyik kiváló utcai fényképészét. Személyes érdeklődése szorgos kutatómunkává alakult, s az…..
1third 2012.11.11 20:53:46
@Félre Beszélő: @mildi: @HgGina: Az Amerikai Magyar Nepszava ma is letezo ujsag, es sok mindent lehet rola allitani, de, hogy kommunista lenne...
:D :D :D
Reg nevettem ilyen jot :D :D :D

@HgGina: ebben egyetertek, osszessegeben nem nagy szam kepek, sok "amator" kortarsa csinalt sokkal jobb kepeket.
Ha ma pizzát készítünk, veszünk, rendelünk, elég jó esély van rá, hogy a paradicsom valamilyen formában megjelenik, és hasonló a helyzet a tészták esetében is. Szóval a paradicsom igen fontos része lett tésztafogyasztásunknak, így aztán indokoltnak érezzük, hogy a…..
1third 2012.10.24 16:29:05
@Szupcsi: En is igy tudom, a paradicsom eredetileg sarga volt, amit a spanyolok hoztak. Kesobb hoztak mas fajtakat is, mar pirosat, de az "oro" bennemaradt a neveben. Neha lehet venni ma is, csak a piros izehez szoktunk hozza, ezert az emberek nagy tobbsege meg sem venne, a masik problema, hogy sokkal romlandobb. Nemesiteni-fajtavaltoztatni csak jovel kesobb kezdtek a kerteszek. (en igy tudom, lehet, tevedek)
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
1third 2012.10.24 04:24:42
csak egy vicc, de nagyon, nagyon, de nagyon jellemzo a nepek kulonbozo mentalitasara, hogy kinek, mi a fontos egy veszhelyzetben..

Egy szép napon az Úr magához rendeli Obamát, Putyint és Orbánt.
Összehúzza szemöldökét, és így szól hozzájuk:

Ti odalenn a Földön egész életetekben csak hazudoztatok. A világot elárasztotta a gonoszság, a kapzsiság, a hazugság. Nem érdemlitek meg, hogy éljetek! Most menjetek haza és mondjátok el a népeteknek, hogy egy hét múlva özönvizet bocsátok a földre és minden el fog pusztulni!

Az államférfiak hazamennek, hogy mielőbb tájékoztathassák népüket.

Obama amerikai elnök,összehívja a kongresszust, és előttük mondja el a tévében is sugárzott beszédét:
- Hölgyeim és Uraim, amerikai polgárok! Van egy jó, meg egy rossz hírem. A
jó hír, hogy akiben mindig is bíztunk, létezik. Isten van, beszéltem vele.
A rossz hír, hogy egy hét múlva el fogja pusztítani a világot. Menjetek haza, intézzétek el ügyes-bajos dolgaitokat és rendezzetek el mindent az utolsó héten!

Hazamegy az orosz elnök, Putyin is és összehívják a Dumát, hogy előttük intézhessen az orosz néphez egy tévébeszédet.
- Elvtársak és polgártársak! Van két rossz hírem: Az első, hogy amit hirdettünk, amiben hittünk, sajnos nem igaz. Isten mégis van, létezik és beszéltem vele. A másik, hogy egy hét múlva el fogja pusztítani a világot. Menjetek haza, én most kiosztok minden családnak 25 liter vodkát. Mulassatok, élvezzétek az utolsó hetet!

Orbán is hazajön és összehívja a Fideszt:
- Uraim és Elvtársaim, van két jó hírem! Mint tudjátok, hosszú évek óta azt hazudjuk, hogy mi elfogadjuk Isten létezését. Nos, ezt jól tettük, ugyanis Isten tényleg van, beszéltem vele. A másik jó hírem, hogy szívélyes, megbeszélésünkből egyértelműen kiderült: biztos, hogy Gyurcsány nem lesz még egyszer miniszterelnök!
Folytatjuk kalandozásunkat a tészta történelmében. Minisorozatunk első részében megnéztük, mi köze Marco Polónak kedvenc ételünkhöz (és ami köze van, az úgy van-e, ahogy a legenda tartja), jártunk Kínában és jöttek az arabok is. Ma következzen tehát a (tészta…..
Elnézem neked, ha közéleti személyiség vagy, hogy mellém állsz, amikor az ügyünkről van szó, mert mi ugye csak egy ügy vagyunk. A vakuk tüzében együtt mosolyogsz velem, talán pénzt is adsz, amiből telik majd gyógyszerre, tolószékre, kórházakra, amire a "magunkfajtáknak"…..
Fontos történelmi események fotóiból összeállított archívumot nyitott a XX. századról a Google 17 múzeum, alapítvány és egyéb intézmény együttműködésével. A képek között még sohasem publikáltak is akadnak. A Google kulturális archívumában az időtengelyre kattintgatva…..
1third 2012.10.14 18:01:31
@HgGina: A lehetoseg a kezedben van, tolts fel kepeket - peldaul a magyarokrol, Magyarorszagrol. Kulturalis, es/vagy tortenelmi pillanatokat.
(Lehetoleg ne olyant, amin eppen teheneszetet avat egy kover embereket utalo pocakos elmebeteg. Koszi.)
Lehetne a kép címe, hogy "Csípőtelken autentikus testtartásban a Vezér", és persze lehetne poénkodni, hogy "Tehenek és marhák", de sokkal komolyabb dolgokról lesz szó ebben a posztban. Ezen a héten, kedden adta át Orbán Viktor és Csányi Sándor Magyarország legmodernebb egyben…..
4 év latin és 3 év angol után berobbant a régi középiskolám tantervébe a német oktatás és vele együtt megtelt az osztályterem, a szőke, göndör hajú, kosztümének épségére tökéletesen ügyelő, egy 16 éves fiú számára a nőideál csimborasszóját megtestesítő…..
Publius Ki lesz a magyar Romney? 2012.10.07 16:06:40
Érdekes magyar szemmel figyelni az amerikai elnökválasztást. Láthatjuk, hogy Obama még a mai napig népszerű hazánkban és a világban is. Sokan kérdezgették négy éve, hogy miért nincsenek nekünk olyan politikusunk, mint ő, aki a remény jelszavával, szinte a megváltás…..
1third 2012.10.07 21:57:28
@The Great Destroyer: nem Gabika a neve?

Szerintem nem egy Obama vagy Romney kell, hanem mindegyikbol egy kicsi. Es mindegyik legyen kepes egyutt dolgozni a tobbiekkel.
Ehhh... Alom, alom....
Miután megtudtuk, hogy a Fidesz frakcióvezetője, az V. kerület polgármestere külön szobrot állíttatott kedvenc bulvárlapjának az őt az elmúlt évben 66 píár-cikkben népszerűsítő Blikknek, nem maradhattunk restek. Sajnos ahhoz muníciónk, hogy magát szobrot a helyes irányba…..
A mai posztban sok a kérdés és a válasz is, szerzője, Lionel North saját bevallása szerint azért indult neki, mert elveszítette a hitét. Amit kapott, az a létbiztonság, ám nagy kérdés, ennek mi az ára... TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com…..
1third 2012.09.19 18:46:40
@fhdgy: Teljesen egyetértek veled. Csak először le kellene cserélni a teljes, a mai Magyarországon magukat pedagógusnak valló, generációk életét tönkretevő egyedeket, és VALÓBAN pedagógusokat képezni (amihez persze le kellene cserélni azokat, akik képezik ezeket).
@encore: nincs igazad, "A sok szarházi azt hiszi övé Magyarország (Fideszfattyak, meg a többi mocsok) aki kiment arra úgy néznek mint valami kívülálló" - pont a fideszfattyak azok, akik az USA-ban élő 56-os magyarok - ma már 90-en felüliek és a szellemi kapacitásuk... khm... szóval az ő szavazataikra számítanak, és készülnek bevezetni, hogy a 96 éves Alzheimeres Mari néni Erdély, Tanya 23-szám alatt lakó is szavazhasson rájuk..
A poszthoz:
Egész (hátralevő) életemben sajnálni fogom, hogy nem hagytam el korábban azt az országot, ahol születtem. A hazám az, ahol SZERETEK élni. Ahol Ember lehetek, ahol megbecsülnek, ahol a barátaim vannak. Itt fizetek adót, itt szavazok. Honvágy? Mi után vágyakozzak? Az összes gyerekkori barátom ezen a környéken él. A "szülőház"-at lebontották (kellett a hely egy pártnak) - mi után kéne vágyakozni? A korrupció, a hivatali ugyintézők (NAV, okmányiroda, és még sorolhatnám) mentalitása után? Vagy a parlamenti képviselők "hazaszeretet" címszó alatt végzett ámokfutása után? Egyetértek mindazokkal, akik elköltöznek Mo-ról.
1third 2012.09.19 23:11:33
@bpetya75: éppen ezért kell - kell? MUSZÁJ - lecserélni az annakidején "máshovánemvettekfelezérttanárlettem"- tanárokat. Kb. 1000 tanárból jó, ha egy az, aki valóban tanár, Pedagógus, így, nagy betűvel. Csak egy közeli példa: a testvérem számítástechnikát oktat felsőtagozatos gyerekeknek. Az életkor azért fontos, mert ebben a korban a gyerekek akár hatalmas tudással is rendelkezhetnek, akár nagyobbal is, mint a tanáruk. A testvérem, aki számtech tanár, képtelen használni bármilyen levelezőklienst, csak és kizárólag az Outlook Expresst, sem web-oldalról nem képes elolvasni a leveleit, sem pl. a Thunderbird-ről nem tud semmit. Fogalma sincs, miért jó, ha több, mint 2 GHz, és mennyi RAM kell x alkalmazások futtatásához. A Windows Vista-t és a Windows 7-et nem tudja oktatni, mert leragadt az XP-nél, a Machintosh-ról és a Linuxról hallott már, de hülye lesz időt áldozni rá, hogy megtanulja, elég az XP. De a felsőtagozatos kölykök továbbtanulási esélyeit rontja a kiosztott egyesekkel, mert a kölyök a dolgozatában vagy egyéb munkájában egy olyan megoldást választott, amit az én hülye testvérem nem ismer, ezért nem is fogad el. Az év végi jegye is leromlik ezáltal, és a továbbtanulást befolyásolja ugyebár... De, a testvérem a kisváros helyi kiskirályának a házastársa. Senki sem meri sem elmozditani, sem továbbtanulásra kötelezni őt, mert aki megpróbálta - pl. egy kórházban dolgozó informatikus szülő - az már elvesztette az állását emiatt. Nnna, és itt tartunk, országos szinten is, hogy csak én merem lehülyézni a tanár testvéremet. (utál is érte). Hát, valahol itt (is) a gond, sajnos hasonló a helyzet más tantárgyaknál is. (biológia tanár ismerős nem hallotta még, hogy már nem csak birkát klónoztak, egyszer évekkel ezelőtt, hanem már kissé továbblépett a tudomány). Elképesztő egyedek vannak tanárként az iskolákban, tanárként tönkretéve a gyerekek nagyon nagy részét.
A hozzászólásokban többen szokták előszeretettel (vérmérséklettől és intelligenciától függően eltérő stílusban...) a blog szemére vetni, hogy reklámot csap a külföldre költözésnek. Miközben sok olyan poszt születik és született (az előző helyünkön is), amely nem csak…..
1third 2012.09.06 02:30:17
@bpetya75: Ebben az országban, ahol élek, a viccben a németek és a zsidók helyén van egy-egy másik nép, a viccbeli harmadik nép a magyar, és a magyarok ugyanezt mondják az itteni viccben is. :(
Másik hozzászólásodhoz:
"Az életünk élhetőségét nagyban befolyásolja az, hogy tudunk-e hinni valamiben/valakiben, ami/aki több nálunk. "
Sokszor és sokaknak hitt a magyar, aztán sose lett jó vége.
Inkább azt mondanám, hogy az életünk élhetőségét nagyban befolyásolja az, hogy tudunk-e hinni önmagunkban, hogy képesek vagyunk szebbet es jobbat csinálni, mint eddig, mint tegnap, mint öt perccel ezelőtt. És ha igennel tudunk válaszolni, akkor már csak a bosszúból/irigységből ránkküldött NAV-osokat kell meggyőznünk arról, hogy nem csaltunk adót, időben elküldtünk minden formanyomtatványt, időben befizettük az összes illetéket/járulékot/nyomoradót, és máris boldogok lehetünk.
Orbán Viktor alig pár órája Facebookra feltett fotója instant mémmé válhat. Nézzük, hogy eresztik el magukat korunk emblematikus politikusai a vakáció idejére. Viktor Amerikában Merkel Sarkozy Berlusconi Obama És a klasszikus Putyin..
1third 2012.08.26 18:38:02
@Dr. Zerge: Akkor nem tudná állandóan fogdosni a vigyázzba álló ........ khm.... 2/3-át.

@Madnezz: NEM!!! És, mint bíró, kiosztanék rá 15 év letöltendőt. Igaz, ő meg nyugdíjazna.
:D
2perc.blog.hu ..
1third 2012.01.22 04:50:09
@0motig0: a legtöbbnek még érettségije sincs
@nadeilyet: külföldön élek, és hidd el, hogy ha nagynehezen felveszik őket valahová dolgozni, ügyfél-látókörbe SOHA nem kerülhetnek. Pl. nem lehetnek még pénztárosok sem egy Tesco-szintű áruházban, vagy nem lehetnek banki alkalmazottak, akik ügyféllel tárgyalnak - és lehetne sorolni. Bizonyos munkakörökbe nem kerülhetsz, ha az egyszerű, alig látható tetkód kivillan a zakód alól a csuklódnál, vagy az ing gallérja alól - nem hogy ilyen test-átalakításokkal. Hidd el, hogy nagyon is számít - és gondolj csak bele: szeretnéd-e, ha a hatéves lányodat egy ilyen kinézetű pasi tanítaná írni-olvasni, vagy délután a napköziben egy ilyen kisérné át a különórára?