Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cucuminator

0 bejegyzést írt és 681 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy dolgok ütnek nagy dolgokat. A legtöbb embernek ez ugorhat be először a Godzilla-filmekről, és ez nincs is messze az igazságtól. Kevesen tudják azonban, hogy ez a - mára 33 filmből álló - franchise minek a hatására és milyen körülmények között jött létre...
Eljött a pillanat, hogy jómagam is csatlakozzak a blogunkat sújtó önreflexív (ha jobban tetszik: "meta") vonulathoz. Danialves kolléga a modoros bloggerek válfajait kutatja, Filmbaráth kollegina a James Bonddal kapcsolatos megnyilvánulásait kristályosítja tovább, én pedig…..
Cucuminator 2015.11.23 19:21:26
A Szerb filmet szokás mostanában a legdurvább és legmerészebb filmként emlegetni, emellett néhányan Istenítik, csak mert "jajj, a brutalitás csak egy eszköz". Valóban az.. de minden művészetnek, legyen az zene, képzőművészet, vagy film, vannak határai.. Srdan Spasojevic pedig…..
Cucuminator 2015.11.23 18:59:46
Kerekerdő Lakói Kínos pillanatok 2015.10.01 12:00:00
Cucuminator 2015.10.07 22:13:52
@brumm.a.tejbe: *grammar nazik

De ha már itt tartunk, az utolsó táblából hiányzik egy vessző. :D
Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság - de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés. 1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed - elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a…..
Túl nagy őrültségeket nem várhattunk a Mad Max: A harag útja kapcsán, már ami a magyar prezentálást illeti, bár az, hogy feliratos vetítés is lesz a filmből, súrolja a határt. Sőt, akad még más is... Tom Hardy – Király Attila. Aki csak a múlt hónapban jegyezte meg…..
[A FORGATÓKÖNYV INNEN TÖLTHETŐ LE] Történt, hogy Russell Crowe odaállt Nick Cave elé, hogy írjon már egy folytatást a Gladiátornak. Cave visszakérdezett: "De te nem haltál meg a film végén?" "Oldd meg" - válaszolta az ausztrál színész. A többi pedig történelem lehetne, de…..
Cucuminator 2015.05.09 13:04:55
@danialves: Nick Cave! Nick Cave! Ő az a figura, akiből ezt simán kinézem. :D
Három új kép, köztük az első hivatalos fotó az átalakult Ben Grimmről (Jamie Bell). A Lény megérkezett. UPDATE: Az EW tobzódik a Marvel szuperhőseiben: kaptak egy képet az öklét emelő sódercsávóról is. ..
Cucuminator 2015.04.09 16:39:14
Cucuminator 2015.04.16 21:52:29
@doggfather: Pontosan. :D
Jared Leto a Jokerré alakulása következő fázisáról posztolt fotót a Snapchaten. Ennyire piszkálja a Warner csőrét a Star Wars mai előzetese, hogy csak nem tud nyugton maradni? Zack Snyder reggel közzétett, leginkább visszafelé elsült csattanója után ezt vetették be a második menetben, kevéssel a…..
Cucuminator 2015.04.16 21:47:17
aeon flux bruce willis 60 2015.03.29 12:40:00
Éppen tíz napja annak, hogy az egyik kedvenc szupersztárunk, Bruce Willis betöltötte hatvanadik életévét. Gazdag volt ez a hat évtized, és mindenekelőtt mozgalmas. Végignézhettük, hogy lesz a nyugat-német csecsemőből simlis, egy fehér trikós akcióhős, a lecsúszott zsaru…..
Az eredeti forgatókönyv állítólag bűn rossz volt. Ridley Scott egyébként is híres arról, hogy még forgatás közben is simán átíratja a szkriptet, ha úgy tartja kedve... Na, és ebből vagy valami nagyon nagy királyság, vagy valami bűn rossz holmi sül aztán ki. A Gladiátor…..
Az HBO várva várt sorozatának második évadja már elég sok leplet lerántott magáról. Egy ideje megvannak a főszereplők, körvonalazódott a történet, sőt, már az első forgatási fotók is befutottak. Most viszont már azt is tudjuk, hogy az alapvetően komor hangvételű szériát…..
A múltkor közzétett kis klip után most megérkezett a Mr. Holmes első előzetese, amelyben Sir Ian McKellen bújik az öreg detektív bőrébe, hogy élete alkonyán pontot tegyen karrierje nagy, befejezetlen ügyére. Meg vagyunk győzve. ..
Cucuminator 2015.03.04 19:20:41
Holnap jönnek az Oscar-jelölések, ami nem jelenthet mást, mint hogy itt vannak az év legsilányabb munkáit felvonultató Arany Málna jelöltek, amelyek között most először felbukkant egy LEGJOBB kategória is azon filmesek számára, akik szintet ugrottak a málnakalandjuk óta.…..
Cucuminator 2015.02.22 12:41:10
@E900: Úgy lehet a legrosszabb, hogy egyszerűen szar. Olyan az emberek egy jó nagy része, mint a legyek, repülnek a szarra.

A bevétel mióta bárminek is a mérőfoka? Csak annak, hogy lesz-e folytatás vagy nem.
Cucuminator 2015.02.22 13:41:50
@WiteNoir: Egy szóval nem mondtam, hogy rossz rendező, de tényleg nem a legjobb. A Pain & Gain, Bad Boys 1-2 például egész jó kis filmek voltak. Egyébként az összes kritikailag sikertelen filmre rá lehet húzni, "nem értelmiségi nézőknek készül". Ez mióta mentség bármire is?
Cucuminator 2015.02.22 16:30:02
@WiteNoir: A lényeget nem érted, attól még, hogy nem értelmiségi réteget céloz meg a film, attól még lehet jó, itt van például a Galaxis őrzői, ami nagy bevételt ért el, kritikailag is pozitív fogadtatásban részesült, és tényleg nem egy rossz film. És most vegyük a Transformerst, ami nagy bevételre tett szert, a kritikusok gyűlölték, és az egy elfogadott "tény", hogy (finoman fogalmazva) nem a legjobb film. A közös pont, hogy mindkettőnek nagy volt a bevétele, és egyik sem az értelmiségieknek készült, de az egyik élvezhető még a művelt ember számára is, míg a másik pozitív értékeléséhez már tényleg primitívnek kell lenni.
Személy szerint viszont én tényleg nem értem, hogy mi ez az értelmiségi/nem értelmiségi alapú összehasonlítás. A filmeknél nem ez számít, a jó közönségfilm (most ezekről beszélünk, nem rétegfilmekről) egyaránt szól az "értelmiségiekhez" és a többiekhez, nincs ilyen határ. A rétegfilmek meg nyilván egy kisebb közönséghez szólnak, de azoknál sem az előbb említett "értelmiség" a mérce.
"Arról álmodtam, hogy így kihasználsz. Szeretlek." - suttogja rekedtes hangon egyik nő a másiknak Peter Strickland új filmjében, amely jelenleg a fesztiválokat járja, és amely (a hajtás után megtekinthető részletből ítélve) egy szadomazochista leszbikus pár mindennapjait jegyzi…..
Cucuminator 2015.02.11 23:15:44
"Szevasz! Mostantól létezem." 2005-ben, egy júliusi hajnalon ezekkel a mondatokkal indult útnak az Aeonflux Blog, ahol aztán két nappal később megszületett az első filmkritikácska is Zalaba Ferenc tollából (Az utolsó mozielőadás, kilenc csillag). Azóta eltelt tíz év, és ahogy…..
Cucuminator 2015.02.10 23:33:24
@Atkakukac1989: Bocsi, az ki is ment a fejemből, már azt hittem valamiről lemaradtam. :)

@Németh Barna: Ezt szomorúan hallom. :(

@Takács Máté: Ezzel nem egészen értek egyet, mindenkitől lehet jó és rossz momentumokat bevágni. (Pl. Aaron Taylor-Johnson tök jó kick-ass volt szerintem, de ugyanúgy Melissa McCarthy-t én eddig több szarban láttam, mint jóban. Egyáltalán miben volt ő még jó?)

Nem baj, várom a kövi listát. :)
Alig két hete írtunk róla, hogy megvan a 2016-ra, Gareth Edwards rendezésében tervezett első önálló Star Wars-mozi női főszerepére kiszemelt hármasfogat. Sajnos Tatiana Maslany elvérzett a végső csatában, és vele együtt bukott Rooney Mara is, mert hogy a szerepet a friss…..
Az előzetes még csak-csak, de az alábbi plakát alapján tuti nem az a film jön le, mint amire Thomas McCarthy-tól számítanál. Így persze garantálható a rengeteg néző mifelénk, hisz Adam Sandler nőnek öltözve bármikor jöhet, nemde? ..
Cucuminator 2015.02.02 14:34:47
@Cucuminator: Meh a trailer után, Dustin Hoffmanon. Mi van velük?
 Igen, megint egy GOGO projektet reklámozok! ..mentségemre szolgáljon, hogy az önreklám öncélú dolog :D  ..
Cucuminator 2015.01.15 17:49:52
@atisr: Nem gondolkodnál esetleg inkább egy freemium rendszeren? A játék ingyen van, de pl a (szexi) skineket pénzzel/jó sok játékkal lehet kioldani.
Cucuminator 2015.01.15 18:07:57
@atisr: Az indiegogo király, én a későbbi értékesítésre gondoltam. Androidra és PC-re a többség úgy is csak leszedné torrenten. Szerintem a férfiak 70%-a fizetne egy kis extrát azért cserébe, hogy a vöröske megszabaduljon a levelektől. :D

Ha belevágsz a kurvaneveldébe, akkor egyből rohanok bankszámlát csináltatni, és utalni minden félretett zsebpénzem. :D
Én nem vagyok nagy gamer (sőt), de hiába Kurt Sutter maga osztotta meg, hiába "rough cut", és hiába mobilra készül a játék, lássuk be: ha nem az adott sorozatról lenne szó, ez az előzetes szót sem érdemelne. ..
Cucuminator 2015.01.13 16:26:00
Mert ez a trailer ugye akkora durranás volt: www.youtube.com/watch?v=u14YHB_u5D0

Várjuk meg szépen a végeredményt, nem kell egyből leírni. :D
Cucuminator 2015.01.13 17:21:58
@Zalaba_Ferenc: Nekem egyik előzetes sem jött be.

A trágya grafika mindkettő játáknál adott, de gondolom a SoA-ban is a történeten lesz a hangsúly. Egy előzetes meg nem garancia a végtermékre, bár őszintén szólva én sem vagyok túl bizakodó. :D

Azt lehet tudni, hogy ki írta a játék történetét?
Kíváncsi vagyok, a DC hogyan licitálna rá erre egy Atomról forgatott film promójával. UPDATE: Az Entertainment Weekly jóvoltából már egy kicsit tartalmasabb képünk is van hozzá. ..
Cucuminator 2015.01.06 19:28:29
@TomPowell25: James Cameron megoldotta ezt a problémát. Kasszasiker is lett.
Kerekerdő Lakói Szilveszter, hol? 2014.12.30 12:00:00
Cucuminator 2014.12.30 13:22:02