Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillámdementor

0 bejegyzést írt és 84 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túlzás nélkül állítható, hogy tavaly ilyenkor filmtörténelem született, ugyanis a világ egyik leggigantikusabb filmes franchise-ának újabb mozifilmes állomásához érkeztünk az Ébredő erő személyében. Azóta már az is biztossá vált, hogy évente elhoznak nekünk egy új Star…..
Csillámdementor 2016.12.17 12:58:00
@N0rb1: Hát igen, már a fénysebesség (felgyorsulni-lelassulni) is gondot jelent, de ez általános. Minek mennék mi az Alfa Kentaurira, ha az oda-visszaút 500 év a földieknek, nekünk meg csak 7-8? Nyilván a hardcore közönség a picsába küldi a rendezőt a Jedha város föltött "lebegő" csillaghajótól-csillagrombolótól. Nézzük csak meg, hogy egy Space Shuttle űrbe küldéséhez mennyi hajtóanyag kellett. A pajzsablak az Űrgolyhókból van koppintva--beteg. A szárny mint olyan értelmetlen az űrben, aki nincs elég gyors keringési pályán, az lezuhan és elég a légkörben. Hangok nélküli űrcsata is betenne a bevételeknek. Szóval a sci-fi-t ne keressük a SW univerzumban.
Csillámdementor 2016.12.17 13:21:58
@danialves: A koppintás-lopás-hommage általános jelenség bármilyen művészetben. Timothy Zahn jogdíja maximum 10 millió dollár lett volna vagy kevesebb + merchandising jogok. Ez nem tétel egy 4-5 milliárdos üzletben. Én se perlem szarrá a Disney-t mert a nekik eljuttatott 2014-es filmötletben: 1. fekete és katona a férfi főszereplő, 2. a női főszereplő egy Java űrszemét-telepen bujkáló hercegnő, 3. ősi Naprobbantó csúcsfegyverekért megy a harc. A rajongói regényem új szintre emelte a Sith-eket (császárnő és kaptár-jellegű társadalom), volt benne gonosz-Yoda és érdekes új bolygók. Az Erő halála témát vitte volna végig, abból a momentumból merítve, amikor Ben Kenobi a tömegpusztításkor megérzi az "Erő halálát", mikor az Alderaan elpusztul. Amit a KoToR 2 tett meg fő sodorvonalának, vagyis a végső győzelem megéri-e az árat a minden élőt összekötő Erő "megsebzésével". Vader-ben is "megrendülhetett" volna a "Jó" része a Jedha pusztulásakor, nemcsak méltatlankodik egyet a nem engedélyezett fegyverkísérlet miatt stb. stb.
Csillámdementor 2016.12.17 13:30:20
@N0rb1: Várjál még. Lesz DVD sehol nem látott extrákkal. Aztán blue-ray szuper-extrákkal. Ha a rendező kikötötte a "végső vágás" jogát, akkor pár év múlva jön a rendezői változat. Aztán rendezői DVD, aztán Blu-ray...ez mind lóvé...
Lone Wolf kritika Mi tagadás, nagy kíváncsisággal ültem be a moziba a Zsivány Egyes megtekintésére és ez a várakozás - régi Star Wars rajongóként - konkrét elvárásokhoz, illetve bizonyos dolgokat illetően konkrét várakozásokhoz kötődött. Aztán megkezdődött a vetítés és sikerült "kikapcsolnom"'…..
Csillámdementor 2016.12.17 13:25:24
Hiányolom azt az elemet, ahogyan Vader alávág a Császárnak. A Birodalom visszavág és a Jedi visszatér egyértelműen arról szól, hogy Vader meg akarja menteni Luke életét azon önös célból, hogy együtt megöljék a Császárt és együtt uralkodjanak aféle Sith duóként. A számítógépes játékok (Force unleashed) is ebből merítettek. Zseniális de elmulasztott húzás lett volna, hogy a végső jelenetekben ő maga hagyja futni a kémeket. Hiszen az Leiá-nak is elég hamar leesik a kimentése után, hogy "ez túl könnyen ment". Vader lehetett volna a Halálcsillag "ellenzéke", hogy túl sokba kerül. Nálam így lett volna a dialógusa Krennickkel: "Mindig is elleneztem ezt a fegyverrendszert. Dooku gróf lázadását 3 év alatt levertük, mert ahova betették a lábukat, ott rekviráltak, raboltak és adókat emeltek. A Galaxis lakosainak meggyőződésből kell szolgálnia minket vagy anyagi haszonért. Legkevésbé félelemből." "Vader Nagyúr, ön hiába kötött különalkut a Hutt-okkal, a csempészet mértéke mégsem csökkent. Ha nem lenne az Uralkodó leghűségesebb szolgája, lelövetném árulásért." Leia fregattja, ha diplomáciai küldetésben volt, mit keresett egy nagyobb űrhajóhoz dokkolva a csata közepén? Szóval többször újranézve majd meglesznek az egyéb hibák is, hiába volt a fanservice. Más kérdés, hogy az Egeret úgyis a profit érdekli, 1 milliárd dollár fölé jósolom a világszintű bevételét.
Csillámdementor 2016.12.17 13:25:35
@steery: (A felvezető szöveg csak az 1997-es, felújított verzióba került bele először.)

Javában dúl a polgárháború. Titkos támaszpontjukról a felkelők először hajtottak végre sikeres támadást a gonosz Galaktikus Birodalom ellen.

Az ütközet során hírszerzőik megkaparintották Birodalom csodafegyverének titkos terveit. A Halálcsillag nevű harci űrállomás egy egész bolygó elpusztítására képes.

Leia hercegnő, nyomában a Birodalom ügynökeivel, hazafelé száguld csillaghajóján. Nála vannak a tervek, melyek megmenthetik népét, s így újra felvirradhat a galaxisban a szabadság…

Ebből lett a Rogue One...
A TV2 egy szűkszavú közleményben búcsúztatja a időjárásjelentőt, aki a Velvet oly sok kedves pillanatot okozott: Gaál Noémi a mai nappal közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A képernyős a csatorna indulásakor, 1997-ben csatlakozott a TV2 csapatához és a kezdetek óta időjárásjelentőként…..
Mi a kapcsolat a szex és egy kisbaba születése között? Erre a kérdésre 14 év felett mindenki tudja a választ, de aki a következő kérdésre is ilyen könnyen válaszol, annak érdemes tovább olvasnia! Hogyan függ össze a szex hiánya és a kisbaba születése?..
Csillámdementor 2016.10.16 02:55:53
Senki sem magyarázza el a férfiaknak semmilyen életszakaszban, hogy kár a nőktől várni a kielégülést. A nők nem veszik el az önkielégítést, nem dobják a feledés homályába. Sokat kérnek -mindent- borzasztó keveset adnak, túl nagy áron. Hamar kiszállnak, és viszik mindennek a felét. Állítólag felvirágzik a nemi élet a második trimeszterben. Muhahahaha. Szex szülés után 8 héttel. Muhahahaha. Anyatejszürcsölés orgazmus közben. Legfeljebb laktációs pornóban. Nem is baj, hogy kitolódnak az első házasságok és első otthonalapítások 30 utánra. Szerintem alapból kellene 10 év korkülönbség a férfiak javára, a mai nők ennyivel vannak előrébb. No nem észben, hanem projekttervezésben. A férfiak meg ennyivel hátrébb anyagiakban. A férfiak 40-re vagy mindent elértek, vagy semmit. A mindenesek vegyenek el a mama-hotelból frissen szabadult csúcs-30-asokat. A semmit el nem érők önkielégítsenek tovább. Az agynak mindegy. Meglehet Katerina Hartlova, Kristi Love, Leah Lexus és Annabella Maserati, Anissa Kate, Valentina Nappi, Lacey Laine és bevállalós társaik. Még csak fizetni sem kell érte. Néhanapján egy menet egy barátnő-fílinget áruló hivatásossal. Minél kevesebb a háborúból, az akarat-egyeztetésekből, a lemondásokból és visszavonulásokból. Minél kevesebb az ellökött kezekből, a csóktól elforduló arcokból. Minek legyen anya, aki még orálban is gyenge? Minek 3 ember egy lakásba, mikor egy egó is képes azt teljesen kitölteni? Anyaként már nem lesz jó szerető senki, aki nem volt az előtte.
Még alig indult el a tanév, máris több kétségbeesett, felháborodott, tanácstalan szülő keresett meg azzal kapcsolatosan, hogy gyermekük megdöbbentő információkkal tért haza az óvodából. Az történik ugyanis, hogy a porontyok felvilágosítják egymást, és valóban olykor meglepő az a részletekbe menő…..
Barna hajú lányok Muse 2016.10.02 10:49:13
Csillámdementor 2016.10.03 23:13:40
Kis hazánkban emberek milliói élik úgy az életüket, hogy céljaikat nem sikerül megvalósítaniuk, elégedetlenek a munkahelyükkel, rossznak ítélik meg az anyagi helyzetüket és úgy összességében nincsenek kiegyezve az életükkel. Ennek a fajta sikertelenségnek számtalan oka lehet, most mi az 5…..
Csillámdementor 2016.09.11 00:29:54
@hunyuan: Ha lúzerségnek tartod egy többmilliárdos pilótajáték felfedését és bebuktatását, akkor biztosan. Azok az emberek mondták fel a megbízást, akiknek megmentettem a takszöv. elnöki székét. Te biztos nem mennél el egy disznótorba adásvételi szerződést csinálni mobil irodával, azért hogy kiszolgáld a megbízódat. Szóval a szakmai alázat sem hibádzott.
Csillámdementor 2016.09.11 00:33:12
@Opi87: Ez igaz. Drogdílert is védtem. Nemet kellett mondani arra, hogy segítsek a barátnőjét igazgatni, hogy átvehesse tőle az "üzletet", amíg ül. Meg tüntessek el bizonyítékot, meg befolyásoljak tanúkat. 10 éves kamarai kizárást senki nem ér meg. A helyi drogosok közül már soha nem jött senki ezek után, nem is baj.
Csillámdementor 2016.09.11 00:42:34
@afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~: Igazad van, meg kell próbálni külföldön is. Nekem ne mondja senki sikeresnek azt az évfolyamtársamat, akit a megyei főispán apja beletett egy havi egymilliós állásba. Azt az évfolyamtársamat sem tekintem sikeresnek, aki a politikában kapaszkodott fel az ország második emberévé. Ha meghal abban a bizonyos autóbalesetben, akkor a 80 milliós bankkölcsönét a pedagógus neje soha nem fizeti vissza. Azoknak is -elvileg- tudnia kellene boldogulni, akik nincsenek a politika holdudvarában, nem osztanak vissza korrupciós pénzeket csak hogy megbízásuk legyen. Eléggé demotiváló, hogy Ausztriában a pincér/szakács/szobalány munkakörben kapott fizetést Magyarországon "csillagászatinak" "valóságtól elrugaszkodottnak" tartják a munkáltatók. És akkor dönteni kell a kereset, munkahely, jövő és a másik oldalon Magyarország között.
Barna hajú lányok Sandra Shine 2015.07.19 04:30:00
..
Csillámdementor 2016.05.13 17:05:10
twitter.com/Sandra_Shine

Megöregedett :(
Fekete hajú lányok Evita Lima 2016.04.18 17:06:03
Csillámdementor 2016.04.21 15:11:31
Csillámdementor 2016.04.21 15:12:59
@Fot L' Mondó: Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin is hasonlóan gondolkodik a hazájáról.
Csillámdementor 2016.04.21 15:13:48
Kritizátor Nem hiszek Tylerben! 2016.04.01 18:00:00
Régóta vágytam arra, hogy megnézhessem a sokak által dicsért Harcosok klubját, ami Chuck Palahniuk azonos című könyvének adaptált változata. Sajnos csalódnom kellett Fincher rendezésében, ugyanis a cselekmény teljesen logikátlannak, a karakterek egysíkúnak és üresnek bizonyultak. Hogy mégis miért…..
Sokat írtam arról, hogy szexkultúra Magyarországon nem nagyon van, vagy legalábbis elvétve lehet vele találkozni. Nincsenek kialakult rituáléi az ismerkedésnek, és ha az ember lánya szexelni szeretne egy jót csakúgy buliból, akkor többnyire talál hozzá embert, csak baromira nem…..
Csillámdementor 2016.04.10 13:25:23
Dughatnék vagy? Minden férfi dughatnék 13 éves kora óta, hetente minimum egyszer, ez a kanosság. Ez a kín végigkísér egy életen át. Akkor is ha van partner, akkor is ha nincs. A felnőttség részben abban rejlik, hogy megtanuljuk elfogadni: a világ nem azért van, hogy kielégítsen minket. Legyen párkapcsolatod, ami -bizonyos esetben és- évek múlva ellaposodó szexhez vezethet. De ott is meg kell tanulnod, hogy a másik ember nem szexállatka, akit felteszünk vagy leveszünk a polcról igény szerint. Azzal is meg kell békélni, hogy bizonyos vágyaink örökre kielégítetlenek maradnak. Ezért kell megtanulni fejben mozizni, stimulálni az agyat, mert annak mindegy, hogy élményből vagy csak látványból gyúr emléket. Vagy fel lehet ülni repülőre, és kiköltözni Thaiföldre, ott "csak" 3 millió prosti van. És ki lehet élni mindent--pénzért. A gazdag nyugati nők ezt karibi pasikkal oldják meg, ahol Sugarmama szépen tejel az élményért, hogy lógó mellét, löttyedt fenekét és striás hasát imádat lengi körül. És van akinek elég az 52-ből 2 olyan hét, amikor olyan a szex, amilyennek akarja. Az alkalmi szex mindig jár némi parával, hiszen semmit nem tudni a másikról. Nincs background-check, facebook check, nemi előélete bizonytalan. Egyik orvos barátnőm mondta mindig a vízállás-jelentésre hajazva: "Hajóvonták és hüvelyflórák találkozása tilos." Zavarba ejtő kapcsolati háló jönne létre, ha mindenki vinné magával a telóján korábbi szexpartnerei és azok összes megelőző szexpartnerei képmását, noha a mikrobiológia szintjén ez van. Faramuci dolog a lelket emlegetni egy kósza dugásnál. Egy nő testének minden pontját A-ZS-ig, annak minden rezdülését megismerni: IDŐ. Egy férfi is teljesen másképp működik, ha egy-két bátor és kíváncsi női ujjacska elindul a prosztatája felé. És hány embernek fog ez kimaradni az "ánusz és a végbél rendeltetésszerű használatának követelménye" vagy a "műköröm-hiúság" miatt?! Szóval teljesen fölösleges itt aput és anyut, az iskolát, a prűd társadalmat vagy éppen a pornócsatornákat utálni emiatt. Ha egy könnyű nőcske farkat keres, fog találni elég példányt. Valakinek megy az olyan tranzakció, hogy egymás szemében "kielégülés-segítő humán erőforrások" legyenek. De ő nem fogja másnap a kádban masszírozni a talpadat, sőt nem is fogja az ujjbegyeit combmentén célirányba terelgetni. Sőt az sem fog előfordulni, hogy az ütemesen kilötykölődő vízzel az alsó szomszéd eláztatását vesszük célba. Röviden ennyi a különbség egy egyéjszakás kaland és egy épülő-szépülő párkapcsolat között.
Mint már előrevetítettem, a jó párkapcsolathoz a kapcsolat egyenlőségen alapuló működtetése szükséges. Ma, Magyarországon az a terület, amiben ez a legkevésbé tud működni a tapasztalatom szerint, az a háztartás. A mai napig hallom - mindenféle embertől -, hogy van a női munka, meg a férfi munka.…..
Csillámdementor 2016.03.20 02:51:33
Nagyon magyar, amit felvetettél. Semmiképpen sem globális elvárás. Vannak a férfiközpontú vagy egyenesen macsós társadalmak. Fekete afrikai férfi SOHA nem fog babakocsit tologatni, mert a többi kicsúfolja, megszégyeníti. Muszlimokról ne is beszéljünk, az ő berendezkedésüktől minden jóérzésű embernek égnek áll a haja. Ott vannak a déli népek: olasz, spanyol, görög, de a Balkánt is ide vehetjük. Megnézem, mikor fognak mosogatni vagy takarítani vagy vasalni a párkapcsolatban élő férfiak. Egyenlőségről beszélni akkor, amikor az egyik 1000, a másik 2000 eurót visz haza, balgaság. Egyenlőségről beszélni, mikor az egyik szülőpár lakást vagy kocsit ad az esküvőkor, a másik pedig 4 bőröndöt: felesleges. Ha valamelyik fél tartósan munkanélküli, már borult az egyenlőség. A munkaidő is döntő tényező lehet. Balgaság lenne a túlórával 300 nettót hazahozó férfit a túlóra elhagyására biztatni, mikor anyu csak nettó 90-et hoz haza. Balgaság lenne az agysebészt, szívsebészt, rákkutatót mosogatásra befogni. Fontosabb dolga van: pihenni, regenerálódni, szakirodalmat olvasni. Vagy éppen a következő vadászatot, vitorlázást, golfozást, teniszt, közbeszerzést, mutyit leszervezni. Vagy elvinni a gyereket sportolni, amíg anyu rendezi a háztartást. Az egyenlősdi egyenlőknél merül fel. Arra várni, hogy a jelenlegi helyzet változzon, hiábavaló. Mindenki hozza magával az örökségét és elvárásait. Amíg a saját életében el nem jön az időpont, hogy át kell adnia saját vagy éppen családi örökségét, akkor lehet változás. Apám 23, Anyám 21 volt, mikor születtem. Én 40 vagyok, elvált, gyermektelen, 3 éve munkanélküli. 60x éves leszek, mire leérettségizik. 70x mikor házasodik. Ugyan milyen mintát fogok én átadni? Mérhetetlenül csalódott, hogy 3 diploma, 3 nyelvvizsga, 13 év vállalkozás után semmim sincs. Azt mondták, hogy azért vesznek ki minden házimunkából, mert egyedül a tanulás és a kemény szellemi munka emelheti ki a családot. És egyébként is azért meddő a vita részemről, mert ha a magyar nők már nem kíváncsiak rám, akkor ebből úgyis Thaiföld, Etiópia vagy Fülöp-szigetek lesz. És ott már úgysem a magyar nők vágyálmai fognak dönteni, hanem a nemek helyben, kultúrálisan leosztott, hagyományozódott szerepe.
Csillámdementor 2016.03.20 03:12:43
Még az jutott eszembe, hogy a "háztartásbeli" mást-mást jelent a különböző országokban. Vegyük az ír cigányokat vagy a romnicseleket. Apu dolgozik, anyu háztartásbeli. Leosztott szerep. Vegyük a jómódú amerikaiakat. Apu dolgozok, anyu "háztartásbeli", de babysitter neveli a gyereket, mellette lehet még mexikói kertész és házvezetőnő. Vagyis megveszik ezeket a szolgáltatásokat, hogy elmehessenek a country club-ba vagy vitorlázni, vagy amit éppen akarnak. A svéd apukának egy évre GYES-re kell menni, talán akkor kapnak teljes értékű segélyt. Svéd anyunak kötelező részmunkaidőt felkínálni. Mi mikor érünk ide? Soha. (De már tudjuk, hogy ki fog mosogatni és takarítani.) Ez jó példa, de nem ragadós. Ezt egy "németben" gipszkartonozó vagy CNC esztergályos nem fogja megcsinálni, főleg, ha ő a családban az egyetlen kereső. Szóval rengeteg a változó, ahány család, annyiféle élethelyzet és válasz. Lehet-e libidógyilkos a háztartási munka? Nem. A fáradtság lehet, de nem mondta senki, hogy naponta 3-5 órát tévézzünk, netezzünk, hálózatépítsünk, fészbukoljunk. A legnagyobb gyengédség, sok símogatás, masszírozás, ölelés, illatgyertyás együttfürdés ellenére sem szexeltem egy éve. Miért? Mert a "NEM" válasz nekem egyértelmű, és visszavonulok. Ez egy hatalmi helyzet, kiszolgáltatottság. Majd ha újra lesz havi 1000 euróm, akkor majd változnak a dolgok.
Szöul a plasztikai sebészet fővárosa. Koreában 2013-ban ötből egy nő átesett valamiféle kozmetikai beavatkozáson, míg Amerikában 20 nőre jutott egy hasonló beavatkozás. A közszereplőket, a szépség-, média-, zeneiparban szinte mindenkit érint, férfiakat is beleértve. ..
Csillámdementor 2016.03.18 14:43:52
@Shin99: Kár vagdalkóznód. Az Omega elég szép eredményeket ért el nemzetközileg, és a Neoton Família is, Szűcs Judit meg csak a KGST-n belül, de Te még akkor meg se születtél. Én magyar szemmel írtam erről a jelenségről, nem követem se a mangákat, se a K-Pop irányzatokat. Abszolút számokat nincs is értelme összehasonlítani, mert nem koncertbevételeket elemez a cikk. Európában is menő volt a fehér bőr, kb. az 1950-es évekig, míg a franciák/olaszok tömegesen elkezdtek nyaralni a Riviérán. Szub-Szaharai-Afrikában és Indiában ELEVE nem fehérek az emberek, mégis hihetetlen mennyiségű fehérítő fogy, és nem a földeken dolgozás miatt. Ez szimpla öngyűlölet, a rassz-jegyek tagadása. Evidens a legegyszerűbb bőrfehérítési mód: házasságkötés egy fehérrel. Ez társadalmilag is fehérít, az utódot meg mindenképpen. Hogy a kínai miért nyaral a tengerparton, ha bizarr fürdőruhákkal fedi a testét, sőt az arcát is, rejtély. Nyilván menő a nyaralás, de nem menő a lebarnulás. Nem vagyok dedós, hogy ne tudjam mennyi sminket tesznek föl a színészek, főleg akkor, ha történelmileg a női szerepeket is férfiak játszották/játsszák. Nem hiszem, hogy a kínai balett vagy a japán színház az elitizmus miatt használt fehér sminket. A gésa bőre sem lesz szebb a fehértől: európai szemmel. A sajtó érdeke, hogy egy marginális jelenségből elefántot fújjon.
No, dedózzunk megint egy kicsit! Két hete a Sky Channelen látott rajzfilmek kapcsán nosztalgiáztam egy sort, most megpróbálom felidézni, mi ment a lakótelepi kábeltévén kicsit később megjelenő Super Channelen. Biztosnak csak az tűnik, hogy az ottani reggeli gyerekműsort Supertime-nak - nyáron…..
Big Tits Sofia 2016.01.23 03:04:00
A második indokínai háború - vagyis amit mi vietnami háborúként ismerünk - kevéssé ismert vonatkozása, hogy abban az amerikai (és persze vietnami) csapatok mellett ausztrál, thaiföldi, dél-koreai és Fülöp-szigeteki katonák is harcoltak, nem beszélve az Észak-Vietnamban burkoltan, de jelenlevő…..
Szőke csajok Yanina 2015.09.28 07:15:00
..
Csillámdementor 2015.09.29 22:26:58
bettiangyalai.blog.hu/2015/09/22/yanina_a_reggeli_kavezas
Egymástól lopják a képeket.
Yanina Candis szül: 1978-79, Ukrán vagy Lett
modell, nem pornózott soha
Szőke csajok Yanina 2015.04.25 00:00:17
..
Csillámdementor 2015.09.29 22:18:04
..
Csillámdementor 2015.09.18 08:45:48
www.boobpedia.com/boobs/Ela
Simon Andrea??? Ne már, lehet, hogy romániai magyar???
 ..
Csillámdementor 2015.07.01 15:43:10