Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lizard

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen régen jelentkezett már a TML-Studios a World of Subways 4 kapcsán. A programban ismét visszatérünk New Yorkba - emiatt talán kicsit kevesebben is várják a szimulátor elkészültét -, ráadásul olyan metróvonalra amelynek jó része a magasban fut, azaz fontos a város, a…..
Kicsit felpezsdült az élet hazai Train Simulator 2014 fronton. Egyrészt a program kedvelői létrehoztak egy új fórumot, amely megtalálható ezen a linken, másrészt keményen belehúztak a fejlesztésekbe. Nyilván az elsődleges cél a hazai járműállomány megalkotása, hogy immár ebben…..
Gyorshír a virtuális vasutak világából: szeptember 26-án jelenik meg a Train Simulator 2014, azaz az MSTS utód Rail Simulator utód RailWorks utód Train Simulator sorozat következő tagja. A program magában foglalja majd a London-Faversham, a Donner Pass és a Hamburg-Hannover pályákat,…..
Még nincs youtube-on link, úgyhogy ne is keressétek. Gondoltam szakítok a hagyománnyal és most a "trailer" (ami inkább teaser, csak sokan nem ismerik ezt a kifejezést) korábban kerül ki, mint maga a videó És nem kell félni, nem fogom csúnyán kicsinálni a játékot.…..
Zoltán szomorúan konstatálta, hogy az olcsó tintasugaras gépeket azonnali eldobásra gyártják, és mint ilyenek, a szerviz sem kezd velük semmit, azon felül, hogy hozat egy cseregépet a világ végéről:Ez év márciusban befektettem egy canon pixma mp160-as multifunkciós készülékre.…..
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
Intercity-vel jobb? Annak, aki még hisz a mesékben... Ha az ember manapság nem akar koszos, büdös vonaton órákat zötykölődni úti célja felé, egy választása van: Intercityvel utazik. Magam is gyakorta utazom Intercity vonattal Miskolc és Budapest között, oda és vissza, így van…..
Vannak történetek, amiket nem tudunk elhinni, de mégis igazak. Sovie sztoriját beküldése óta minden nap többször elolvastam, hogy újra és újra nevethessek. Leszívesebben senkivel sem osztanám meg, annyira szórakoztató, ahogy a balek csávó az instant levesportól kezdve a hangfalig…..
Tékozló Homár Kukac és Milka 2007.10.25 17:58:00
Egy újabb oda nem kerülhetett szennyeződésről kapott fotódokumentációt a Homár. A fényképeken ISO-szabványokra és HACCP-rendszerekre fittyet hányó kukacok mászkálnak egy tábla mazsolás-mogyorós csokin a szavazottági időre való tekintet nélkül.Tudom, hogy aki a…..
Új MÁV blog Késések és képek 2007.09.13 08:43:00
Kiddy rekordokat fotózott:) Köszi! Helló! Nagyon szeretem az oldalt, bár sajnálom az azon szereplő történetek résztvevőit... Szeptember 7-én (aznap siklott ki a személyvonat a Keletinél) a 13:07-es vonattal szerettem volna Mezőtúrról Szolnokra utazni. Állok a peron és várom…..
A Homárnak eddig egy meglepően gyors lefolyású pozitív kalandja volt csak a MÁV Biztosítóval, de Szücsi példája a korábban dokumentált rémhíreket erősíti. Most végre kiderül, mi történik akkor, ha mávosba ütközik mávos. Fejetlenség, káosz, havonta egy, a…..