Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vatikáni bérgyilkos varázsló

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van abban valami egészen egzotikus, hogy a kis magyar szórakoztatóipari piacnak köszönhetően simán celeb lehet az országos mentőszolgálat szóvivője vagy éppen egy toxikológus, mert egyszerűen Magyarország képtelen magától kitermelni érdekes közszereplőket. Most viszont a TV2 - ki más - átlépett egy…..
A korábban a Story Magazint vezető Ómolnár Miklós által létrehozott Ripost.hu úgy döntött, hogy a saját újságírójukat adják el Kiszel Tünde fiatal hódolójának, majd jól meg is írták ezt. ..
Jó nagy marha lenne, ha így tenne, de hát ha már a Bors megszellőztette, miért ne foglalkozzunk a felvetéssel, szóval arról van szó, hogy a Hungary's Got Talent műsorvezetésére állítólag nem a korábban bejelentett Sebestyén-Istenes duót kéri fel a csatorna, hanem Balázs mellé…..
Ha azt hittük volna, hogy a Heti hetesben súlyos milliókért mondanak fáradt politikai poénokat az asztal mellé bebetonozott fejek és a pár új arc, akit sikerül rávenni az egyre kínosabb műsorban való szereplésre, akkor tévedünk. A mai Bors számolt be arról, hogy Hajós András…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Tessék, az RTL Klub tényleg feltolta a netre azokat az előadásokat, amiken Tarján Zsófia, Hernádi Judit lánya énekel, és ami nem volt elég a továbbjutáshoz. No comment.     ..
Vatikáni bérgyilkos varázsló 2012.10.03 16:34:52
@hüjehalyó: mittad megnéztem a kiscsajt..tényleg aranyos:D

A Hernádi-lány viszont egyáltalán nem cuki, aki színpadra áll annak számítania kell kritikákra is. Nem is telt, hanem már kissé kövér és nagyon szerencsétlen a ruhaválasztás is (a széles csípőt is el lehet takarni) de nem is ez a lényeg. A hangja sincs meg ehhez az egészhez, pedig biztos járt énektanárhoz. Sajnos fölöslegesen. Viszont az Erstés lány is énekelhetne:D:D
Október 12-én mutatkozik be a magyar tévében is a The Voice, a holland Talpa Media Group 2010-ben bevezetett formátuma. Az énekes tehetségkutatók harmadik generációjának titulált műsor a Tv2-n lesz látható, ott, ahol eddig a saját fejlesztésnek nevezett, de tulajdonképpen Pop Idol…..
Lezárult a HVG idei blogversenye, a Goldenblog, amin különféle kategóriákban versenyeztették a magyar blogokat. Az egyes kategóriákban a közönség és a szakma is elmondhatta a véleményét, a díjazottak listáját itt elolvashatja mindenki. A minket érdeklő Kultúra kategória első…..
Ha így folytatódik, kiválóan szórakozunk majd az Éden hotel második évadán, itt van menten Nikolett, akinek az arcára egy különösen kegyetlen plasztikai sebész varázsolt csalánszájat, a kozmetikus barátnője meg egy centi vastag szemöldököt hegesztett a homlokára, gondolom…..
Vatikáni bérgyilkos varázsló 2012.02.16 19:49:30
@Donum:

"Ez a gond veletek" Kikkel?:)

Az már lényegében mindegy, hogy mitől "szép"... ha valaki jól néz ki.. elismerem.. mindegy, hogy plasztikától, vagy edzéstől. És csak annyit írtam, hogy ez a nő korántsem olyan gáz - a száját kivéve - mint ahogy itt leírják őt...

A szépség sokféle lehet. Ennyi.
Már a köztévére költözés előtt lehetett tudni, hogy Fábry Sándor, az RTL csütörtök estéjének egyik állandó darabja átalakítja műsora formátumát, sokkal kevésbé lesz bulváros, inkább értékeket próbál közvetíteni - bármit is jelentsen ez Fábry esetében. A megújult…..
Na, ezzel is megvolnánk, megvan az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, a Compact Disco, aminek egyik tagja a műsor közben azzal biztatta a nézőket szavazásra, hogy majd ők felteszik Magyarországot a térképre, ha eljutnak Bakuba. Nem ez volt az egyetlen otromba megjegyzés a…..
Kérem szépen, zsűri lett a Comment:com-ból, felnőttünk. Mi fogjuk ugyanis eldönteni, hogy a Discovery Ultimate Cops című sorozatának mi lesz a magyar címe, de nem mi dolgozunk meg érte, hanem a kedves olvasók. A csatorna Facebook-oldalán elindult egy címadó játék, amiben mindenki…..
Az MTVA kommunikációs igazgatója szerint szerencsétlen véletlen, hogy a múlt hét pénteki Maradj talpon!-ban Szabó Totya Kristóf azaz az Unicredit reklámarca 3,4 millió forintot nyert. Az esetben rejlő pikantériát a NapiFix írta meg először. "Nincs itt semmiféle…..
Ugye mindenki álmodott már arról, hogy az a munkája, hogy pár mondatos izéket kell írnia a Blikk címlapján a csöcsös nő alá. Esetleg köré. Délután kettő körül be, kávé, a napi képpel hátradől, és jön a titkárnő, hogy akkor tessék diktálni.Jó, ez persze csak flitteres…..
Vatikáni bérgyilkos varázsló 2011.12.02 17:38:37
@Katamori:
Stevie Wonder táncoló sztár lenne

Tyra Banks ujjat szop!

A magyarok szarnak az AIDS-re

Félpucér fotózás a VV-villában (18+)

csak pár cím a commentről..tényleg nem bulváros.. ne értsd félre én is nagyon szeretem az oldalt, de ne tegyünk már úgy mintha az IPM magazin lenne...
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
130 négyzetméteres, két emelet magas, 5 és fél tonnás üveg kulipintyót húzott fel péntek reggel a Lurdy-ház mellett a Neo FM brigádja, innen szórta az éterbe a vicceit a Boros-Bochkor páros és Voga. Ez a mozgatható épület volt az elmúlt két hétben is a Bumeráng-stáb…..
Vatikáni bérgyilkos varázsló 2011.10.14 18:14:40
A magyar televíziózás egyik legszerencsétlenebb címe díjra is esélyes névvel bíró TV2-reality, az ÖsszeEsküvők hamarosan elindul a rögös úton, és próbál való világos nézettséget összeszedni. A műsorban 12 nő verseng hat faszi kegyeiért, amit csak akkor nyernek el…..