Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FuraTermék

525 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megfelelő névvel és jó marketinggel minden eladható, még akár egy rémesen egyszerű, falra szerelhető fémdarab is.  Nézzük meg a láthatatlan könyvespolcot!..
FuraTermék 2021.10.16 08:54:52
@szekertabor: nos igen, az nem árt, ha van külön borítója a könyvnek, ami alá el lehet rejteni...
Miközben Európa keleti részén éppen zajlott a történelem legnagyobb inváziója a Szovjetunió területén, a világ túlsó felén, Dél-Amerikában két koldusszegény ország úgy döntött, hogy rendezi régóta húzódó határvitáját - azonban nem tárgyalóasztal mellett, hanem fegyverrel. Az Ecuadorral a…..
FuraTermék Blog Sörzokni 2021.10.08 13:19:46
Vajon milyen összefüggés lehet a sör és a zokni között? Mi lehet az a nem ismert kapocs, amely összeköti ezt a két, első látásra egymástól fényévekre lévő terméket? Nos, ez a kapocs nem más, mint a sörösdoboz...
Barangolás a világban Metro-2 2021.10.04 09:58:59
Az orosz főváros, Moszkva a Föld egyik legnagyobb metróhálózatának büszke tulajdonosa. A rendszer állomásai és alagútjai nem titkoltan egy nukleáris háború esetén a civil lakosság óvóhelyeként funkcionálnának, hogy biztosítsák több százezer ember túlélését a nagy piros gombok megnyomása…..
FuraTermék 2021.10.07 15:31:22
@PiBá: a vicc az, hogy a szerkesztő felületen helyesen szerepel...köszi az észrevételt!
FuraTermék Blog Jégkocka-koponya 2021.10.01 10:18:26
A Star Wars-univerzumot megidéző jégkockaformák után mai posztunkban újra fagyos vidékekre evezünk (képzavar), ha már úgyis itt az október: ezúttal a koponya alakú jégkockakészítő formáknak nézünk utána...
Néhány hónap szünetet követően folytatjuk a diktátorokat bemutató sorozatunkat. Legutóbbi spanyolországi látogatásunkat követően visszatérünk a fekete kontinensre, amelynek 20. századi történelme bizony bővelkedik az egészen elképesztő történetekkel. Hotel a közép-afrikai fővárosban, Banguiban.…..
FuraTermék Blog Műanyag pókfogó 2021.09.24 09:58:39
Embertársaink egy jelentős része iszonyodva gondol a pókokra. A tíz nyolc lábbal megáldott ízeltlábúaknak már csak a gondolatára is hideg verejték fut végig a hátukon - ha meg még hozzájuk is kellene érni, az maga lenne a vég.  Itt most nem az arachnofóbiás emberekre gondolunk. Számukra…..
Ha esetleg eljutnánk a mexikói Chihuahua állam délkeleti részén fekvő Naica városába, nem sok érdekességet látnánk a sivatag által körülölelt, alig ötezer ember által lakott településen. Nem úgy a föld alatt, a közeli bányában! Az észak-mexikói Chihuahua állambeli Naica városának látképe. Kevesen…..
FuraTermék Blog Ásó a konyhában 2021.09.17 17:17:08
Blogunkon egyszer már foglalkoztunk a különleges formájú evőeszközökkel (egészen konkrétan a villáskulcs végűekkel, amelyekkel a szakik akár munka közben is ehetnek). Mai posztunkban bemutatjuk nektek a kertészkedő konyhatündérek álmát, az ásó formájú evőeszközöket...
Japánnak már a 20. század elejétől fontos célja volt a nyugati országok távol-keleti dominanciájának megtörése, s helyük átvétele a térség legerősebb hatalmának szerepében. Az oroszok legyőzése 1904-1905-ben, majd a kínai terjeszkedés az 1930-as évektől intő jelként kellett volna szolgáljon az…..
A méltán (?) népszerű amerikai mozis alkotás, a 300 után újra megnőtt az érdeklődés az ókori görög világ legkatonásabb nemzeteként számon tartott Spárta iránt. Ennek köszönhetően (is) jött létre mai furcsa termékünk, amely nem más, mint a spártai késtartó szett...
A hagyományos fonott kosarak készítése hosszú időn keresztül biztos jövedelemforrást jelentett az Egyesült Államokban. Ohio államban a kosárgyártás koronázatlan királya egy bizonyos J. W. Longaberger volt az 1910-es évektől - kár, hogy az üzletet tönkretette az 1929-es bankpánikot követő…..
A 21. század dereka felé közeledve, amikor az internet már nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is keresztül-kasul behálózza a Földünket, gyakorlatilag bármi megrendelhető a netről.  Nincs ez másként a különféle növényekkel vagy növényi magvakkal sem. De hogy kerül egy húsevő növény…..
Blogunkon már számos írásban foglalkoztunk a németek európai villámháborús sikereivel (s a bemutatni kívánt hadjáratok sora még korántsem ért véget), mai posztunkban azonban a második világháború kelet-ázsiai hadszínterére látogatunk el, hogy megismerkedjünk egy kevéssé ismert…..
Elgondolkodtál már azon, vajon mi lenne, ha hazánk fiának nagy találmányát, a Rubik-kockát kicsit átalakítanánk, s nem a kirakás végén nem egyszínű oldalakat kapnánk, hanem valamilyen gyümölcsöt? Nos mi sem, de szerencsére élelmes vállalkozók igen. Következzenek a bűvös gyümölcskockák!..
A hatvanas éveket számos esemény meghatározta a majdnem atomháborúba torkolló kubai rakétaválságtól a Kennedy elnök elleni merényleten át egészen a vietnámi háborúig. A hidegháborús feszültség része volt az Egyesült Államok és a Szovjetunió által váltakozó eredménnyel folytatott űrverseny is.  Az…..
A barátokkal otthon folytatott, elhúzódó kártyapartik során biztos sokan gondolják fárasztónak a paklik állandó keverését (vagy nem). Szerencsére az elfáradt kezek pihentetésére már régen megalkották a megoldást, amely nem más, mint az automata kártyakeverő gép...
2021 áprilisában olyasmi történt, amely ritkaságszámba megy kis hazánkban: egy kicsiny karibi szigetország bekerült a főműsoridőben sugárzott hazai híradók anyagába - mégpedig egy súlyos vulkánkitörés kapcsán.  Saint Vincent 2021 tavaszán került be a hazai híradásokba, amikor a sziget északi…..
Mai FuraTermék-posztunkban a hajápolás egy teljesen új (értelmetlen) dimenziója fog megnyílni előttünk. Nézzük, mi fán terem a kopaszoknak szánt hajkefe!..
Tavaly áprilisi posztunkban röviden bemutattuk nektek a modern kori Japán történelmének egyik legsúlyosabb természeti és ipari (nukleáris) katasztrófáját, amelynek kiindulópontja egy földrengés volt. Az ilyen nagy léptékű katasztrófák utáni talpra állás még a felkelő nap országához hasonlóan fejlett…..
Blogunkon egyszer már foglalkoztunk a légycsapókkal, akkor az igazán nagy méretű rovarvadász-segédeszköz került bemutatásra. Mai írásunkban pedig megismerkedünk egy különleges formájú légycsapóval...
A 20. és 21. század diktátorait bemutató sorozatunk ötödik epizódjában végre ellátogatunk az öreg kontinensre, hogy megismerkedjünk azzal a katonatiszttel, akinek tevékenysége meghatározó volt Spanyolország közelmúltbeli történelme szempontjából. A Caudillo, azaz a Vezér portréja. (forrás:…..
Mai írásunk főszereplőjét azon olvasóinknak ajánljuk, akik nagyon, de nagyon nem szeretnek sok időt tölteni a konyhában, s legszívesebben egy az egyben letudnának minden sütési folyamatot. Következzen a lusta ember serpenyője!..
FuraTermék 2021.07.12 10:47:10
@Motorogre: a keretben szereplő mondat is a kis kapacitásra utal. :-)
Éppen itt az ideje, hogy folytassuk az egzotikus országokat, területeket bemutató sorozatunkat. A Kína és India között tett legutóbbi látogatásunkat követően figyelmünk ismét a Csendes-óceán felé fordul - mai írásunkban nézzünk szét a Tongai Királyságban! Tonga a Csendes-óceán délnyugati részén…..
A hím szaporítószerv sok mindenre jó - mint azt már a FuraTermék Blogon is bemutattuk nektek számtalan (számos) alkalommal. Mai írásunkban pedig mintegy ellenoldalt kívánunk biztosítani a két évvel ezelőtt megjelentetett stresszoldó gumiciciknek. Következzenek a pénisz formájú…..