Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfacharlybravo

0 bejegyzést írt és 1955 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az első Az első modern bikini 2021.10.18 15:07:16
Az első modern bikinit Louis Réard tervezte. A bikinit egy párizsi divatbemutatón a Casino de Paris táncosnője, Micheline Bernardini mutatta be 1946. július 5-én. Bár az ókori görög és római ábrázolások szerint, már több ezer éve is hordtak hasonló ruhadarabokat a nők, a bikini 20. századi…..
alfacharlybravo 2021.10.20 15:00:31
@Bandibacsi34: @Weißkopf: A mikro monokini ? Ami ennél i kevesebb az megnézhető az instán., majd az onlyfans oldalon.
Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja Bármennyire is furán hangzik a címben felvetett állítás, különösképpen egy annyira centralizált, már-már félkatonai szervezetre vonatkoztatva, mint a Fidesz belső kör, mégis fenntartom. Ezt a Fideszt már nem Orbán Viktor irányítja, hanem a félelem.…..
alfacharlybravo 2021.10.15 08:43:21
@Motorogre: Erre problémára a moslékok kínálnak megoldást, öngondoskodás egészségügy privatizációja. Én is csak a nyugdíjamat és megtakarításaimat féltem az ellenzéktől.
A náci vezetés az élet minden területét igyekezett leuralni a Harmadik Birodalomban - nem volt kivétel ezalól a szexualitás sem. A népesség drasztikus csökkenése miatt komoly demográfiai problémával nézett szembe az ország. Ahogy sejthetitek, Hitler az árja "fajjal" akarta benépesíteni birodalmát,…..
Nem mindig könnyű együtt értelmezni egy dal zenei minőségét és szövegének tartalmát. Van úgy, hogy mind a kettő remekmű, olyan is van, hogy mindkettő csapnivaló. Ilyenkor egyszerű a helyzet: az ember a minőséget választja. Tekintsünk most el attól, hogy a tömegmédiában a mulatós,  lakodalmas vagy az…..
alfacharlybravo 2019.11.22 09:16:26
@waddy: Olyan mint a tiéd ha már kérdezed, Kun Bélás, Szamuely Tiboros, Lukács Györgyös Rákosis és Gerős meg az egész libzsi és filoszemita pofás. Szóval olyan befogadó nemzet árulós.
Kocsmablog Alkoholmentes sörök 2016.02.08 16:00:00
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé, mondják a maszkulin férfiak. Ugyanakkor vannak élethelyzetek, amikor nem megengedhető az alkohol fogyasztása, és mégis jól esne egy sör. Olyankor ér? Mitől más az íze az alkoholmentes sörnek? Hogyan készül? Melyiket érdemes a polcról levenni?..
Bár a héber a zsidó nép ősi és szent nyelve, azonban nem az egyetlen zsidó nyelv a világon. A jiddis nyelv, mely a ónémetnek, a hébernek, a magyarnak és különböző szláv nyelveknek a keveréke Európában, talán közismert. Van ugyanakkor a keleti zsidóknak is egy, a jiddishez hasonlatos nyelvük, a…..
alfacharlybravo 2019.08.28 13:51:11
@Androsz: Köszi, van még egy kérdés, mennyire héberek a diaszpóráról jövők. Az askenázik a Kazár birodalomból jöttek és csak politikai okokból vették fel a Judaizmust és csak vezetőknek volt kötelező a nép maradt sámánista. A genetikai kutatások nem mutatnak sok azonosságot az őshazában élőkkel. Így nem csoda ha nem beszélik olyan szépen az ivritet. Sok nép nem tud bizonyos hangokat kiadni. Japánok engem Rasi nak tudnak csak kiejteni a la és ci nem megy nekik.
alfacharlybravo 2019.08.28 13:54:54
@MAXVAL bircaman közíró: Bizonyos könyvek az ószövetségből is arámiul vannak írva, abból az időből. Akkor az arámi volt az mint most az angol. Megnéztem az arámi abc rész a wikin és van külön héber változata is.
alfacharlybravo 2019.08.28 13:55:57
@MAXVAL bircaman közíró: Bizonyos könyvek az ószövetségből is arámiul vannak írva, abból az időből. Akkor az arámi volt az mint most az angol. Megnéztem az arámi abc részt a wikin és van külön héber változata is.
Augusztussal nagyjából a határátkelők nyári hazalátogatásai is véget értek, ilyenkor mindig érdekes látni, milyen tapasztalatokkal gazdagodtak a külföldön élő magyarok. Balázs (akinek előző posztját itt olvashatjátok) például egészen pozitívakkal. Te is hazalátogattál? Milyen tapasztalatokat…..
alfacharlybravo 2019.08.27 18:16:42
@lenörd hofstadter: Látod senkit nem zavara hülyeséged max. röhögni lehet rajtad.
„ Lényegében ma egy nő mindent megtehet, és a férfiaknak kell alkalmazkodni, különben repülnek ” - Posztolónk még emlékszik azokra az időkre, amikor a nőkben még akadt egy kevés realitásérzék, lehetett velük hülyéskedni és szót érteni. Mára a barátságos Lányok eltűntek és megjelentek a Nők, akik a…..
alfacharlybravo 2019.08.24 07:06:04
@moonshadow: Ez a legnagyobb tévedés.
A külföldön élő magyarok számára csak becslések vannak, de abban alighanem egyetérthetünk, hogy minimum félmillió határátkelőről beszélhetünk. Vajon mi történne akkor, ha ez a rengeteg ember a külföldön megszerzett tudással, megtapasztalt másfajta kultúrával, életszemlélettel egyszer csak megjelenne…..
alfacharlybravo 2019.08.11 08:46:39
@Arthamyr: 4 évet lehúztam Stuttgart ban és környékén, amit írogatsz az arra környékre nem vonatkozik. Ott elég furcsa és lehúzós és bunkó az orvosi ellátás például, a Waiblingeni kórházban a német orvos nem tudta hova kell beadni a lokális érzéstelenítőt szerencsére jött egy ázsiai aki értett is az orvosláshoz, a gyógyszereket nem ismerik mindent ellenőrizni kell és utána járni, tök bunkók. Magdeburg ban a kollégák véleménye szerint a városi kórház halálgyár az egyetemi valamivel jobb, de meg lehet dögleni benne a bűztől. Mázlim volt, hogy hazajöttem jó német nyelvtudással, így utánam jött a Telekom leány vállalt T-systems, meg a munka a DPD és a BMW nél. Rohadt szar Németországban élni, betegek bunkók gazemberek.
Azzal tisztelt meg egy bekerült álnevű hozzászóló, hogy 2019. június 7-én a fejemre olvasta: „Erős fenntartásai vannak Gyurcsány Ferenccel szemben, azt is mondhatnám, hogy gyűlöli a DK vezetőjét.” Azóta firtatom önmagamnál, vajon hányadán is állok a volt miniszterelnökkel. Egy biztos, idestova két…..
Az elmúlt napok egyik legnagyobb meglepetést keltett, fővárosi vonatkozású híre az volt, hogy – mint Tarlós István főpolgármester bejelentette -,  a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsa döntése alapján  el kell bontani a Nyugati téri felüljárót. A hivatalos indokolás szerint a főváros szakadatlan…..
Ez a legnagyobb különbség Magyarország és Ausztria között. ..
alfacharlybravo 2019.05.20 09:03:17
@látjátok feleim szümtükkel: Figyú ha libzsi kormány lesz és totális káosz és szegénység, akkor majd lesz neked tetsző vezetés, de jól fogod érezni magad?
alfacharlybravo 2019.05.20 11:33:07
A magyar autokrata repült oda-vissza egy napot egy szűk félórás találkozóért, és szerzett egy újabb ellenséget, de a propagandája által generált látszat-valóságban ezt is komoly eredményként lehet eladni. ..
alfacharlybravo 2019.05.15 09:58:36
A kormány úgy érzi: bármilyen következmény nélkül hazudhat akármekkorát az Európai Bizottsággal kapcsolatban. És igaza is van: a propaganda kizárólag a hazugságokat harsogja, az igazság nem jut el az Orbán-hű tömegekehez...
alfacharlybravo 2019.05.14 09:36:04
alfacharlybravo 2019.05.14 09:42:06
@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: Nem jó ez a megelőzés dolog, akkor látni, hogy kilóg a fenék a nadrágból.
Az EU tagság egyik legnagyobb haszonélvezője Magyarország. Ezt az állítást még a Brüsszellel évek óta hadban álló magyar kormány sem tudta érdemben cáfolni, bár – ahogy szokták mondani – igény lett volna rá. Ennek ellenére úgy „ünnepli” a Fidesz az európai közösséghez csatlakozásunk 15 éves…..
alfacharlybravo 2019.05.12 17:29:36
@werecke: Libajnainak van cukija Bécsben.
alfacharlybravo 2019.05.12 17:34:08
@Ellenzéki összeFOSÁS: Nem kaptunk csak filléreket, a libzsik nem voltak képesek lehívni az EU -s támogatásokat csak virágágyásra meg pakosításra, nem akartak ők felzárkózni.
Összenő, ami összetartozik – summázhatnánk a hírt, mely szerint Orbán Viktort fogadja Donald Trump amerikai elnök. Az a csoda, hogy a két politikus eddig még nem folytatott kétoldalú megbeszélést, hiszen lényegében ugyanannak az irányzatnak a karakteres képviselői. Persze, volnának nyomós érvei az…..
alfacharlybravo 2019.05.03 07:23:23
@vajdasagi: Most az ideiglenesen Magyarországon tartózkodó j-USÁK csapatokról lesz szó, hogy mennyit fizetünk érte? A kötelezően vásárolandó repülők meg rakéták száma lesz a téma.
Vlagyimir Putyin orosz elnök 2018-as bejelentése óta már bizonyítást nyert az új orosz nukleáris arzenál felszerelése, a fegyverrendszereket pedig úgy tervezik, hogy a világ bármely részén, akár Amerikában is csapást lehessen mérni velük. Atomcsapást. A hivatalos forrásokban megjelent információk…..
alfacharlybravo 2019.04.29 08:29:39
@Androsz: A vizipisztoly a orosz fegyvereket szimbolizálja.
Több szempontból nagyobb a tétje az Európai Parlament mandátumaiért zajló kontinentális versengésnek, mint az őszi magyar önkormányzati választásnak. Egyelőre úgy tűnik, hogy a magyar ellenzék ezt még nem érzékeli igazán, pedig amennyiben kedvezőtlenül alakulnának számára a tavaszi választások,…..
alfacharlybravo 2019.04.10 15:11:49
@Furulyás Ferencné Tóth Aranka: Van elképzelése, de állatira nem szimpatikus.
A miniszterelnök az EP-kampány nyitójában nem sok újdonságot mondott, így nem is ezt kívánom elemezni, hanem összességében Orbán európai törekvéseit, terveit. Orbán Viktor az elmúlt időszakban próbál úgy viselkedni, mintha ő lenne a magyar Trump - vagy inkább az európai Trump-, a különc politikus,…..
alfacharlybravo 2019.04.06 08:42:50
@Blogolo Blogi: Hát hadházi lukas zoknijához képest Gyurcsány egy obeliszk.
alfacharlybravo 2019.04.06 08:45:07
@orbántrollirtó: Magyarság? Milyen szert használsz, vagy éppen rohamod van?
Érdekes, mozgalmas, kalandos, érdekfeszítő, lebilincselő úti cél a Bodeni-tó - már a magyarok szerint is! Érdekes, mozgalmas, kalandos, érdekfeszítő, lebilincselő – írják az izgalmas szó jelentése kapcsán a szótárak. Érdekes, mozgalmas, kalandos, érdekfeszítő, lebilincselő – írom és mondom én, ha…..
A hét közéleti eseménye volt egy vita. Egyetemisták eresztettek össze két politikust, Novák Katalint a Fideszből és Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből. Mindegyik tudósításból a családokkal foglalkozó államtitkár győzelmét olvastam ki. A Népszava például, amelynek legalábbis elvileg az ellenzéki…..
alfacharlybravo 2019.04.01 06:56:03
@teéjesenmindegy: Talán faipari szakmunkás nő a szállítási részlegtől.
Kis szünet után folytassuk az utóbbi idők egyik legfontosabb ügyével.  A CEU ellen a közhangulatot sikeresen szítottuk fel hónapokig, hiszen alaposan felmértük a lehetséges hatásokat. Az ország nagyobb része soha nem járt egyetemre, és irigyek, az ott tanulókra. A művelt, okos emberek nem fizikai…..
Ugye abban mindenki egyetért, hogy ha már itt van az adott menekült, akkor szükség lenne az integrációjára?..
alfacharlybravo 2019.03.24 09:15:48
@MAXVAL bircaman közíró: Az őslakos problémát sok helyen megoldották Ausztrália Amerika észak és dél stb
alfacharlybravo 2019.03.24 10:30:10
@MAXVAL bircaman közíró: Kiirtották őket, vagy megfertőzték. Látsz te őslakos országot Amerikában vagy Ausztráliában Új Zélandon?
alfacharlybravo 2019.03.24 11:07:15
@MAXVAL bircaman közíró: Ez az igazi integráció, hogy kit kit integrál csak létszám és erő kérdése.
Nagy port kavart a hír, hogy a Fidesz tagságát felfüggesztette saját pártcsaládja, a Néppárt az Európai Parlamentben. De mi is ez a "eu-parlament", illetve mik ezek a pártcsaládok? Az Európai Parlament (röviden EP) az Európai Unió testülete, amelyet az EU állampolgárai közvetlenül választanak 5…..
alfacharlybravo 2019.03.21 11:48:31
@MACISAJT: janmania #4.3 — vor 10 Stunden 16
Das Verhalten von Weber ist skandalös. Ich hoffe wirklich, dass dies die EVP Stimmen kosten wird.
Vagy szelídíthetetlen, vagy fogatlan oroszlánként kerül ki Orbán Viktor a saját pártcsaládja ellen vívott küzdelemből. Most úgy tűnik, a felfüggesztés a legkisebb rossz, amit elérhet március 20-án, amikor az Európai Néppárt szavaz a renitens magyar testvérpárt sorsáról. Ez a megoldás azonban…..
alfacharlybravo 2019.03.18 09:39:14
@eloi: Milyen jó kis plakát volt pedig, folyton jókedvre derített. Az uzsorás és a csicska politikus.
alfacharlybravo 2019.03.18 09:40:59
@nemecsekerno_007: Szerintem itt az ideje a nagy koalíciónak.