Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Queens84XX

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Roast az a műfaj, amit a magyar közélet, vagy inkább tévénézői kör elég nehezen emészt meg, ráadásul nem is egyszerű megfelelő alanyt találni hozzá. Az egész Amerikából indult, 1910-ben volt az első olyan rendezvény, amikor egy ismert embert több ismert ember, pályatárs, haver és humorista…..
Ahogy már arról beszámoltunk Brant Bjork AUGUSZTUS 6-án ellátogat az A38-ra. Azt azonban még nem árultuk el, hogy kik lesznek azok, akik bemelegítik a közönséget Brant bácsi előtt.A Sean Wheeler mellett nagy örömünkre a Shapat Terror is tiszteletét teszi az este folyamán. Így…..
Június 14-én fellép a Mastodon a Barba Negra Trackben. Ez lesz az atlantai metálzenekar harmadik magyar koncertje. Egyszer ugye felléptek a gödöllői Trafóban a High On Fire előzenekaraként, vagy 50 fő előtt, egyszer pedig a Hegyalja fesztiválon adtak egy koncertet. Előbbi életre szóló élmény volt,…..
Queens84XX 2017.03.05 16:07:41
@skristof: nem is értem, hogy miért nem oszlottak fel rögtön az első album turnéja után, gondolva arra, hogy ennél jobb már úgysem lesz. :-D
comment:com Megszűnik a Heti Hetes 2017.02.22 08:38:35
A hírt Para Kovács Imre, a műsor egyik állandó résztvevője közölte kedden este a Facebookon: "Mától hivatalos: végleg megszűnt a Heti Hetes" - írta. A döntés nem lehetett teljesen váratlan, hiszen már eleve kevesebbet rendelt belőle erre az évre az RTL Klub: januárban jelentették be, hogy 40…..
Azon nem nagyon lehet vitatkozni, hogy a Punnany Massif az utóbbi évek egyik legstabilabb nagyszínpados produkciójává nőtte ki magát. A hiphop duóként indult csapat tucatnyi hangszerest felvonultató zenekarrá fejlődött az elmúlt tíz év alatt, akik a napokban új anyaggal jelentkeznek, emellett egy…..
Nemsoká láthatjuk az Eagles Of Death Metal első interjúját, amit a párizsi terrortámadás után adott. Ebben nincs semmi különös. Teljesen természetes, hogy a zenekar is megszólal, lévén ők is a túlélők között vannak. Egyesek háborognak azon, hogy miért adnak egyáltalán…..
Queens84XX 2015.11.23 13:21:33
@b4rb1: hát igen, helyette ott ülhetnének a többiek a fellépésről, akik lehet nem tagok "hivatalosan", mégis ők élték át az egészet, mikozben Homme otthon meresztette a picsáját. Kíváncsi vagyok a teljes beszélgetésre, hogy mi fog ebből kijönni.
Mármint akkor, ha Rage Against The Machine-rajongó vagy, és őrülten vágynál egy újjáalakulásra. Egyelőre erről nincs szó, de október 16-án itt a Live At Finsbury Park DVD, amin 12 dal lesz az amerikai kommunista zenészektől. A felvétel amúgy 2010. júnisu 6-án készült a…..
Matt Pike-ék nem igazán tököltek. A bejelentés után nem sokkal itt is van a Luminiferous című új High On Fire-lemez. Fizikai megjelenés nagyjából egy hét múlva, pont egy nappal a június 17-ei bécsi koncert előtt. Még csak most kezdtem el hallgatni, szóval teljes véleményt nem…..
16 formáció, 8 meghatározó dal, valamint 240 perces szuperkoncert – így foglalja csokorba az elmúlt negyven évet az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, amely idén július 14-19. között Velencét veszi be. AZ EFOTT 40! szombati nagy bulira a szervezők…..
Minden évben megrendezik a hollandiai Groningenben a European Festival Awardsot, amin magyar fesztiválok közül, különböző kategóriákban, de nyert már a Balaton Sound, a B My Lake és a Sziget is. Utóbbi most már kétszeres győztes (sőt, egyszer két kategóriában nyert, szóval…..
2003. február 3-án koncert volt a gödöllői Trafóban. Játszott a Wall Of Sleep, főzenekarként az akkor éppen második lemezét kiadó High On Fire és közöttük a Mastodon. Utóbbi miatt mentünk (a Wall Of Sleepet láthattuk csomószor, a High On Fire meg akkor még annyira nem…..
Az Adolescens zenekarban minden megvan, hogy hamarosan országos viszonylatban is ismerősen csengjen a nevük: fiatalok, helyesek és pofátlanul fülbemászó indie-s rock ’n’ rollt játsszanak. Megjárták az underground szamárlétrát: klubkoncertek, showcase fesztivál, Petőfi Rádiós…..
Queens84XX 2014.11.17 10:49:58
@Queens84XX: meg is volt.

hát, mindenek előtt, nagyon kéne valaki, aki tud énekelni...
A Foo Fighters jelenleg a Late Show With David Letterman tévéműsorban promózza a novemberben megjelenő új nagylemezét, amiről teljes dalt még mindig nem lehetett hallani, csak részleteket. Részletek, illetve konkrét szám október 16-án jön majd ki, másnap pedig indul az HBO-n a…..
A Tankcsapda idén 25 éves. A debreceni zenekar ennek megfelelően egész 2014-ben ünnepelt. Végigjárták a fesztiválokat a jubileumi műsorukkal úgy, hogy szinte az összes dalukat eljátszották, kihoztak egy dedikált sört, de ami a legfontosabb, kiadtak egy sorlemezt Urai vagyunk a…..
Queens84XX 2014.10.14 14:05:11
@Bunny Munro: hát, ha jól sejtem, ez egy objektív kritika. Olyan, amit a tankcsapda elvár a kritizálóktól. Ha vélemény is lenne benne, akkor gondolom köpnének rá.
Jó poén, az meg, hogy a lemez milyen, kit érdekel.
A hét elején közöltük le Kiss Ákos írását Mi lesz veled rock ‘n’ roll? címmel. Az írást a Facebookon kommentáradat követte, majd másnap kaptunk egy e-mailt, melyben az állt, hogy erre a cikkre reagálva Ne temessétek a rock ‘n’ roll-t! címmel született egy másik írás, a…..
A dal elején valaki pakolja a platós Ifáról a szerszámokat a fészerbe. Szerintem éjszaka történik, mert valami farkasvonyításra emlékeztető hang is van az intróban. Utána pityamallatkor jönnek a katonák kukoricát törni, majd az egyik napszámos elkezdi a cséphadarást. Biztosan a…..
Ahogy írtuk, a HIM élőben még mindig nem az a zenekar, ami karistolja a színpadot, annak ellenére, hogy vannak nagyon jó dalaik. Ville Valo frontember viszont egy igen szórakoztató személy, akivel volt szerencsénk a koncert napjának délutánján beszélgetni egyet. Mikor…..
Remélhetőleg még júliusban megjelenik az Apey & the Pea második LP-je Hellish címmel. A lemezbemutatóra július 18-án kerül sor az A38 Hajón, ahol nemrég, június 16-án a műfaj nagyágyúja, az idén 25 éves Crowbar előtt léphettek fel. Mindezek kapcsán Makai Lászlóval (dob)…..
Queens84XX 2014.07.07 18:22:34
@Forrófejű Martinez: hát, annyiból azért indokolt a dolog, hogy ilyet csak egy másik banda tud megtapasztalni. Ha valaki kíváncsi arra, hogy milyen a Crowbarral bandázni a backstage-ben, akkor mondjuk meg kell kérdezni azt, akik előttük felléptek. Én szívesen olvastam.
Ez meg egy fasza banda, meg is nézem őket a hajón.
 DopeMan&KicsiDope az ATV Egyenes Beszéd c. műsorában Kálmán Olgával beszélgetnek arról, hogy igazából miről is szól az Anyám, SZAVAZZ helyettem klipjét fölvezető médiahekk...A lényeg az, hogy mi megfőztük, föltálaltuk, Ti pedig szépen megettétek!  ..
A Bors egy cikkbe mindent beletett, amitől gyönyörű a magyar bulváripar, van benne kváziceleb (Berki), testépítés+pöcsös kép, herezacskót vasaltató ember, kolbász, baktérium, botox és egy plasztikai sebész, dr. Tizedes, aki a heréket csak lazán golyózza. És akkor az url-ről…..
Gyerekkorom óta imádok koncertekre járni. Mindig is nyitott voltam, elég sok zenei produkciót képes vagyok befogadni, de ha koncertről van szó, még inkább engedékeny vagyok. A Wooden Shjips nevét már többször hallottam, de mivel ebben a Space/Psyhedelic vonalban nem mozgok otthonosan,…..
Vagy valami ilyesmit tervez a Rage Against The Machine egykori (?) gitárosa. Morello már több szólólemezt is kiadott The Nightwatchman név alatt, de azok inkább a folk műfajba sorolhatóak. Ezért aztán hiányzik neki a rock, úgyhogy most bele is csapott a nagy projektbe. A, mondjuk úgy,…..