Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chic&Style

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra tavasz, újra kuponnapok az ÁRKÁD-ban március 7-11 között. Miért jobb ez nekünk, mint a többi kuponos akció?? Mert a kuponok mindenki számára elérhetőek anélkül, hogy bármit vásárolnunk, vagy bárhol regisztrálnunk kellene. A teendő egyszerű: válogasd ki a kedvenc…..
Köztudott tény, hogy a divatiparban modellként nem lehet elég korán kezdeni. A legtöbb ma már nemzetközi hírnévnek örvendő sztármodellt is 15-16 éves korában fedezték fel. Azonban 2011-ben sikerült egy francia kisgyereknek (merthogy a kora alapján ő egy…..
Chic&Style Crazy chic!! 2011.08.01 17:37:00
Mi lesz belőle, ha egy harcos hercegnő mítosza találkozik a divat őrültebbik felével? Wode by Boudicca, azaz kék parfüm.Kék??? Igen, de azért nem kell keresztet vetnünk a ruhatárunkra, ha ezt a parfümöt szeretnénk használni. A legújabb őrület az eltűnő tinta elvén…..
“A H&M büszkén adja hírül, hogy a 2011. őszi tervezői együttműködés partneréül a világ leginkább legendás divatmárkáját, a Versace -t választotta. A kreatív vezető, Donatella Versace által tervezett exkluzív kollekció visszatekint a márka vibráló örökségére,…..
 Előző héten megkezdett sorozatunkban már eljutottunk a nagy elhatározásig, hogy egy összeszedett, minden alkalomra alkalmas gardróbot hozzunk végre létre. Az első és legfontosabb helyen a munka kategória állt. Ahogyan azt már leírtam, több részes összeállításunkban egy…..
 Hányszor sóhajtottál fel a ruhás szekrényed előtt állva? Nincs mit felvennem!! Ha ez veled is gyakorta megesik, akkor következő sorozatunk Neked szól!!                  Most, hogy korábban már…..
JOY Napok = shopping láz!! Hogy a vásárlás után ne lázasodj be a rosszul kiválasztott daraboktól, íme pár tipp, melyek segítségével garantáltan (na jó, 99,999999%) nem nyúlhatsz mellé:)))ISMERD A RUHATÁRADAT!Először is nézd át ruhatárad, és dobj ki vagy ajándékozz el…..
Chic&Style Csipkés csodák 2011.04.20 17:34:00
 A csipke bizony nem mostanában robbant be a divat világába, már anyáink és nagyanyáink is tudták, mitől lehet egy nő öltözködése igazán kifinomult, de mégis szenvedélyes. Most újra  belopja magát az üzletek kínálatába és a romantikus lelkületű…..
Bár az áprilisi időjárás még néha néha megtréfál, azért a zsigereimben érzem, hogy itt az ideje újra tombolni a szabadban. Lassan erőt vesz rajtunk a kényszer, hogy a télen felszedett biztonsági tartalékainktól megszabaduljunk:), motiváció gyanánt elég, ha csak rákukkantunk a…..
Chic&Style Top of Glamour 2011.04.07 18:52:00
Ha eddíg nem tobzódtál az új tavaszi trendek között, akkor most aztán eljött a Te időd! GLAMOUR HÉTVÉGE!!!! Különösebb extrák nélkül lerohantunk pár résztvevő üzletet és megkérdeztük, mit ajánlanak nektek???? A képek mellett szereplő árakból még lejön a…..
Végre hosszabbak a nappalok, sokat süt a napocska és az üzleteket elárasztották újra az élénk színek. A nyarat leginkább szimbolizáló szín mi is lehetne más, mint maga a nap színe, a…..
 Váratlanul rám kacsintott ma shoppingolási vágy gonosz kis ördöge, amikor értesültem róla, hogy a MANGO nem várat meg bennünket a leárazással nyárig, hanem egy szezonközi akciós héttel dobja fel a stílusra vágyó csajok tavaszi ruhatárát. Az alkalmat azonnal…..
  A köszöntő sorok után illene pár szót magamról is ejteni. Abszolút nem vagyok modell alkatú nő! Sőt! Nem értek a divathoz, talán kis jóindulattal elmondhatom magamról, hogy rendelkezem némi stílusérzékkel. Aki azt várja tehát, hogy ezen az oldalon profi stylist…..
Chic&Style Chic&Style - Elindult! 2011.03.28 13:52:00
p { margin-bottom: 0.21cm;Kedves Látogató!Sok szeretettel köszöntelek a Chic&Style Trendmagazin ihlette blog oldalunkon. Az ÁRKÁD Győr facebook oldalának sikerétől szárnyra kapva fogalmazódott meg a gondolat, hogy néhány (néhány ezer :)) rajongónk szívesen olvasgatna egy…..