Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hang Loose

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
Peter Falk 83 évesen, június 24-én halt meg Beverly Hills-i otthonában. Világhírűvé az a Columbo című sorozat tette, ami legalább olyan intézmény lett Magyarországon, mint a Derrick vagy a Dallas. Columbo ballonkabátja, kitaposott cipője és szivarja bevonult a hazai sorozatpanteonba…..
  Legalább tizenöt vodkát ivott aznap este egy bárban az a tiroli férfi, akinek egy közúti ellenőrzésnél érthető okból azonnal bevonták a jogosítványát. Mivel társa is komoly alkoholos befolyásoltság alatt állt, az osztrák rendőrök megpróbáltak segíteni a…..
  Ha eddig bizonytalan is volt az idő, Katsdorfban reggel nagyjából már olyan hőség volt, mint egy atomreaktor belsejében, nem véletlen, hogy Merkel be akarja ezeket tiltatni. Ilyenkor még talán egyet is értek vele. Persze Merkel az Németország, mi pedig még Ausztriában, de a nap…..
Hang Loose 2011.06.22 21:09:35
Érdekes dolgokat szeretne a Levegő Munkacsoport. Például, hogy az alig pár hete közfelháborodást okozó Budaörsi úti buszsávot vissza kellene állítani. Méghozzá egészen végig, az Erzsébet-hídig egybefüggővé kellene tenni. Érvként hozza fel, hogy Őrmezőn, a lakossági…..
A tegnapi hatalmas esése még érdekesebbé teszi McNish Le Mans-i gondolatait.Ahhoz, hogy megnyerhesd Le Mans-t, végig kell csinálnod egy komplett F1 szezont. Egy nap alatt. Iszonyú nehéz munka. Tiszta, precíz döntéseket kell hozni.Több, mint 100 ember dolgozik azon, hogy…..
Belsőség Hol adták ezt ki vajon? 2011.06.10 20:53:00
Egy érme, mellesleg jó nagy, olyan bő négy centi átmérőjű. Szép. El tudják olvasni, mi van rajta, ugye? Na de, melyik lehet az az elmebeteg ország, ahol egy akkor 91 éves autót, évjárattal feltüntetve rányomnak egy súlyos emlékéremre? Mert ha 2002 a dátum, akkor igazán…..
Hang Loose 2011.06.10 22:37:51
Egyelőre örüljünk annak, amink van, vagyis amink nincs. Mai cikkünk blogposztja...
Idén harmincadszor rendezték meg a német tuning legnagyobb ünnepét. Ami a magyar  amerikaiautósoknak Komárom, a brit veteránosoknak Beaulieu, a német tuning rajongóinak a klasszikus osztrák helyszín. Fotós kollégánk, Bessenyei Gergely idén saját, csilliárdokért restaurált…..
Hang Loose 2011.06.07 20:58:39
Hang Loose 2011.06.07 22:58:40
Az emberiség önmagát taszítja pusztulásba. Igaz, közben vannak vicces pillanatok. ..
Hang Loose 2011.06.02 10:46:50
Ezt is megértük. Magyarországnak annyira nincs más gondja, hogy országunk vezetői a közterek átnevezgetésével kénytelenek elütni drága hivatali idejüket. Ám ha már így alakult, remek alkalmat kapunk arra, hogy megnézzük, mennyire gyorsak a navigációs térképek karbantartói.…..
  Van államtitkár, aki 466 ezer kilométeres A6-ossal jár. Az állami vezetők közül még a statikusabb szerzetek is simán mennek évi 60 ezer kilométert. Hamarosan mint Skodákat amortizálnak. Mai publikációnk blogposztja...
 Érdemtelen elkezdeni a prémium-nem prémium vitát, pontosan definiálni úgysem tudja senki, de az vitán felüli, hogy a DS4 minőségben, kidolgozásban és kifinomultságban messze túlmutat a Golf–C4–Astrán és bátran vállalható egy…..
Belsőség Meg vannak barmulva 2011.05.18 06:00:00
A sors fintora, hogy miután elintéztem a dolgomat, egy sarokkal odébb éppen elém került, így a piros lámpánál szépen ki is szálltam a kocsiból, hogy megvitassuk a kérdéseket. Vélemények az azonos című írásunkról...
Mindig érdekes a politikusok és a média viszonya. Nem okoz csalódást Kövér László sem. "Az elmúlt húsz év médiatevékenysége miatt az emberek jelentős részének nincs kellő információja ahhoz, hogy összefüggéseiben lássák a dolgokat” – közli tényként a…..
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
Ha imádja a nagy feltűnést, és szeretné megélni egyszer az életben, hogy a pesti belváros főutcáin felé forduljon minden tekintet, a járókelők megálljanak néhány pillanatra, és az autóvezetők miatta fogassák a fejüket, akkor ne érdemes Porsche cabrióra spórolni. Üljön fel…..
Most hogy már nem csak a miniszterelnök, de az RTL Klub is szurkol Wolf Katinak, kimondhatjuk, hogy egy emberként mögötte az ország. De legalábbis a kétharmad, és a közönségarány nagy része. Az álmok Düsseldorfban teljesülhetnek be szombaton, a nemzet szíve popritmusban dobban már…..
Hang Loose 2011.05.13 11:52:06
A kőbányai Illatos Csirke büfében ebédeltem, kell néha egy kis kacsanyelv és disznóköröm a tésztaleveshez. Visszafelé a Dózsa György úton ért az első terelés: belefutottam a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek monstre tüntetésébe. A demonstráció céljaival kapcsolatban…..
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Hang Loose 2011.05.04 22:46:17
„Szegény fiúk” – gondoltam, miután sikerült lefékezni a mérsékelten kivilágított Opelt toló fiatalok mögött a Dózsa György úton a középső sávban. Hirtelen elemi erővel törtek fel a Zaporozseccel és a Fieróval szerzett ifjúkori élmények: amennyit azokat…..
Sokak számára riasztó, másoknak örömteli néven rendezi meg a kerékpáros mozgalom szokásos tavaszi felvonulását. Bár a megmozdulást I. Utolsó Critical Mass néven indítják, de sem megijedni, sem örülni nem kell. Az elnevezés azt jelzi: az eredeti célkitűzésekkel most rendezik…..
Belsőség Vakon is menne? 2011.04.23 14:54:00
    Az Amarok tompított fényének wolframszálai pont nálunk döntöttek úgy, hogy inkább elpárolognak. Kétoldali izzócsere, egy szál spanyol nyelvű használati útmutatóval. Vélemények az azonos című írásunkról...
Az FIA túraautó-világbajnokságot szervező KSO bejelentette, hogy a Hungaroringen rendezik meg a WTCC 2011-es idényének negyedik fordulóját. Michelisz Norbert, a Zengő Dension Team versenyzője hazai közönség előtt versenyezhet június 3-5. között.Michelisz Norbert 2006-os…..